Nista nece oprati tu ljagu.
I popustite nas ovdje vasih prica i kod koga je veci, isto ko da su oni direktno upuceni u transfere pa se dice.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Evo kolega s foruma ti je nedavno imao ispovijest o vlastitim oziljcima.Sissoko je napisao/la:To je ono sto ih boli, jos kad dodas oziljke zamjene Cannavaro-Carini dobijes ultrase koji prijete da ce tuci Thohira.Moggi im je za sva vremena kreirao kompleks kad su upitanju swapovi sa Juventusom.Dok je fudbala to ce bit pamceno kao epska razmjena treceg golmana za najboljeg igraca svijeta koju godinu kasnije i to stoper lik.Stranac je napisao/la:da ne govorim da je Guarin javno izjavio da želi u Juventus.neroazzuro je napisao/la: Sto se tice Guarina i Marrotinih fazona tu je svaki komentar suvisan. Zna se da vecina klubova zabranjuje pregovaranje bez dozvole.
Volimo mi Moggia pravo. On je mnogo ucinio za nash klub.tuzlak1987 je napisao/la:Pa dobro i mi smo mozda bili takvi kada je nasa bivsa ocajna uprava dala vama Ibrahimovica top5 igraca na svijetu za 25 milionaI gratis Vieiru..
Ne mogu se više složiti. I ja stvarno mislim da oni iz uprave peru pare preko kluba, ili uzimaju mito i sl. stvari. Nema šanse da su toliko glupi i nesposobni, pa ono što su dali Snajdera za 7 mil., dali Cassana i 10 mil. za samo pola ugovora jednog Belfodilaneroazzuro je napisao/la:Vjeruj da nekad sticem dojam da samo peru lovu preko igraca. Jer,nije moguce da bas toliko ne znaju. Prodat jednog Sneijdera za 7 mil,a dat 12 za Pereiru. Ili sad Guarin,dat 15 za njega i onda na ovako ofiran nacin mu skidat cijenu,i njemu i Ranocchiji. Pa ono sa Schelottom,pa sad sa Cassanom i Belfodilom. Ej, pola ugovora 7,5 mil i Cassano. Pa ko da se radi o Hamsiku il tako nekom...

Samo nek on dodje uklopit cemo mi njega,a za platu me ne zanima,ne placam ga ja,vec ThohirTritolone je napisao/la:Stvarno ne vidin kako se Nani uklapa u ovu formaciju, a vjerujem da ima ogromnu placu.
Pise se da je posudba sa pravom otkupa..sve je moguce, al ce bit svakako osvjezenje za ekipuChinaglia je napisao/la:je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.