NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 15:27

TzBulevar87 je napisao/la:Neza moze igrat stopera? :lol:
Onda sam pogresno shvatio jer sam citao nesto kod vas na temi , on je samo desni bek ?
www.nkbratstvogracanica.com

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 15:28

cesc4 je napisao/la:
Onda sam pogresno shvatio jer sam citao nesto kod vas na temi , on je samo desni bek ?
lijevi bek :!:
Sloboda Tuzla

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 15:30

fukaratz je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
lijevi bek :!:
Hahah pa ni stranu nisam potrefio :roll: Nema veze opet razumijem zasto ga dovode , u slucaju da bude sta sa stoperima Panta ide na stopera a on na beka jer nema sanse da on pored pante bude bek u prvoj postavi :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 15:35

Vidjet ces ga, dobijate pola covjeka. Two and a half Man :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 15:39

tuzlak1987 je napisao/la:Vidjet ces ga, dobijate pola covjeka. Two and a half Man :mrgreen:
Sto to ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 15:41

cesc4 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vidjet ces ga, dobijate pola covjeka. Two and a half Man :mrgreen:
Sto to ?
Zato sto je mal :mrgreen: Mi smo citavu polusezonu igrali sa igracem manje jer su u startnoj bili on i Prses :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 15:42

tuzlak1987 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Sto to ?
Zato sto je mal :mrgreen: Mi smo citavu polusezonu igrali sa igracem manje jer su u startnoj bili on i Prses :mrgreen:
Haahahahha , nema veze :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jan 2014, 16:22

kod nas u ovoj konkurenciji nema sta da trazi, vama ce prosirit rotaciju..moze igrat oba beka, MISLIM da vise i voli da igra desno ali je kod nas zbog nedostatka igraca bio lijevi bek..borben je momak, nikakva ekstra klasa, ali solidan..vama moze pomoci, a kod nas kraj Efendica i Mehanovica desno (plus Cejvan moze uskocit) i Kuduzovica, Lakija lijevo ( + Mehidic u-21 i Moranjkic po potreb) nema realno sta da trazi i ocekuje,
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 16:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:kod nas u ovoj konkurenciji nema sta da trazi, vama ce prosirit rotaciju..moze igrat oba beka, MISLIM da vise i voli da igra desno ali je kod nas zbog nedostatka igraca bio lijevi bek..borben je momak, nikakva ekstra klasa, ali solidan..vama moze pomoci, a kod nas kraj Efendica i Mehanovica desno (plus Cejvan moze uskocit) i Kuduzovica, Lakija lijevo ( + Mehidic u-21 i Moranjkic po potreb) nema realno sta da trazi i ocekuje,
Ma dobro tesko ce i unas uletit u prvu pored Pante i Salke ali moze u rotaciji ako bude kartona ili ako bude sta sa stoperima Panta moze na stopera a on na beka :D

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 28 jan 2014, 17:45

7april je napisao/la:
informacija iz prve ruke iz bratstva,ima 5-6 igrača koji se sami nude da dođu u bratstvo,daso reko od toga nema ništa samo provjereni igrači dolaze u obzir,sigurno 5 igrača je u kombinaciji što iz srbije što iz PL,neće da čuje da neko dođe na probu već samo igrači koji mogu odmah igrat.
cesc4 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Nezic, Jahic, Smigalovic jesul to privjereni igraci iz premijer lige :?: to je cesc tvrdio prije par dana
Nisu ali nisu dovodeni igraci da igraju od prve minute nego kao backup igraci koji su odlicnu ;) Nezic ce biti backup u odbrani jer moze igrati i stopere i beka , Jahic u sredini , Smigalovic ide u prvu postavu jer realno on je premijerligaski igrac a mitrovic ojacava borbu za keca na golu ;) :D
Ko tu koga yebe, niko ne zna.... igraci koji ne mogu da pomognu Slobodi se nadaju minutama u Bratstvu. Fini dobrosudsjedski odnosi ce da kulminiraju povaljivanjem Jedinstva da bi se pomoglo Tuzlacima da udju u Premijer ligu.

Neko rece i negdje procitah da su ridjobrki i Azmir u finom prijateljskom odnosu a nesto me sjecanje vuce ka onoj tekmi Slobode u Gracanici kada je ridjobrki yebavao mater i htio da se udara sa trenerom Slobode ako se ne varam.
Prije bih rekao da taj prijateljski odnos ima politicku pozadinu jer su nacelnici Gracanice i Tuzle u istom politickom taboru pa ajde da se napravi fina prica i povali Jedinstvo. I Nusret Velicanstveni sit i njegove ovcice na broju a i Sloboda u Premijer ligi.

