FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://www.****/sport/nogome ... jno-oruzje" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Jel se igra danas sa Metkovicima?
Super nam dodje ovaj turnir, jest da su teske noge ali nema veze
Na zvanicnoj je pisalo da se igra danas u 14:30InatSilanBosanski je napisao/la:Jel se igra danas sa Metkovicima?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
amypitar je napisao/la:Cuj Jahic.![]()
Sta je sa politikom dovođenja djece.Il se Jaha pomladio.
Da je nekim slucajem dosao u Sarajevo (nudio se)sad bi bila druga prica,dovođenja staraca.Valjda Vam je sad jasno, koliko je bila istinita i iskrena prica,o politici dovođenje djece,il je ipak bilo u pitanju nesto savim trece.
![]()
Kako se brzo mjenja misljenje.
Joj jest ti vuna
Je li to zato sto je Ibrakovica odbio?
Jahic je obecao sarnuti ako nista ne nadje vani. Znaci nista nije jos gotovo. Da li je dobar ili los to cemo vidjeti kad dodje. Ako je neki Komazec ili neki Krste igrac za nasu ligu ili cak Puric onda je Jaha Bebeto za ovu ligu.
Valjda se sa jos jednim igracem prica a ista je situacija ako nista ne nadje vani obecao je Amaru.
Ja licno tvrdim da mi sa ovom nasom dijecom mozemo uzeti duplu krunu. Ostali timovi i navijaci su trenutno zaslijepljeni dovodjem igraca manjeg Sarajevskog kluba. A kad Zeljo u prva tri kola uzme 9 bodova tek ce onda panika da nastupi.
Imamo mi veoma finu ekipu. Nije ni do sad ove sezone bilo nekih zvucnih imena pa pogledajte tabelu. Nemojte da vas zavaravaju drugi, posebno ne uigrani timovi sa 5-6 novih igraca.
20. kolo ako uzmemo Radnika na strani, u 21. Zrinjskog kod kuce i 22. Slaviju u Lukavici zapamtite titula je nasa!
Ako i samo ako. Previse toga ako kod tebe.PL BiH -1 je napisao/la:amypitar je napisao/la:Cuj Jahic.![]()
Da je nekim slucajem dosao u Sarajevo (nudio se)sad bi bila druga prica,dovođenja staraca.Valjda Vam je sad jasno, koliko je bila istinita i iskrena prica,o politici dovođenje djece,il je ipak bilo u pitanju nesto savim trece.
![]()
Kako se brzo mjenja misljenje.![]()
![]()
![]()
Joj jest ti vuna![]()
Jahic je obecao sarnuti ako nista ne nadje vani. Znaci nista nije jos gotovo. Da li je dobar ili los to cemo vidjeti kad dodje. Ako je neki Komazec ili neki Krste igrac za nasu ligu ili cak Puric onda je Jaha Bebeto za ovu ligu.
Valjda se sa jos jednim igracem prica a ista je situacija ako nista ne nadje vani obecao je Amaru.
Ja licno tvrdim da mi sa ovom nasom dijecom mozemo uzeti duplu krunu. Ostali timovi i navijaci su trenutno zaslijepljeni dovodjem igraca manjeg Sarajevskog kluba. A kad Zeljo u prva tri kola uzme 9 bodova tek ce onda panika da nastupi.
Imamo mi veoma finu ekipu. Nije ni do sad ove sezone bilo nekih zvucnih imena pa pogledajte tabelu. Nemojte da vas zavaravaju drugi, posebno ne uigrani timovi sa 5-6 novih igraca.
20. kolo ako uzmemo Radnika na strani, u 21. Zrinjskog kod kuce i 22. Slaviju u Lukavici zapamtite titula je nasa!
Pa naravno da ce Zeljeznicar biti prvi na kraju AKO pobijedi sve utakmice do kraja
Jednu stvar si samo zaboravio, niti ste vi prvi zato sto ste dobri bili, niti smo mi tu iza vas sto smo dobro igrali.
Zadnja polusezona je nikad gora. Ni vi, ni mi, ni hercegovci ni Borac. Ne zna se ko je losiji bio.
Samo zahvaljujuci tome situacija na tabeli je ovakva kavka jeste.
Sta to znaci?
Pa to da o nekoj uigranosti iluzorno je i govoriti.
Nama da dodje 11 novih igraca ne mogu biti manje uigrani od ovih sto su igrali jesen.
