Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma pusti neznalice. Vjerovatno ce sad krenuti prica tipa " ne mozes porediti Ozila i Raula " al ce svaki covjek inteligentniji od Ramosa shvatiti da to skoro dodje na isto. Trener ne racuna na tebe i ono malo sto racuna gura te na neprirodnu poziciju i u godini kad se igra svjetsko prvenstvo trebas grijati klupu iako si poslije Ronalda najbolji igrac ekipe.
znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mozda nisi shvatio dobro. Raul jeste dao vise Realu , naravno al' je kod odlaska ista stvar. I Raul je kao i Ozil zelio ostati u klubu uz to su zeljeli igrati. Vidjevsi da trener ne racuna ozbiljno na njh , oba su u dogovoru sa klubom potrazili novu sredinu gdje ce imati minutazu kakvu zasluzuju. I to nije nikakvo tjeranje kako maloumnici znaju reci u vezi Raula nit' je bjezanje u vezi Ozila.
Ozilu da je garantirana minutaza i rola u timu kakvu je imao kod Mourinha i kakvu bi imao u velikoj vecini svjetskih timova , ja sam ubjedjen da bi ostao.
Ozilu da je garantirana minutaza i rola u timu kakvu je imao kod Mourinha i kakvu bi imao u velikoj vecini svjetskih timova , ja sam ubjedjen da bi ostao.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 29 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
ja ne znam što ti trošiš vrijeme objašnjavajući ovom kurd-kultu neke očite stvari. Najbitnija stvar je ta da ta krampa više ne igra u madridu, a gospoda može do sutra da pizzdi po potpisima, i da ga spominje svaki drugi post ne bi li isprovocirali ponovo kakvu raspravu.LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju
naprijed rejal
shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U ovoj situaciji ih mogu porediti ,jer su napustili klub iz istih razloga.LenBias je napisao/la:znaci mozes porediti raula i ozila, igraca koji je sve moguce dokazao u svojoj karijeri i ozila koji u odnosu na raula nije kako treba ni zakoracio u svijet fudbala a ne dokazao se? odlicno, lijepo je znati da ima ljudi koji tako razmisljaju
Dokazivanje ?
Ozil je u real dosao kao ne dokazan igrac,iz malog kluba,za male pare,15M eura,sto je za pereza ko meni 2km.
3 godine u realu bio najbolji asistent u evropi,kreirao po 150 sansi po sezni ,to je otprilike 450 sansi u 3 sezone,vise nego bilo koji igrac u zadnjih 10 godina.
3 godine za redom izabran za najboljeg igraca njemacke.
Pokazao se kao najbolji transfer Reala odavno,s obzirom na cijenu za koju je doveden.
Realova igra nije imala smisla ako alonsa i ozila nije bilo u formi ni proslih sezona.
Dvojac od kojeg je sve zavisilo. I sad se to vidi,alonso nije na istom nivou ko prije ,a ozila nema.
Toliko o dokazivanju
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima 
naprijed rejal
Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Opet okreces pricu. Vratimo se ono , zasto su otisli...LenBias je napisao/la:shvatio sam ja, vidi, problem je sto ne mozes porediti odlaske raula i ozila, ovaj u godinama pred penziju ne moze biti nivo za jedan real madrid ma koliko dobar igrac bio i glupo je drzati ga na klupi da sjedi i truhne do kraja karijere i zato je pusten da ide dalje zaraditi jos koliko moze i gdje moze do kraja karijere dok je ozil mlad kakav jeste (i zena kakva jeste) kada je vidio da raste konkurencija u najvecem klubu svih vremena vidio kako su mu tu sve manje i manje sanse i umjesto da se dokaze da tu pripada i da je dovoljno dobar uhvatio odmah sturu iz kluba, ne znam kako ti to nije jasno, pa tadva slucaja su nebo i zemlja, ne mogu se vise razlikovati nikako, ovo je stvarno zadnji put da pisem u slucaju bezmudog turcina, nema smisla vise, ko i nakon posta ne shvata kakva je to kukavica nema sanse da to ikada shvati i neka i dalje navija, postuje i bodri istog, sto se mene tice on je kukavicki otisao i na taj nacin samo pokazao da nije ni blizu ono sto se mislilo da jest tj da nije dostojan igranja u real madridu
Raul jeste bio u godinama al' je i kao takav bio voljan igrati ako trener bude ozbiljno racunao na njega. Da su mu garantirali da ce igrati onoliko koliko on smatra da zasluzuje , ostao bi.
Kod Ozila ista stvar, covjek je bio svjestan da ne zasluzuje grijati klupu Iscu i Baleu , vjerovatno bi ga Carlo koristio na krilu , tu naravno ne bi bio u stanju da pokaze svo znanje , izgubio bi rolu startera, forma bi mu bila u kurrcu pred svjetsko prvenstvo sa Elfom , koji mu je naravno vazniji od kluba. Carlo forisira 4-3-3 , Ozil tu mjesta nema. Sasvim logican i razumljiv potez da napusti klub.
Opet ponavljam , da mu je garantirana uloga kakvu je imao ranije , ja sam siguran da bi ostao.
I od mene dosta brate na ovu temu.
[youtube][/youtube]
Pique mu redovnija mušterija od Irine.
dobro, ofirao ga je što jest jest....ali ima klipova gdje i Pique njega uzima u duelimageoxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
Donekle tacno ,al realno ne bi bilo potrebe za 4 3 3 formacijom, anceloti je presao na nju samo zato sto niko nije mogao odigrati ulogu 10ke u 4 2 3 1. Iako bi i 4 3 3 funk bolje sa ozilom,jer alonso je uvijek defanzivan,a pored ovako dobrog luke u defanzivi ,ozil ne bi moramo puno raditi nazad,s obzirom koliko bi dobili kreativnosti prema napred.Raul_64 je napisao/la:Jesi ti barem svjestan (a kontam da jesi) da Ezel svakako ne bi imao mjesta u ovih 4-3-3 ?
Bravo sveti, napokon si priznao kljuc problema ove sezone.Sveti je napisao/la:pa normalno da je zavisila igra od njega i alonsa kad igraju na najbitnijim pozicijama za igru tima
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ko je šta rekao za problem, i ko je spomenuo tekuću sezonu? nadovezao sam se na tvoju konstataciju da je igra tima bila loša kada su alonso i ezil bili van forme, što je i logično kada i jedan i drugi igraju na pozicijama graditelja napada.
naprijed rejal

Baski ubise Atletico. S obzirom u kakvoj formi je Bilbao , prizeljkujem Atletico u polufinalu. 
Protiv Patetica u polufinalu , u srijedu vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.