Al' vidjet cemo sta donosi nastavak sezone.

@Plavo Zuti zaboravio si napisati na kraju svog DERANJA : VOLIM DASU i njegove dlake na juznoj strani ledja!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 17:50

Nije Sloboda kriva sto oko sebe ima Gradinu, Bratstvo, Radnicki i Buducnost. Svi ti klubovi zasluzuju da igraju u PL nekad i dok je Azmira pomagati ce se tim ekipama i razmjenjivati sa njima igraci.

Isto tako Sloboda nije kriva sto Jedinstvo u Krajini uz sebe pored Podgrmeca nema jos nekog..Isto tako jel Podgrmec ce da igra za Slobodu, hoce ali malo sutra.

Gracanica ce da igra za sebe, i niko nije rekao da ce se pustiti ili tako nesto, ne znam odakle si to zakljucio..

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 28 jan 2014, 17:56

tuzlak1987 je napisao/la:Nije Sloboda kriva sto oko sebe ima Gradinu, Bratstvo, Radnicki i Buducnost. Svi ti klubovi zasluzuju da igraju u PL nekad i dok je Azmira pomagati ce se tim ekipama i razmjenjivati sa njima igraci.

Isto tako Sloboda nije kriva sto Jedinstvo u Krajini uz sebe pored Podgrmeca nema jos nekog..Isto tako jel Podgrmec ce da igra za Slobodu, hoce ali malo sutra.

Gracanica ce da igra za sebe, i niko nije rekao da ce se pustiti ili tako nesto, ne znam odakle si to zakljucio..
Ja ovdje u ovoj prici ne krivim Slobodu ni pet deka.

A vidjet ces za koga ce da igra Bratstvo dok dodje vrijeme za to. Za sebe sigurno nece, upamti ovaj post.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 17:59

Idimidodjimi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nije Sloboda kriva sto oko sebe ima Gradinu, Bratstvo, Radnicki i Buducnost. Svi ti klubovi zasluzuju da igraju u PL nekad i dok je Azmira pomagati ce se tim ekipama i razmjenjivati sa njima igraci.

A vidjet ces za koga ce da igra Bratstvo dok dodje vrijeme za to. Za sebe sigurno nece, upamti ovaj post.
Pa ako Azmir ne pristane da daje pare, a sve mi se cini da nece pristati jer smo sada takvi da mozemo svakog dobiti na terenu, a ni proslu sezonu nismo podmazivali kao ni ovu jesen onda bi Bratstvo moglo igrati i za Jedinstvo. U ovoj ligi ce svako igrati za onog ko ti bude dobar...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 jan 2014, 23:21

Eh super hajd sad obrisi nos i igraj se jos malo vallja ti sutra u skolu :D

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 28 jan 2014, 23:42

Bratstvo će igrati svoju igru samo mi je žao što uništiše Banovići onako dobre odnose s Bratstvo kad se sjetim samo kvalifikacija 84 g kada je za Bratstvo navijalo i 100 navijača iz Banovića a vidi sad šta uradi Kuko preča mu bila Mionica i SAŠK od Bratstva a nezna jadnik da sve što je bez tradicije brzo nestane.Osto sam dužan odgovoriti Lukavcu nebojimo se mi Čapljine i Goška lakše ćemo mi snjima nego Sloboda i jedan prijedlog za sve sa TK ugledajte se na Bratsvo smanjite cjenu ulaznica jer u Gračanici mnogi niste imali za ulaz ni po tri KM ako mislite da imate posjetu preko 2000 gledalaca.

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 28 jan 2014, 23:48

U Lukavcu je cijena ulaznica 3 KM za istok i 5 KM za zapad pa ko voli nek izvoli. Jedino što se kod nas a ni nigdje drugo u kantonu ne postavlja štand ispred stadiona na kojem piše "3 boda xx.xxx KM, 1 bod xx.xxx KM), što je slučaj u Gračanici. Pogledaj samo koliko ste utakmica prodali u protekloj sezoni i kome. Trebali bi imat besplatan ulaz u Gračanici svi.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 29 jan 2014, 00:01

@Plavo Zuti zaboravio si napisati na kraju svog DERANJA : VOLIM DASU i njegove dlake na juznoj strani ledja!
Interesantno je to da ti znas da u Dase imaju dlake na juznoj strani ledja...da nisi zavirivo....ima ti nesto smedje na nosu...
A da te ta tvoja slika dobro ne opisuje reko bi ti da me nisi dobro skonto...al haj ti objasni covjeku koji je ubjedjen samo u svoju rijec i svoju logiku da sam ja ustvari htjeo da kazem da su nase carsijske pomije koje glume Sarajlije i Tuzlake gore CAK I OD DASE.....i da Dasu...kakvog takvog.....ipak stavljam ispred njih jer ne glumi stranca i na bilo kakav nacin ipak ulaze u domace pa makar i iz svog interesa....dok drugi jedva cekaju da poognu tudjinu.....
Zato kazem zajebi bratske odnose u tudju korist....eto ako nas Sloboda i Tuzlaci toliko vole....sto nisu rekli evo de vi udjite prsle godine....il evo udjite viu PL ove....

