Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

twisttm87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la twisttm87 » 28 jan 2014, 23:51

sta smo ovo svi gurali izgleda new yor-boston manje od 192 xD cccc inace moj za vcrs
goldeen state 1
boston manje od 192
howarde vise od 17,5

sretno :D

SoloUltra
Kontakt:

Post Postao/la SoloUltra » 29 jan 2014, 00:14

K.Irving over
Jennings over
Carmelo over
Green under
Visoko žestoko za Sarajevo grad !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 jan 2014, 03:28

Snooker: German Masters - 1/32 finala

Bingham (h-1.5) - Lines / 1 @1.41

Bingham mi je uvijek jedan od favorita.. Kako za osvojit turnir, tako i za tiket. Smiren, staložen, ubojit kad treba. Kad je lošiji stisnut će ruku svakome i priznati to. Kad je bolji, potrudit će se da protivnik dobro zapamti dan kad mu je došao na megdan! :) Ma, duša od čovjeka. Lines je zayeban, al nedovoljno za Stuarta. Ne mislim da će uhvatiti 4 framea sutra. Bila bi senzacija da uspije i 3.

M. Davis - Gilbert / 1 @1.60

Uhh.. Nerado ovo igram, imam osjećaj da bi mogao Mark imati problema, ako u startu ne krene kako zna. Gilbert će prihvatiti svaku grešku, nadam se da ih neće biti previše. Uzeo sam par jer je kvota uistinu dobra i pošteno postavljena. A drugi razlog što igram je taj da Gilbert nije imao ozbiljno vrijeme na stolu još od World Opena prije skoro 2 mjeseca. Davis se imao vremena "zagrijati" zadnjih 10-ak dana kroz razne Championshipe i tu također vidim prevagu za jedinicu sutra!

M. Allen (h-1.5) - Mcgill / 1 @1.64

Ne shvaćam ovaj tečaj. Mark je temperamentan tip, nikad se ne zna kad će mu para početi izlaziti iz ušiju, ali, budimo realni, čovjek je igračina kakva se rijetko viđa. Što se tiče sposobnosti na snooker stolu, današnji protivnik mu nije crno ispod nokta. Pa sa World Opena ispao je od prvog igrača svijeta (N. Robertsona) u decideru 6-5.. Dobio ga Neil na jedvite jade. I sad, kad se Allenu pruža prilika da napravi nešto na ovom G. Mastersu, bookieji mi stavljaju ovolike kvote protiv nekih golobradih autsajdera kao što je McGill?!? Ma ne ide ovdje jedinica, nego hendikep na Allena! Mene našli zayebavat.. Nećete razbojnici!! 8-)

J. Higgins - Greene / 1 @1.20

Očekujem od četverostrukog svjetskog prvaka i stare kladioničarske varalice Higginsa da ovo riješi po kratkom postupku.. Mislio sam se odigrati hendikep, ali tko zna na što se ovaj put kladio.. Bojim se da nije stavio 5-4 točan rezultat, pa ga rađe uzimam na ovih bijednih 1,20. Ma, mislim, treba ovo proći.. Ne želi valjda ispasti u ovoj fazi natjecanja pa natjerat opet nadležne da mu prisluškuju razgovore i vrše pretrese :lol:

Ukupna kvota. 4.44 (Marathonbet)

GL!
U desetom selu živi Antuntun!

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 29 jan 2014, 03:52

Ja se vise necu kladit, poslje ovoga stvarno nema smisla

Norwich - Newcas - x2 (proslo) 0-0
Barnsley - Blackburn - +2.5 (proslo) 2-2
Derby - Yeovil - 1 (proslo) 3-2
Reading - Blackpool - 1 (proslo) 5-1
Dusseldorf - Ingolstadt - 2 (proslo) 0-2
Liverpool - Everton - 1 i +2.5 (proslo) 4-0
Southampton - Arsenal - 2 i +2.5 (nije proslo) 2-2 ------------ Vengere, Vengere ....

Koef: 131 , uplata 10e , Dobitak 1310e ....
'' Mia San Mia ''

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 29 jan 2014, 03:58

Bavarien je napisao/la:Danas, Fudbal

Newcastle - x2 (1,41)
Liverpool - Everton - +2,5 (1.60)
Southampton - Arsenal - 2 (1.9)
Barnsley - Blackburn - +2.5 (2.00) ili 2 (2.25)
Leyton - Coventry - 1 (2.00)

Koef: 17,14 / 19,28

Hokey

Litvinov - Chomutov - 1 (1.3)
Ilves - Jyvaskyla - 2 (2.05)
Podolsk - Lev. Prague - 2 (1.85)

Koef: 4.93

:shock: :mrgreen: :geek: , cemo da vidimo .... :-)

