FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pupi04
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Pupi04 » 29 jan 2014, 13:14

Vjerujem da ce u ovoj konkurenciji bekova izgledati kao atomska bomba.
Dobrodosao D’Ambrosio 8-)

Za ostalo, sacekat ova 3-4 dana pa podvuci crtu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:16

arminz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho
Pise se da je posudba sa pravom otkupa..sve je moguce, al ce bit svakako osvjezenje za ekipu
frajer je propao, da valja, ostavio bi ga Man Utd .. to nije pojačanje za najviše ciljeve, kao ni Osvaldo, iako je tu neko od vas napisao je da je WC napadač, nešto tako .. frajer je Romu koštao bodova i bodova, svojim zajebancijama na terenu i udaranjem, tj. crvenim kartonima
Prisoner je napisao/la:Kad vidim kako se simpatizeri drugih klubova staraju i brinu za Interove igrače i budućnost, znam da nema zime za crno-plave u narednom periodu.
jarane, ne brinem se ja za Interove igrače i budućnost, to bi trebali vi ako mozga imate .. ako imate velike ambicije kako kažete i dovodite propalog Nanija, to ne može nikako

s Nanijem i Osvaldom do Scudetta :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:17

Drug mi moramo prvo do Europa lige pa teko onda nesto vise..kakav crni skudeto :lol:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2014, 13:19

Gle... i Gervinho je "propa" u Arsenalu pa kad je dosa u Serie A se preporodio. Nani je jako dobar igrac ali trebalo bi podredit sustav njemu, prec sa 3-5-1-1 na 3-4-3. Ja vjerujem da bi bio dobar, ima kvalitetu i znanje za ovakvu ligu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 29 jan 2014, 13:20

arminz je napisao/la:
@Stranac
mogo bi Kova to igrat da ima kraj sebe jednog Fernanda il Nainggolana
Eto pogledaj 4-2-3-1 proponente pa ćeš da vidiš kako oni koriste ovu formaciju. To ti je samo nadgradnja 4-4-2 (ili 4-4-1-1) sistema gdje imaš holdere i krila. Kovačić nije holder i defanzivno bi to bila katastrofa, osim možda na menageru. Razlika je samo što imaš am-a koji je u 4-4-2 bio secunda punta.

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 13:25

Dobrodošao D'Ambrozio. Uz Hernanesa i eventualno Nanija ja ću biti prezadovoljan prelaznim rokom.

@chinaglia pašukane, kad se pomiriš s činjenicom da najbolji igrači Lazia su samo jedni od igrača u Interu, možeš se šprdati sa klubom. Te floskule sa ovim ili onim do scudetta su nivo osnovne škole. S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu, a vi samo prosječna ekipa bijedne Serie A.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:26

Tritolone je napisao/la:Gle... i Gervinho je "propa" u Arsenalu pa kad je dosa u Serie A se preporodio. Nani je jako dobar igrac ali trebalo bi podredit sustav njemu, prec sa 3-5-1-1 na 3-4-3. Ja vjerujem da bi bio dobar, ima kvalitetu i znanje za ovakvu ligu.
velika je razlika između Gervinha i Nanija .. Rudi Garcija je čovjek koji je napravio Gervinha u Lilleu, a sad ga je preporodio u Romi, dok je Nani gotov, vjeruj mi .. možete naći bolje i dugoročno rješenje, al' et', ako je posudba u pitanju, nema puno rizika, ako se pokaže, kupit' ga, ako ne, nazad u Man Utd :D

svakako nemate šta izgubit' ove sezone, već je propala, a EL vas neće zadovoljiti, vjerujem, tako da imate mjesta za eksperimentisanje

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2014, 13:26

Prisoner je napisao/la:Dobrodošao D'Ambrozio. Uz Hernanesa i eventualno Nanija ja ću biti prezadovoljan prelaznim rokom.