A @7April....iso sam i u Gradacac i u Tuzlu i gdje jos nisam bio....i samo se sjecam Fukara da su navijale zajedno sa nama kad je rukometna repka igrala cii mi se protiv bjelorusa...mozda1998....a da se oni organizuju i nesto urade za Gracanicu...samo se sjecam kad su nas docekali ...pokrali djeci salove i pretukli nekoliko njih kad se islo navijat za kosarase.....pa se poslije Suljo i Mahr ko udruzili...
Nikad nisam vidio Fukare da maksuz dodje negdje izvan TZ i pomognu nama....samo mi njima....

Mrzim to jednostrano uvlacenje...i onda nakon toliko puta sto smo im pomogli....dodju u Gr i prave sranje na utakmici sa Bratstvom...gdje je tad bilo to toliko prijateljstvo ili kad nas pobjedise sad u TZ a tad su igrali ko racku i nisu bili ni medju prvih 5 samo bod sa strane imali...

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 29 jan 2014, 00:02

Pa Radnički je bolan kupovao utakmice čitavo vrijeme kako je vas napostio Karić jer nije imao ko tuć sudije a da niste kupovali po Malešićima ,Orašju i Mionici sad bi mjesto Radničkog igrala Mladost iz Puračića koja je godinama bila u višem rangu od Radničkog možda to neznaš pa pitaj Šubu,Karamelu ili Baraka još se sjećem kada ste igrali u Devetaku,Petrovu ,Vlasenici a Mladost u Prijdoru,Odžaku ,Gračanici ,Banja Luci,Brčkom itd i idi ponovi istoriju sutra je škola nije zgorg da znaš.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 29 jan 2014, 00:06

MarcoPolo je napisao/la:Bratstvo će igrati svoju igru samo mi je žao što uništiše Banovići onako dobre odnose s Bratstvo kad se sjetim samo kvalifikacija 84 g kada je za Bratstvo navijalo i 100 navijača iz Banovića a vidi sad šta uradi Kuko preča mu bila Mionica i SAŠK od Bratstva a nezna jadnik da sve što je bez tradicije brzo nestane.Osto sam dužan odgovoriti Lukavcu nebojimo se mi Čapljine i Goška lakše ćemo mi snjima nego Sloboda i jedan prijedlog za sve sa TK ugledajte se na Bratsvo smanjite cjenu ulaznica jer u Gračanici mnogi niste imali za ulaz ni po tri KM ako mislite da imate posjetu preko 2000 gledalaca.
Pogledaj sitaciju kad je Bratstvo igralo u Banovicima....imali smo sanse da udjemo da smo pobjedili....zato smo se i borili....a kako to Bratstvo pokvari odnose....pogledaj prije 5-6 godina kad Bratstvo ispade iz lige su Banovici trazili od Bratstva tone para da im puste utakmicu....a da su im bod dali Bratstvo bi ostalo...
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 29 jan 2014, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 29 jan 2014, 00:06

MarcoPolo je napisao/la:Pa Radnički je bolan kupovao utakmice čitavo vrijeme kako je vas napostio Karić jer nije imao ko tuć sudije a da niste kupovali po Malešićima ,Orašju i Mionici sad bi mjesto Radničkog igrala Mladost iz Puračića koja je godinama bila u višem rangu od Radničkog možda to neznaš pa pitaj Šubu,Karamelu ili Baraka još se sjećem kada ste igrali u Devetaku,Petrovu ,Vlasenici a Mladost u Prijdoru,Odžaku ,Gračanici ,Banja Luci,Brčkom itd i idi ponovi istoriju sutra je škola nije zgorg da znaš.
A vi mi niste kupovali utakmice, kad ste ušli u Prvu ligu od 15 gostujućih utakmica 11 ste kupili, jedino Mramor nije dao kad vas je tukao 3-0, Malešići vam nisu dali isto bilo je 2-2 kod njih, tad vam je Kara igrao, a njegov brat bio nešto u klubu sjećam se dobro nije to tako davno bilo, a care moj mi smo bar igrali Premier ligu kakvu takvu što je za vas još nedosanjani san, veliki pozdrav za dobru raju iz Gračanice :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.