VENGERE, VENGERE ....
'' Mia San Mia ''

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 jan 2014, 08:41

Jutro!
Par jačih kvota i mogućih iznenađenja, što uvijek odigram za neki svoj gušt:

Maflin - Ford 2 @2.15

Relativno izjednačen meč, na Maflina je manja kvota samo iz razloga što u 2 međ. ogleda ima obe pobjede. Ford je 27. na svjetskoj rank ljestvici, Maflin 51. Mada je i to nebitna stavka, sve je u tome kako će se netko od njih danas postaviti. Ostalo su nijanse. Ford me jako mnogo puta obarao na odličnim tiketima kad bih igrao kontra njega, ovo mu je prilika da se iskupi. Tečaj odličan, dušu dalo za narodni.

Higginson - Pengfei 2 @2.20

Opet meč bez izrazitog favorita. Iako statički jači, Higginson vrlo lako može kiksati. I to ne svojom voljom nego dobrom igrom protivnika. Azijati su zayebani postali, svi do jednog.. Uzor vidjeli u najdražem kineskom sinu Junhui Dingu pa rekli "mogu i ja ovako".. Kote se po rank turnirima ko mačići u veljači..

M. Williams (h-1.5) - Morris 2 @1.90

Nekoć strah i trepet, a danas Manchester United. Tužno je vidjeti ovakvu veličinu od snookeraša kako tone sve dublje. Ispao je čak iz top16. Trenutno 18. na rank ljestvici, vjerojatno najgora pozicija još od početka karijere. Znate kakvo je stanje kad za dvostrukog svjetskog šampiona sumnjam da može izaći na kraj sa 90. igračem svijeta :| Dosta puta sam vam kroz zadnjih godinu dana ukazivao na njega te kvote koje mu stavljaju čisto radi stare slave, velik broj puta sam vam preporučio i kontrirati ga na kvote preko 3-4. Moram se pohvalit da su kontre bile više nego uspješne. Danas uzimam samo da neće pokriti hendikep, valjda ispoštuje. Iako, iskreno, jedan dio mene želi da se naruga ovom Morrisu i prozuji do finala kao nekad.. Glupav neki dio :roll:

Joe Perry - Brecel / Perry pobjednik u prva 4 frejma @2.10

Luca Brecel ( '95) je belgijski "wunderkind" koji je punio novinske članke prije par godina.. Moram priznati, i mene je oduševio (čitaj: zavarao) na prvu. Gledam i ne vjerujem.. Momak od 16-17 godina igra k'o sat, jači od sudbine, poklonite se Hendry i O'Sullivan, stiže sensei.. Vikao sam u sebi: "To je taj, to je taj!!! Šaptač kuglama!!" Onda smo se vratili u stvarnost, prvo novinari, pa ja.. Za Lucu ne znam, izgleda da se još trudi :roll:
Šalu na stranu, malecki može kad hoće, to je svima jasno (njemu najmanje). No nadam se da će "Gentleman" Joe rutinski obaviti posao, barem prvi session, te otići na odmor sa 3-1 ili 4-0..

Ukupna kvota: 18.873 (Marathonbet)
U desetom selu živi Antuntun!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 29 jan 2014, 10:08

Uralochka Ž - Odintsovo Ž 1 @3,20

Zicer dana 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 29 jan 2014, 10:34

24:00 River Plate - San Lorenzo 2 @ 1.95 Sportplus

Trener "domacih" najavio da ce na ovom turniru isprobati novopridosle igrace, zamjene i nekoliko juniora te da ce odmoriti kompletnu prvu postavu jer su zasluzeno osvojili prethodni turnir pobjedivsi ljutog rivala Bocu Juniors sa 2-0.
Na ovaj mec koji se igra na neutralnom terenu u Salti povest ce svega 19 igraca od cega su 3 golmana i po sastavu koji je odredjen da putuje se zaista vidi da niti jedan prvotimac ne ide na ovu utakmicu.

Evo vam podatak ko je igrao protiv Boce: River Plate: Barovero; Mercado, Maidana, Álvarez Balanta; Carbonero, Ponzio (C), Kranevitter, Vangioni; Lanzini; Menseguez y Gutiérrez.Izmjene: Chichizola, Funes Mori, Ledesma, Ferreyra, Fabbro, Villalva y Simeone.

A spisak od 19 igraca koji danas putuju na ovaj turnir: Leandro Chichizola, Germán Pezzella, Ramiro Funes Mori, Víctor Cabrera, Augusto Solari, Cristian Ledesma, Ariel Rojas, Osmar Ferreyra, Jonathan Fabbro, Fernando Cavenaghi, Daniel Villalva, Nicolás Francese, Emanuel Mammana, Federico Vega, Emiliano Agüero, Nicolás Gómez, Julio Zuñiga, Lucas Pugh y Lucas Boyé.