@chinaglia pašukane, kad se pomiriš s činjenicom da najbolji igrači Lazia su samo jedni od igrača u Interu, možeš se šprdati sa klubom. Te floskule sa ovim ili onim do scudetta su nivo osnovne škole. S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu, a vi samo prosječna ekipa bijedne Serie A.
oh no :roll:
nema potpisa

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 13:27

Uh mazari ljutit nesto :

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 jan 2014, 13:28

Nemojte tako @Chinaglia, JuvenTuS-ovac :mrgreen: je jaran iz naseg "bratskog" kluba :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 jan 2014, 13:32

Mogo bi Gaurin put Manchestera, razmjena posudbi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 13:40

Interisti, halalite, ništa protiv vašeg kluba, nego je ovaj vaš izgubio pojam o vremenu i prostoru, haman ga još tripleta drži :D
Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu
.. i šta imate od toga? :lol: evo 4 godine ste konkurenti, je l' ti to utjeha? :D

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 29 jan 2014, 13:44

Chinaglia je napisao/la:Interisti, halalite, ništa protiv vašeg kluba, nego je ovaj vaš izgubio pojam o vremenu i prostoru, haman ga još tripleta drži :D
Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu
.. i šta imate od toga? :lol: evo 4 godine ste konkurenti, je l' ti to utjeha? :D
Ne. Već samo da ti pokažem gdje je Inter, a gdje Lazio. Uz to, treba dodati, da je Inter jedan od najgorih ikada. I opet bili konkurenti za titulu, možeš mislit' kakvi bi bili da je sezona triplete (kad je već spominješ) 8-)

ovaj padobranac admir nije vrijedan pomena. Frajer je na svakoj temi popušio foru.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2014, 13:46

Chinaglia je napisao/la: velika je razlika između Gervinha i Nanija .. Rudi Garcija je čovjek koji je napravio Gervinha u Lilleu, a sad ga je preporodio u Romi, dok je Nani gotov, vjeruj mi .. možete naći bolje i dugoročno rješenje, al' et', ako je posudba u pitanju, nema puno rizika, ako se pokaže, kupit' ga, ako ne, nazad u Man Utd :D

svakako nemate šta izgubit' ove sezone, već je propala, a EL vas neće zadovoljiti, vjerujem, tako da imate mjesta za eksperimentisanje
Slazem se, Gervinho u startu ima tu neku prednost sto ga Rudi poznaje. Nania nisam gleda jako dugo, znam da je izgubio mjesto u momcadi i vec jako dugo se nagađa di ce (znam da je bio blizu Juventusa) ali ja vjerujem da bi on bio jedan od boljih igraca ove lige, mozda bi nasa motivaciju da zaigra ponovo kako zna, promjena sredine, nova ekipa ovo ono.

Na kraju krajeva to je samo posudba, ako sta odigra dobro, ako ne ides nazad. Mada ja u startu mislim da od ovog transfera nema nista, ali eto, nek se pise :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Aslan
Kontakt:

Post Postao/la Aslan » 29 jan 2014, 14:09

Danilo D'Ambrosio je upravo stigao u Milano gdje će proći liječničke preglede, te potpisati za Inter!
Tek ašk Galatasaray!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 15:25

Kaze Lotito nema nista od posla za Hernanesa i da ga nema namjeru prodati:

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... are-140742" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Scarpini, dana/u 29 jan 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2014, 15:39

Scarpini je napisao/la:Kate Lotito nema nista od posla i da ga nema namjeru prodati:

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... are-140742" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekivao sam da on pocne srat
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 15:46

Ma mogu ce da zeli vise izvuci para, a pozvan je nocas za mec sa Napolijem, dok Paventi kaze da su sanse da Nani dode 90 % a Hernanes 80 %.

http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/pav ... nta-103932" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i agent od M'baye gura napred ovu tranpu izgleda da on misli da mazari ne zna dobro sa mladim igracima.

http://www.fcinter1908.it/copertina/esc ... rri-103919" onclick="window.open(this.href);return false;

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 jan 2014, 15:57

Sad citam baš, i Englezi govore kako bi vjerovatno u Inter mogao Nani. Realno, u United je vec dvije sezone taj momak krš, mogao je biti jedan od boljih, ali i ovo što sad pokazuje je nula. Više se o njemu ni ne govori, bila je neka povreda, sad ga više nema ni na mapi. Kud ceš dalje, kad jedan bot Young igra prije njega. Možda naši pristanu razmjenu Guarin-Nani, ali otom potom. Inace, kako igra ovaj Guarin ?

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2014, 16:06

Guarin toplo-hladno kada je dobro raspolozen vrlo je dobar ali nekada ga ne ide nista, ali kod nas nije toliko dugo da bi mogli dati neku pravu ocjenu o njemu, njegove karakteristike su fizicka snaga i to dobro koristi ali ima cesto viska potez i cesto suta po golu. Ja bi radije Kagawa-Guarin trampu :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []