Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 14:28

normalaba je napisao/la:
suhi je napisao/la:Ja sam vise ljubitelj onih utakmica kad smo primali po 1-2 a zabijali 5-6 redovno. **** ovo.
Ma nidje veze. Ja sretan dok ne primamo golove i imamo ovakve kontre :D Samo mi se malo DiMaria popeo na neku stvar :evil:
Kontre ? Siguran da ne gledas tekme od proslih sezona ? :mrgreen: :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 14:35

normalaba je napisao/la:
suhi je napisao/la:Ja sam vise ljubitelj onih utakmica kad smo primali po 1-2 a zabijali 5-6 redovno. **** ovo.
Ma nidje veze. Ja sretan dok ne primamo golove i imamo ovakve kontre :D Samo mi se malo DiMaria popeo na neku stvar :evil:
Koje ba kontre ? :lol:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 14:41

geoxx je napisao/la:Koje ba kontre ? :lol:
Hahahha broj dobrih kontri ove sezone je jednak broju primljenih golova u zadnjih 8 utakmica :mrgreen: :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 29 jan 2014, 14:42

A jeste razmaženi :lol: , Oborili ste rekord i sad vam ni ovo ne valja :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 14:45

nedim93 je napisao/la:A jeste razmaženi :lol: , Oborili ste rekord i sad vam ni ovo ne valja :mrgreen:
Da me zanimaju ovi catenaccio rekordi pratio bi neki talijanski klub. S tim da to ni talijani vise ne igraju :mrgreen:

Al dobro Mou je oborio sve ofanzivne rekorde,sad anceloti hoce sve defanzivne :mrgreen:
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 29 jan 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 29 jan 2014, 14:46

suhi je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:A jeste razmaženi :lol: , Oborili ste rekord i sad vam ni ovo ne valja :mrgreen:
Da me zanimaju ovi catenaccio rekordi pratio bi neki talijanski klub. S tim da to ni talijani vise ne igraju :mrgreen:
Ne stavljam akcenat na rekord, nego na ne primanje golova, što je uvijek dobro.
Dokle god je učinkovito i dokle god pobjeđujete, ne trebate se žalit
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 14:58

Ma ne zali se niko. Igra jeste losa al' se moze dok se nizu ovakvi rezultati. U nedjelju je pravi ispit. Bilbao je bez poraza kuci uz 9 pobjeda. Iduce sedmice odmah Atletico il' opet Bilbao.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:03

geoxx je napisao/la:Ma ne zali se niko. Igra jeste losa al' se moze dok se nizu ovakvi rezultati. U nedjelju je pravi ispit. Bilbao je bez poraza kuci uz 9 pobjeda. Iduce sedmice odmah Atletico il' opet Bilbao.
Ma to cemo mi sve po 1:0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odbrana je na nivou :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 jan 2014, 15:11

Odbrana osvaja titule.Pitanje je jel naša dovoljno dobra da se odbrani protiv Patetica,Citya,PSGa,Bayerna i tih jačih ekipa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 15:14

preporucio bi ti onda da gledas samo prijateljske utakmice tokom sezone, odbrana i prava taktika osvajaju a ne ho-ruk svi u napad pa se nazad opet krpit, to je cista glupost i ne znam kako mozes toga bit ljubitelj, to je isto kao da kazes da u nba vise volis pogledati all star utakmicu nego kvalitetnu finalnu seriju :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:16

Kawhi je napisao/la:Odbrana osvaja titule.Pitanje je jel naša dovoljno dobra da se odbrani protiv Patetica,Citya,PSGa,Bayerna i tih jačih ekipa.
A svi znamo da nije ,nismo primili golove protiv ekipa sredine tabele i koje se bore za opstanak u ligi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2014, 15:18

Pa dobro, vi kao da ne pratite Real. :oops:

Jedan Capello je otjeran desetak dana nakon što je osvojio ligu zbog DEFANZIVNOG fudbala. To je Madrid. Takva je i Barcelona. Klubovi koji osim trofeja žele i lijepu igru. A, lijepa igra nije uopće ho-ruk sistem, ma koliko to pojedinci željeli prikazati. Ukoliko je neko u mogućnosti uvezati (a uvidjeli smo da oni najbolji mogu) lijepu, lepršavu igru i trofeje -> taj može dobiti epitet i besmrtnog.