A sto se Jahica tice, ne morate se zamarati. Provjereno znam da sigurno nece kod vas
U ostalom, sve ce se sutra znati vezano za njega. Covjeku je ipak draze Tursko more od Jadranskog
- moustapha
- Kontakt:
Relativno gledajuci to i nisu teske tri utakmice. Pogotovo se to odnosi na ove dvije gostujuce, timovi u raspadu. Samo bi Zrinjski mogao tu nesto uraditi, ali opet tesko za ocekivati. Prve tri utakmice ne moraju nista da znace.PL BiH -1 je napisao/la: 20. kolo ako uzmemo Radnika na strani, u 21. Zrinjskog kod kuce i 22. Slaviju u Lukavici zapamtite titula je nasa!
Sto se tice pojacanja, nama cijelo vrijeme objasnjavate da ne ocekujemo previse od nekih igraca, jer ne znamo u kakvoj se formi nalaze, a kod vas vec slavlje sa Spahicem i Jahicem, iako ovaj drugi jos nije ni dosao.
Atmosfera se fino nabrijava, steta sto ima jos vise od mjesec dana do pocetka, bice ovo interesantno proljece. Ko doceka pricace.
#divovi
Opasno se nabrijava atmosfera pred nadolazecu polusezonu.
Mozda faka vi i mi budemo konacno ravnopravno vodili bitku za prvaka do kraja.
U tom slucaju, steta samo sto se derbi nece igrati na Kosevu, jer bi konacno imali posjetu 25 000+
U tom slucaju, steta samo sto se derbi nece igrati na Kosevu, jer bi konacno imali posjetu 25 000+
- moustapha
- Kontakt:
Zato bi valjalo da se sretnemo u kupu, ono da se rasciste racuni u medjusobnim duelima. 
#divovi
Realno jos ovu sezonu ce te nam parirati,a posle ce vas ta nabrijanost vrlo brzo proci.pisac je napisao/la:Opasno se nabrijava atmosfera pred nadolazecu polusezonu.
Griješiš, nema AKO pobjedite u prva 3 kola vi će te pobjediti sve utakmice do kraja prvenstva glatkim rezultatom, a posebno će te pobjediti 29 kolo sa rezultatom od 6-0 minimalno. Tako da je sezone 99% završena i zna se ko je prvak i ja sam vam već čestitao titulu prvaka BiH. Sretno vam u pretkolu ili pretkolima lige prvakaPL BiH -1 je napisao/la:amypitar je napisao/la:Cuj Jahic.![]()
![]()
Kako se brzo mjenja misljenje.![]()
![]()
![]()
Joj jest ti vuna![]()
SRETAN BROJ - 1725
- DukeOfWellington
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Realno jos ovu sezonu ce te nam parirati,a posle ce vas ta nabrijanost vrlo brzo proci.pisac je napisao/la:Opasno se nabrijava atmosfera pred nadolazecu polusezonu.
Poruka za @pisca, moraš da koristiš malo oštriji vokabular da ubuduće ne bi dolazilo do zabune kojem taboru pripadaš. Nema ništa od ovih light postova u stilu @hilme. Ako ne koristiš riječi "pjenite", "divovi", "kupujemo", "milijarde", "dream team" i slično onda vrlo lako može doći do zabune.
Hhahahahaha kao da drugim jezicima pricamo.
moustapha je napisao/la:Relativno gledajuci to i nisu teske tri utakmice. Pogotovo se to odnosi na ove dvije gostujuce, timovi u raspadu. Samo bi Zrinjski mogao tu nesto uraditi, ali opet tesko za ocekivati. Prve tri utakmice ne moraju nista da znace.PL BiH -1 je napisao/la: 20. kolo ako uzmemo Radnika na strani, u 21. Zrinjskog kod kuce i 22. Slaviju u Lukavici zapamtite titula je nasa!
Sto se tice pojacanja, nama cijelo vrijeme objasnjavate da ne ocekujemo previse od nekih igraca, jer ne znamo u kakvoj se formi nalaze, a kod vas vec slavlje sa Spahicem i Jahicem, iako ovaj drugi jos nije ni dosao.
Atmosfera se fino nabrijava, steta sto ima jos vise od mjesec dana do pocetka, bice ovo interesantno proljece. Ko doceka pricace.
Puno tezi vi raspored imate
Idete u goste jakom Velezu i Olimpicu
Dolaze vam Zrinjski Sarajevo,Siroki
Mi kuci imamo relativno lahke protivnike,osim Olimpica
Idemo Čeliku (ni gore ni dole na tabeli,igracki puno slabija ekipa),Borac isto tako,rasprodao glavne igrace(bez nekog motiva ) i sa vama Derbi.
Sa Grahovcem,i Sirijcom,pa i Velikonjom, ne bi trebali imati problema,da dođemo prvi do cilja.
