Jedino pravo pojačanje koje sam ja očekivao u ovom roku je stoper (citaj Astori) i to pod uslovom da se riješimo Mexesa, a koliko sam upučen više ni Monaco nije zainteresovan, tako da vjerovatno ni od toga nema ništa.
Nadam se da se varam
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se da ce ga Roma i uzet, pa da se Celo okrene Astorijufrancobaresi je napisao/la:Mexes bi mogao otići do petka, ali u Fiorentinu. A kod nas bi mogao onaj Paletta, osim ako ga Roma ne uzme prije.
Izgleda da Man. United kvari taj posao, poslali su ponudu za našeg idola pa bi to moglo propastiUrbyEmanuelson je napisao/la:I sta je sad sa ovom razmjenom Taarabt - Nesta,jel to gotovo ili je u pregovorima jos
muxa je napisao/la: Završen sastanak Sedorfa i Galijanija nakon čega su odbijene ponude Lazia i Livorna za Gabriela i Cristantea jer navodno Sedorf ozbiljno računa na njih.
baltazar1 je napisao/la:@francobaresi
da odgovorim na post ranije...jednostavno niko pred Anćelotija i igrače nije stavio ultimatum da se MORA osvojiti Skudeto, da je tako bilo, da je bilo većeg pritiska, vjerujem da bi uzeli još poneku titulu
tada je svima bio trip da se pohara LP, i one famozne Galianijeve izjave "Champions league is in our DNA"
a ovo dalje...
Roma haman pikira sve što i mi...kojeg god igrača smo u zadnje vrijeme prozvali, odmah se javila i Roma, lešinari jedni
El92 - koliko samo peha i koji problemi, ne mogu prežaliti što ga nema u ekipi, dao bih sve i jednog igrača samo da se on pojavi na terenu, zdrav i spreman![]()
zamišljam na krilnim napadačkim pozicijama Pato-El92
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.