Dakle za trenera "nebitan" turnir koji zeli iskoristiti kao trening utakmicu da vidi na koga jos moze racunati.

San Lorenzo na drugoj strani igra prvu pripremnu utakmicu i sigurno je da se nekoliko novih igraca zeli dokazati u ionako jakoj konkurenciji. Nasao sam podatak da trener San Lorenza ovu utakmicu smatra jako ozbiljno i da je pristupio istoj jako angazovano i da zeli pobjediti bez obzira sto je pripremna utakmica.

Rijetko u kojoj kladionici se moze naci ovaj susret za odigrati jer je u vecini blokiran. Sretno! :mrgreen:

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 29 jan 2014, 11:23

Linense - Bragantino 2

Kod: Označi sve

http://globoesporte.globo.com/sp/sorocaba/noticia/2014/01/linense-tem-13-atletas-atingidos-por-intoxicacao-e-clube-quer-adiar-partida.html

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 29 jan 2014, 11:26

Nogomet

Aston V. - West B. - odg (1,7)
Totenh - Man. C - + 2.5 (1.65)
Celtic - Kliman - 1/1 (1,6)
Chelsea - West H. - 1/1 (1.6)

Koef: 7.18

Nogomet/Hokey

Macae - Volta Redonda - 1 (1.9)
Linkopings - Farjestads - 1 (2.10)
Donbas - Mytishi - 1 (1.65)

Koef : 6.58
'' Mia San Mia ''

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2014, 11:28

GazijaKalesija je napisao/la:Uralochka Ž - Odintsovo Ž 1 @3,20

Zicer dana 8-)
šta je ovo ?

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 29 jan 2014, 11:40

vecaveca je napisao/la:

Zicer dana 8-)
šta je ovo ?
zaboravim kad mi je djevojci rodjendan,al se zato sjecam da je ovo ruska odbojka :lol:

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 29 jan 2014, 11:41

Zicer dana 8-)

23.11.13 Odintsovo W-Uralochka W 3 : 2

03.10.13 Uralochka W - Odintsovo W 3 : 0

14.04.13 Uralochka W - Odintsovo W 3 : 0

10.04.13 Odintsovo W - Uralochka W 0 : 3

14.03.13 Odintsovo W - Uralochka W 3 : 2

Hmmm mislim da ces da budes u pravu !!!
'' Mia San Mia ''

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 29 jan 2014, 11:43

vecaveca je napisao/la:

Zicer dana 8-)
šta je ovo ?
Gazija ti je expert za odbojku..tako da je ovo neki par odbojke kojeg nema u wwin ponudi :lol:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2014, 11:53

Yebo statistiku daj nesto kokrentno zbog cega da se moze natrpati

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 29 jan 2014, 11:58

Ima u Premieru da se odigra. Ne znam druze Veca, nikad ne bih nikog savjetov'o da baci veliki kes, pa da mene krivi poslije u slucaju pada. Jednostavno, medjusobni omjer, trenutna forma, I smijesan koeficijent na nista bolje gosce me natjerao da igram jedinicu, U svakom slucaju, sretno ko isprati!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2014, 12:05

GazijaKalesija je napisao/la:Ima u Premieru da se odigra. Ne znam druze Veca, nikad ne bih nikog savjetov'o da baci veliki kes, pa da mene krivi poslije u slucaju pada. Jednostavno, medjusobni omjer, trenutna forma, I smijesan koeficijent na nista bolje gosce me natjerao da igram jedinicu, U svakom slucaju, sretno ko isprati!
Ma nije to veliki kes.Samo se nadam da mogu uzeti.Uvijek igraj s parama koji ti nije zao ;) strasna je kvota i djeluje dobro.Sretno

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2014, 12:33

http://www.bettingexpert.com/tip/458988 ... ralochka-w" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je bilo prije 2 dana.Mozda isto i danas.

gooner14
Kontakt:

Post Postao/la gooner14 » 29 jan 2014, 12:35

Ljudi moji veceras igra Peterbourgh koji je zadnje 3 tekme ustimo a jos igra protiv Sheffilda kojem nisu nepoznata stimanja. Treba pokusat.

Voracova i Zahlavova-Husarova i Rosolska 1 2,2
Nelogicna kvota. Prve druge dugo igraju zajedno, a druge nikad nise. Husarova ima 40 godina.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 29 jan 2014, 13:28

Aston Villa - WBA 0-2 gola

Chelsea - West Ham 1 & 3+

Tottenham - City GG & 3+

Marseille - Valenciennes 0-2 gola

Stuttgart - Bayern 2 & 3+
Ovo sam danas odigrao za svoju dusu.. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.