A bez njih?amypitar je napisao/la:
Sa Grahovcem,i Sirijcom,pa i Velikonjom, ne bi trebali imati problema,da dođemo prvi do cilja.
sejo, tvoj vakat je proš'o, sad su neki drugi pjevači narodnjaka u modi. i slabo ti stoji ironija jer ste vi jedini koji se primaju. svaka prvenstvena pauza ista priča i novi mesija.
Evo kako ja vidim pocetnih 11 u nastavku sezone:
Antolovic/Loncaric
Stanic
Spahic
Zeljkovic
Kerla
Zolotic
Tomic
Hasanovic/Jamak
Svraka
Hodzic
Selimovic
Malo se dvoumim izmedju Antolovica i Loncarica.Loncaric je odlicno branio,kako je sezona odmicala sve je bio bolji.Mada djeluje nekako zbunjen.S druge strane Antolovic je takodjer prosle sezone sjajno branio.Tako da bas je tesko odluciti koga na go staviti.
Hasanovic ili Jamak?Kako jesenas nije igrao Zolotic njih dvojica su igrali zajedno dosta tekmi.Al povratkom Zole jedan ce na klupu.Hasanovic je bas fino odigrao par zadnjih tekmi,bori se, dosta trci i ono sto mi je veliki plus kod njega su dubinske lopte za napadace.Par golova smo dali na taj nacin.A opet Jamak ima taj mangupski potez, mozda se ne bori kao Eldar al je tehnicki potkovaniji.Uglavnom ima tu dosta opcija.Mislim da ce ovaj sastav iznijeti vecinu tekmi.
Antolovic/Loncaric
Stanic
Spahic
Zeljkovic
Kerla
Zolotic
Tomic
Hasanovic/Jamak
Svraka
Hodzic
Selimovic
Malo se dvoumim izmedju Antolovica i Loncarica.Loncaric je odlicno branio,kako je sezona odmicala sve je bio bolji.Mada djeluje nekako zbunjen.S druge strane Antolovic je takodjer prosle sezone sjajno branio.Tako da bas je tesko odluciti koga na go staviti.
Hasanovic ili Jamak?Kako jesenas nije igrao Zolotic njih dvojica su igrali zajedno dosta tekmi.Al povratkom Zole jedan ce na klupu.Hasanovic je bas fino odigrao par zadnjih tekmi,bori se, dosta trci i ono sto mi je veliki plus kod njega su dubinske lopte za napadace.Par golova smo dali na taj nacin.A opet Jamak ima taj mangupski potez, mozda se ne bori kao Eldar al je tehnicki potkovaniji.Uglavnom ima tu dosta opcija.Mislim da ce ovaj sastav iznijeti vecinu tekmi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koliko provala u jednom postu
rece frajer da gostujemo Olimpicu,mi smo na Otoci sve samo nismo gosti
Kaze da idemo jakom Velezu pa dobro bas,Velez je fakat streha i trepet godinama u PL,i zanimljivo za kraj iz kontexta izvuceno da je jacim ekipama bolje gostovati nego cekati ih na Grbi
Sve u svemu mi "gostujemo" Slaviji i Olimpicu te otpisanom i raspadnutom Leotaru,cekamo sve jace kuci ako to nije dobar raspored...
Kaze da idemo jakom Velezu pa dobro bas,Velez je fakat streha i trepet godinama u PL,i zanimljivo za kraj iz kontexta izvuceno da je jacim ekipama bolje gostovati nego cekati ih na Grbi
Sve u svemu mi "gostujemo" Slaviji i Olimpicu te otpisanom i raspadnutom Leotaru,cekamo sve jace kuci ako to nije dobar raspored...
SLOBODA NAVIJAČIMA
- kupus army
- Kontakt:
Vodite 1-0 protiv Metkovica,Ramic strijelac.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Plavi igraju u sastavu: Antolović - Stanić, Fejzić, Hasanović, E. Čolić - Zolotić, Jamak, Brković, Bučan, Selimović - Ramić.
Trenutni rezultat je 1:0, strijelac je na samom početku meča bio Mirsad Ramić...
Trenutni rezultat je 1:0, strijelac je na samom početku meča bio Mirsad Ramić...
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- molotovljev
Vi imate odličan raspored. Pored toga što gostujete na Otoci i Lukavici, idete još i Leotaru, Rudaru i Radniku...ennis je napisao/la:Koliko provala u jednom posturece frajer da gostujemo Olimpicu,mi smo na Otoci sve samo nismo gosti
![]()
Ova zadnja tri su za vas sigurnih 9 bodova. Nemate pravo na kiks, isto kao i mi.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: dark44, Napapijri, Paromlinac, ristagrad i 39 gostiju.