Filozofija ovih klubova je vazda bila "igrati napadački fudbal". Sad, možda to i ja drugačije gledam; možda kraljevski klub želi utakmice u kojima će biti podređeni, a na kraju pobijediti sa 1:0. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 15:21

ho-ruk je ovo sto je suhi rekao da vise voli, na to sam ja mislio, covjece cuj ne smeta mi da primamo 2 dok dajemo vise, jok eto ne smeta mi, mani mi toga ba, ako cemo vec leprsavost ganjati, maestralnu igru i to idemo onda bez primanja i cao, 3-4:0 svaku dobijat i cao ali ne moze, to niko ne moze i nije izvodivo tako da izmedju tih ekstremno atraktivnih gluposti u kojima se i naprimamo i muskih utakmica u kojima nam je nemoguce zabiti vazda biram ovu drugu opciju ;)

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:28

Monolog je napisao/la:Filozofija ovih klubova je vazda bila "igrati napadački fudbal". Sad, možda to i ja drugačije gledam; možda kraljevski klub želi utakmice u kojima će biti podređeni, a na kraju pobijediti sa 1:0. :mrgreen:
Izjava ancelotija kad je dosao je da ce real igrati napadacki,atraktivan nogomet s posjedom lopte i kratkim pasovima.

Nakon pola godine nista od toga se ne vidi u igri .

3 godine smo sve ekipe ubijali na kontre i polukontre,ove sezone nismo 2 odigrali kako treba.

Real nema odbranu koja ce izdrzati pritisak neke jace ekipe 20min kamoli 90 .

A najgore od svega sto napad ne funkcionise kako treba,bar je daleko od toga.

Previse sebicnih poteza,previse pogresnih dodavanja,katastrofalna igra na malom prostoru.

Real zabija golove nakon greski protivnika ,nakon centarsuteva,ili neki individualni majstorija.

Timske igre nema,i moje misljenje je zasnivano na tome,jako su male sanse da cemo iole ozbiljnu ekipu koja odigra takticki dobro dobiti na ovakav nacin kao i ove muke.

Al evo sad ce nam doci ozbiljnije utakmice i protivnici,prije svega atletico pa cemo vidjeti na cemu su.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 jan 2014, 15:32

Kontre su kao atraktivna igra?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 29 jan 2014, 15:34

@suhi mogao bi ti biti protjeran sa foruma. :mrgreen: :P
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 jan 2014, 15:34

Odbrana osvaja titule , samo je problem sto i Atletico i Barca imaju bolju odbranu od Reala. Ovaj rekord ne treba nikog zavarati da mi imamo jaku odbranu. Naprotiv, ako uzmemo u obzir top klubove u Evropi trenutno ( Bayern, Barca, Atletico, Arsenal, Juve, City, Chelsea, BVB) , jedino od Borussije imamo bolju odbranu, mada bi i njima dao prednost kad im je zdrav stoperski par.
Ovaj rekord je vise plod lakseg rasporeda u januaru. 2x Osasuna koja daje najmanje golova u ligi , 3x Espanyol koji je skinuo gace istog momenta kad su prosli Alcorcon , Betis koji je prikovan za dno Primere te Celta i Granada ili ti prosjecne ekipe gdje moras imati clean-sheet ako igras na SB.
Pepe igra odlicno , popravio se strasno al' je problem sto pored sebe ima glupana , IQ sobna temperatura.
Problem je sto ce kad se Varane vrati , najvjerovatnije izbaciti Pepea iz prve postave.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 jan 2014, 15:37

Kawhi je napisao/la:Kontre su kao atraktivna igra?
da,ako se igraju ovako :D

[youtube][/youtube]
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 jan 2014, 15:41

L-Train je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Kontre su kao atraktivna igra?
da,ako se igraju ovako :D

[youtube][/youtube]

Fali samo taj jedan momak s mozgom :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jan 2014, 15:42

bezmudi momak, da budemo precizniji, cim je kao kakva zena pobjegao iz najveceg kluba svih vremena

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.