samo polako brate,,,bice a.k.bcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
farukzidane
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Privatni zrakoplov gospodina Vincenta Tana.cobefks je napisao/la:Sve nesto kontam, gdje bi mogli Grohovca predstaviti, ima li neka zajebana lokacija![]()
![]()
Pljuni Rukfas ako išta znašcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Koji ce nam **** vise iko?
To ga ti gledao uživo pa znašBosniacum Lilium je napisao/la:a kad je dolazio bio je smiješan jer je u 150 tekmi dao 20tak golovaGrokok je napisao/la:**@Bosniacum Lilium
Ne kažem ja ništa. Ali dok ne počne sezona i ne vidim ga za mene je Komazec najbolji napadač lige bio.Velkovski je sigurno kompletniji napadac
mozda nema lucidnost Komazeca, ali jeste kompletniji sigurno
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Sta ima za Sirijca, ima li te vize?farukzidane je napisao/la:samo polako brate,,,bice a.k.bcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
farukzidane
- Kontakt:
evo svi znate o ofanzivnom veznom,,cekajte ljudi sutrasnji dan,,,polako,,,,sjever je napisao/la:Pljuni Rukfas ako išta znašcobefks je napisao/la:Ima li tog ofanzivnog rukfas, sto si spominjao neki danfarukzidane je napisao/la:samo polako,,,![]()
![]()
![]()
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identiteGrokok je napisao/la:To ga ti gledao uživo pa znašBosniacum Lilium je napisao/la:a kad je dolazio bio je smiješan jer je u 150 tekmi dao 20tak golovaGrokok je napisao/la:**@Bosniacum Lilium
Ne kažem ja ništa. Ali dok ne počne sezona i ne vidim ga za mene je Komazec najbolji napadač lige bio.Velkovski je sigurno kompletniji napadac
mozda nema lucidnost Komazeca, ali jeste kompletniji sigurno
Sta je ba sa Sirijom?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj rukfasa brata sto potpaljuje atmosferu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
hebes ti nas rukfas malo a? 
Rukfas vas lozi ozbiljno..... zagoricemo....
Doduse i ja sam jos cuo tri igraca dolaze
Doduse i ja sam jos cuo tri igraca dolaze
Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
Sta je ba sa Sirijom?Neka dovedu tog momka da izdominira desnu stranu
A Sirija u velikoj krizi, ratuje se na svakom koraku....
Kontam nešto da ovaj @faruk nije ustvari novinar sa ovog portala..
Jel Grahovac može igrati na svim pozicijama u veznom redu?
-
lucif3R666
- Kontakt:
koji portal daj da vidim i ja ?? 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Srđan Grahovac novo pojačanje Sarajeva!
http://www.tv1.ba/sport/fudbal/premijer ... recommends" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tv1.ba/sport/fudbal/premijer ... recommends" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
farukzidane
- Kontakt:
da je do Kasamija,,on bi vec uveliko bio sa ekipom,,,a lik bi ovu ligu prekucao sa bekovske pozicije,,uhhhhilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Sirija u velikoj krizi, ratuje se na svakom koraku....![]()
Kontam nešto da ovaj @faruk nije ustvari novinar sa ovog portala..![]()
![]()
Jel Grahovac može igrati na svim pozicijama u veznom redu?
Realno jest ali dok ne vidim nove no coment samo zezamalaGrokok je napisao/la:Sekac buraz moj, kakvu kamaru, najvažniji igrač vam otišao, kao i najbolji strijelac ? Budi realan bar ti ...sekac je napisao/la:i to sve na kamaru sram da ih budesjever je napisao/la:Mi baš ne znamo dovesti igrača još idu na pripreme negdje u Antaliju pored ove naše lijepe klime![]()
Jedva čekam da upravi zagrmim
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rukfas drug, jesi navalio na Kasamija, nije Kasami nego Kalasifarukzidane je napisao/la:da je do Kasamija,,on bi vec uveliko bio sa ekipom,,,a lik bi ovu ligu prekucao sa bekovske pozicije,,uhhhhilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: jesam. I nemoj da ti zovem onog frajera da što odaje identite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Sirija u velikoj krizi, ratuje se na svakom koraku....![]()
Kontam nešto da ovaj @faruk nije ustvari novinar sa ovog portala..![]()
![]()
Jel Grahovac može igrati na svim pozicijama u veznom redu?![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
jos samo velikonja i ako ne uzmemo titulu evo moja glava.BegAx je napisao/la:Koji ce nam **** vise iko?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Valja sačekat i zvaničnu potvrdu...Teško će se zaspat večeras 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Al će bit konkurencija u zadnjoj liniji ... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.