FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema nista gore,nego kad covjek laze sam sebe.!
-
- Kontakt:
Pa ovo vijest od 22.1.2014. a i već se zna da je otjeran, ne znam zašto ga sada kopiraš?HZSA1991 je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news

sigurno imam vise od tebe, i vidimm odmah da si dijete cim takve djetinaste postove pises, eno zabili se 18 golova idite analizirajte tekme vase pojacanja i slicno a nas pustite da se pripremamo za liga evrope a vi ste prvaci opet. 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Slazem se lagati sam sebe jos vjerovati u to to je najgoreamypitar je napisao/la:Nema nista gore,nego kad covjek laze sam sebe.!

Pa nije moguce da ih ovoliko BOLI hahaha
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Boli, boli, evo već danima osjećam bolove u predjelu gdje leđa gube časno ime.GriFFoNi je napisao/la:Pa nije moguce da ih ovoliko BOLI hahaha
- Burberry46
- Kontakt:
PL BIH-1@
Molim te sta se ti ovdje javljas, kad si se obrukao za Tana da nece uloziti nista, da je to samo prica itd, ja da sam na tvom mjestu ne bi se vise nikad javio a pogotovo dolazio da provociram!
Molim te sta se ti ovdje javljas, kad si se obrukao za Tana da nece uloziti nista, da je to samo prica itd, ja da sam na tvom mjestu ne bi se vise nikad javio a pogotovo dolazio da provociram!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neka covjeka bez njega bi bilo dosadno. 

"" " су ? ? прсте у $ Граховца Сарајеву,& " ' " тату."
Pjene na nas sa svih strana, al polako ovo je tek početak

Pjene na nas sa svih strana, al polako ovo je tek početak

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
champions1921 je napisao/la:Čudo jos niko nije ovo postavio?
http://klix.ba/sport/nogomet/abdulah-ib ... /140129018" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne sekiraj se komšija. Nego kakav je bio Roso

- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
Dugaciji odgovor nisam ni ocekivao.irh je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Čudo jos niko nije ovo postavio?
http://klix.ba/sport/nogomet/abdulah-ib ... /140129018" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne sekiraj se komšija. Nego kakav je bio Roso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
barselonafan nastavlja u istom ritmu.GriFFoNi je napisao/la:Pametnjakovicu u pokusaju, to je vec bilo.Stara vijest..ajde sad dalje rovi nadji nesto cime ces se hraniti kao i tvoji drugari, rovinjajte nadjite nesto "negativno" kao sto od pocetka to radite..hranite se paraziti, i naravno pjenite uz to...jadna vam majka napacena..

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Rodila te majka takvog napacenog 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mora se Grahovac sigurno evakuirati iz BL 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
champions1921 je napisao/la:Čudo jos niko nije ovo postavio?
Strpi se još malo.

- Armageddon2012
- Kontakt:
najviše mi idete na q što birate baš ono što vrijedi..
a ja imam toliko materijala da vam ponudim,koji mi samo opterećuju platni spisak ovdje!
mrš!!

dovedete fino ko željo,zeljkovića,stančeskog i kompaniju...a ne ove naše dragulje
a ja imam toliko materijala da vam ponudim,koji mi samo opterećuju platni spisak ovdje!
mrš!!

dovedete fino ko željo,zeljkovića,stančeskog i kompaniju...a ne ove naše dragulje

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
Dječačiću smiri hormone. Sudeći po tvom postu ti si taj koji pjeni.GriFFoNi je napisao/la:Pametnjakovicu u pokusaju, to je vec bilo.Stara vijest..ajde sad dalje rovi nadji nesto cime ces se hraniti kao i tvoji drugari, rovinjajte nadjite nesto "negativno" kao sto od pocetka to radite..hranite se paraziti, i naravno pjenite uz to...jadna vam majka napacena..
BUDI ŽELJO !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
steta sto nemate jednog dobrog desnog bekaArmageddon2012 je napisao/la:najviše mi idete na q što birate baš ono što vrijedi..
mrš!!![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Zeljkovic se odlicno pokazao u Zelji.Armageddon2012 je napisao/la:najviše mi idete na q što birate baš ono što vrijedi..
mrš!!![]()
Kako vas napali kad igrac predje u Sarajevo,nevjerovatno.Jos ste u srednjem vijeku.Armageddon2012 je napisao/la:najviše mi idete na q što birate baš ono što vrijedi..
mrš!!![]()

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, keli, rimljanin90, skoJaa i 43 gosta.