FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad po rasporedu vi treba da igrate sa nama u Turskoj? Bas bih voleo pogledati tu utakmicu ako bude prenosa...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
9.2.NukeR_G1970 je napisao/la:Kad po rasporedu vi treba da igrate sa nama u Turskoj? Bas bih voleo pogledati tu utakmicu ako bude prenosa...
Poslao sam upit redakciji Sportkluba ali nisu mi odgovorili.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ni meni nisu odgovorili, a gledam njihovu programsku semu, nedjelja je, tako da pored Premijer lige tesko da bude prenos.Sarajlijc@ je napisao/la:9.2.NukeR_G1970 je napisao/la:Kad po rasporedu vi treba da igrate sa nama u Turskoj? Bas bih voleo pogledati tu utakmicu ako bude prenosa...
Poslao sam upit redakciji Sportkluba ali nisu mi odgovorili.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Izgleda pored Grahovca dolazi jos jedan

ja pored Grahovca iscekujemo jos samo Siriju

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
NukeR_G1970 je napisao/la:Kad po rasporedu vi treba da igrate sa nama u Turskoj? Bas bih voleo pogledati tu utakmicu ako bude prenosa...
Sljedeće tri utakmice
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FK METALURG ZAPOROZYA
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 03.2.2014 Vrijeme: 14:00 - : -
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FC POHANG STEELERS
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 06.2.2014 Vrijeme: 14:00 - : -
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FK PARTIZAN
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 09.2.2014 Vrijeme: 17:00
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Znam da je do sad Sport Klub prenosio neke nase utakmice sa priprema, ko zna, mozda bude...Uglavnom, ako nista, imace kompletan snimak na SOS-u, oni prate sve utakmice nasih klubova sa priprema..
-
- Kontakt:
gdje je terek ?? i jos jedna utakmica mislim ..amypitar je napisao/la:NukeR_G1970 je napisao/la:Kad po rasporedu vi treba da igrate sa nama u Turskoj? Bas bih voleo pogledati tu utakmicu ako bude prenosa...
Sljedeće tri utakmice
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FK METALURG ZAPOROZYA
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 03.2.2014 Vrijeme: 14:00 - : -
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FC POHANG STEELERS
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 06.2.2014 Vrijeme: 14:00 - : -
Prijateljska utakmica
FK SARAJEVO - FK PARTIZAN
Prijateljska utakmica Stadion: Antalya Datum: 09.2.2014 Vrijeme: 17:00
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:ajd tisina ti,PL BiH -1 je napisao/la:
Tamo ima autoriteta!
nemoj da vam Jamaka uzmemo da lopte dohvaca
![]()
![]()

Dobra zajebancija se napravila ovdje

Samo sabura prijatelji , prvo da skocimo pa cemo hopkati koliko ti Bog hoce

-
- Kontakt:
gdje je Timeline i Barcelonafan ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pored Misimovica, Stevanovica, Stilica, Rukavine, Jahica koji ce vam k.u.r.ac Jamak?HZ_ilidzaa je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:ajd tisina ti,PL BiH -1 je napisao/la:
Tamo ima autoriteta!
nemoj da vam Jamaka uzmemo da lopte dohvaca
![]()
![]()
![]()
Dobra zajebancija se napravila ovdje![]()
Samo sabura prijatelji , prvo da skocimo pa cemo hopkati koliko ti Bog hoce

Pored teme FK Sarajevo koji će ti k.... životPL BiH -1 je napisao/la:
Pored Misimovica, Stevanovica, Stilica, Rukavine, Jahica koji ce vam k.u.r.ac Jamak?

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zaboravio je na Luca Tonija...
Cuj Štilic .
Ibrakovic je za Rukavinu i Jahica odmah demantovao pricu(mada se ovaj drugi preko nekih novinara nudio Sarajevu),te rekao da nikad nisu bili u planovima Sarajeva.Misketu je Uprava vise predlozila,nego sto je bila ozbiljna da ako napusti Kinu, da pređe u Sarajevo(radi igranja u Brazilu).
Ceka se da zavrsi prelazni rok u Evropi, mozda sleti još neko jako ime, tamo do pocetka prvenstva.

Ibrakovic je za Rukavinu i Jahica odmah demantovao pricu(mada se ovaj drugi preko nekih novinara nudio Sarajevu),te rekao da nikad nisu bili u planovima Sarajeva.Misketu je Uprava vise predlozila,nego sto je bila ozbiljna da ako napusti Kinu, da pređe u Sarajevo(radi igranja u Brazilu).
Ceka se da zavrsi prelazni rok u Evropi, mozda sleti još neko jako ime, tamo do pocetka prvenstva.

jest krivo ovim timijevcima Allaha mi jedu se od muke 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zbog cega?Rule_hz je napisao/la:jest krivo ovim timijevcima Allaha mi jedu se od muke
Nema veze brzo ce maj

I Miloš Babić i Vladimir KaralićArmageddon2012 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Realno i iskustva su najbolja sa igračima iz Borca. Mačkić, Vule i Grujić su otvorili ta vrata.. Osim fudbalskog znanja, momci i pravog karaktera.
da,još i marko maksimović
a vi nama samo ove vaše islužene,alena bašića,bućana,admira raščića...

PL BiH -1 je napisao/la:Zbog cega?Rule_hz je napisao/la:jest krivo ovim timijevcima Allaha mi jedu se od muke
Nema veze brzo ce maj
da i?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kopiraj ovo zajebani liku pa se javi u maju.Rule_hz je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Zbog cega?Rule_hz je napisao/la:jest krivo ovim timijevcima Allaha mi jedu se od muke
Nema veze brzo ce maj
da i?
Onda ce te da se pojacavate za Europa Ligu i osluskivat ce te koga ce Zeljo dobiti u CL da smirite sebi cir. Sto ja tebi ovo govorim. Pa nisi se ove godine rodio. Koliko god da imas godina znas kad ste zadnji put titulu slavili.
Olimpik bi vam na Kosevu vec mogao ugasiti snove za titulu. Kopiraj dobro ovaj komentar i sacuvaj ga.