Svi igraci nam trebaju
Sutra protiv Svaba uz vjerujem novu pobjedu pa slavlje polako moze poceti.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Čiji je ovo izbor kojeg lista možda je trebao još neko biti iz Schalkea možda HuntelarorionFCB je napisao/la:Tim 18. kola.![]()
Čij MKOCentre forward je napisao/la:Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.
Šta nas i briga za rezultat sad, imamo posjed
Centre forward je napisao/la:Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.
Ma kakav Boateng, 'ta će onPEP je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Mi smo prolazak osigurali onog trenutka kad smo izvukli MKO za protivnika.
Navodno MKO je spremna napravitiponudo za boatenga.![]()
Jedini igrac kojeg oni mogu dovesti iz Bayerna je Diego Armando ContentoPEP je napisao/la:Navodno MKO je spremna napravitiponudo za boatenga.![]()
Omerbavarac je napisao/la:Dafug!![]()
Sad cete navuci mikrokreditere pa se valja opet ubjedjivati u nesto sto svi znaju sta ih ceka, samo oni ne.![]()
Taman su se smirili malo.
[/size]Mannschaft startet jetzt nach Stuttgart. Mandzukić dabei.Aber Ribéry und Robben (beide Muskelprobleme) müssen zuhause bleiben.
anelbavarac je napisao/la:[/size]Mannschaft startet jetzt nach Stuttgart. Mandzukić dabei.Aber Ribéry und Robben (beide Muskelprobleme) müssen zuhause bleiben.
Ponovo sutra bez dvojca Ribery-Robben.
Mandzo se vraca u kombinacije za prvih 11
Ukoliko gosti iz Minhena večeras zabilježe trijumf otići će na 13 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom što će biti najveća prednost koju je jedna bundesligaška ekipa imala u ovom dijelu sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.