2008-09 Valladolid Barcelona 0-1
2008-09 Barcelona Valladolid 6-0
2007-08 Barcelona Valladolid 4-1
2007-08 Valladolid Barcelona 1-1
2003-04 Valladolid Barcelona 1-3
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

ocekujem od Ibre da konacno procepi.
  ocekujem od Ibre da konacno procepi.ZELJO DO GROBA je napisao/la:19 igraca je pozvano za ovu utakmicu:
Golmani: Valdes, Pinto
Defanzivci: Alves, Chygrynskiy, Milito, Marquez, Puyol, Pique, Abidal, Maxwell
Veznjaci: Jonathan, Xavi, Iniesta, Keita
Napadaci: Henry, Bojan, Pedro, Messi, Ibrahimovic
vjerovatna postava:
---------------------Valdes----------------------
Alves-------Puyol-----Pique-------------Abidal
----------------------Keita-----------------------
--------------Xavi-----Iniesta------------------
Messi-------------------------------------Pedro
---------------------Ibra------------------------

Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras

Ma vidio sam ba zajeb. se malo da vidim stacete rec dobro bi bilo kad bi Keita igro stopera da vidimo i to ako nekad ne bude igraca zbog kartona pa da Keita mora igrat stopera hah volio bih i to vidjetmiky_hz je napisao/la:Gerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras
Samo prije pisanja posta,lijepo bi bilo otici na stranicu Barcelone i vidjeti pocetni sastav...inace post koji sam napisao je napisan nakon sto je izbacen sastav sa Keitom u sastavu i bez Marqueza...garant ce Piqua na DM a Keitu na stopera

i meni je cudo al tako pise na goal.comGerrard Pique je napisao/la:Kakav Keita na zadnjenem veznom ba prije ce Pique na zadnjeg veznog jer sam neki dan cuo da je vecinu utakmica u Zaragozi na posudbi iz Man.Utd-a 26 utakmica odigro na mjestu zadnjeg veznog a i kad je bila utakmica Katalonija - Argentina Pique je igrao zadnjeg veznog al Marquez ce 94% veceras igrat zadnjeg veznog a sto se tice Rafinhe dobar je on a ako ga ne dovedemo ja bio doveo Azpiliquetu tako nekako iz Osasune svidja mi se kako igra i mald je 22-23 godine ima et tolko od mene ajd sad ce utakmica 3-0 najmanje veceras
Marquez je prije igro na zadnjem veznom,, pa je prekombinovan, a malo mi je cudo da je Keita na zanjem veznom, al nadam se da ce dobro odigrati...Wolverine je napisao/la:moze i keita igrat zadnjeg veznog, sto da ne. jest da nije klasicni al nije ni marquez.
imal tekma na mrezi plus?

ja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno
 ja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno  da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3
 da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3 Valladolid nije los,kod nas pojedinci odskacu,po meni Alves ,Xavi najbolji,naravno i Valdes je imao odlicne odbrane...Keita se bas nije snasao na zadnjem veznom,teren dosta klizav pa i to utjece na igru
  Valladolid nije los,kod nas pojedinci odskacu,po meni Alves ,Xavi najbolji,naravno i Valdes je imao odlicne odbrane...Keita se bas nije snasao na zadnjem veznom,teren dosta klizav pa i to utjece na igru 
 valladolid na ubija na terenuCasillas je napisao/la:na ovo smo navikli.. ubijaju ja vas na terenu, i onda zabijete jedan go, i to odlazi do 5-6:0
haj samo da nosonja ne zabijaja sam stavio vise od tri gola, al sam promasio davno
da nisam wigan, sad bi ovu gamad ceko na dva listica, 2/2 i +3

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.