idimidodjimi...slažem se s tobom, nemam vremena da na miru pročitam post ali ću ga pročitati i odgovoriti kako valja
ipak, nisu ovi likovi oduvijek tu gdje jesu, problem je mnogo širi od par osoba u Bratstvu, bilo je i prije kluba i trenera i talenata pa gdje su? ne branim Miću, ali šta se sa djecom radi poslije Miće? opet navodim, jedan Doboj Istok je dao 3 reprezentativca u zadnjih 20-ak, 25 godina, a Gračanica, Bratstvo?
daj mi samo nekoliko imena, nekoliko odličnih igrača, reprezentativaca, internacionalaca, Gračanlija?
opet ponavljam, Čaršija ima čudan mentalitet, da ne kažem jedinstven
pa jbm, lik u Stjepan Polju napravi školu fudbala za primjer svima...što ta 2-3 školovana, pametna, sposobna profesora ne naprave istu stvar u Gračanici, neka rade bolje, kvalitetnije, jače, brže, više, bolje od bilo koga drugog, jel im neko smeta?
sviđa mi se priča, sviđa mi se tema ali nikako ne mogu reći sve što želim u par rečenica, uz kafu bi lakše išlo
..............................................................
a za ovog što piše za Šmigalovića...kao prvo, niko ama baš niko nema pravio da daje neki sud o nekome koga još nije niti vidio, za mene je to čista provokacija a ako već nije namjerna provokacija, onda je u pitanju nešto još gore, glupost i neznanje
bez da bilo koga štitim, opravdavam i kritikujem, samo jedna paralela
eno na temi Slobode, pa ako hoćete i u medijima, svi prezadovoljni dolaskom tog Jusufbašića kojeg predstavljaju kao citiram "jednog od najboljih napadača u PL"
e pa taj isti Jusufbašić prema istim izvorima u polusezoni u Veležu postigao 4 gola u 15 utakmica
Šmigalović sa druge strane u Zvijezdi dao 3 gola i upisao 2 asistencije - i nama je on odron, ne valja itd...
msm, nema se šta tu više komentarisati, jednoj Slobodi je njihov odličan a nama ovaj naš, bez da ga je iko vidio nevalja - niđe veze
ja općenito nemam problem sa komentarima na ovoj temi ali itekako prepoznajem provokatorske od nekih drugih
bez želje da bilo kome pametujem, vjerujem da svako ima debele razloge za svoje stavove