emir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
realno i pocinju dva najbolja veceras
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
emir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
Realno, nisi ni pristrasanronaldo99 je napisao/la:emir_ je napisao/la:Realno, treba da počnu dva najbolja strijelca. Mogu mislit da Edin ima golovo ko Negredo i da postoji dilema šta bi ovdje sve bilo.
realno i pocinju dva najbolja veceras
ma tako i ja trenutni razmisljamszlaja je napisao/la:Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
Potpuno drugaciji stil igre, sve se uspori i ide kroz sredinu. Kad su Alvaro i Edin sve ide brze i okomitije, bez petljanjaadal je napisao/la:ma tako i ja trenutni razmisljamszlaja je napisao/la:Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
Ne da ne bi poceo...nego nije ni bio u kombinacijama za utakmice...trenirao s amaterimaRomanista10 je napisao/la:Tonight's team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Adebayor
Soldado pocinje na klupi OPA !!!! ???? Eto sta znaci novi trener. Kod AVB-a nebi poceo Adebayor pored zdravog Soldada nikada. Znaci Tottenham igra 4/5/1 ?? Pitanje je dali ce biti golijada.
Ovo si trebao u temu ViceviMonolog je napisao/la:![]()
Majko moja. Dakle, da sumiramo, ovom postavom Pellegrini želi pokazati kako Džeko nije za prve postave, pa je zbog toga na klupi ostavio Nastasića (prilikom ispucavanja lopti, svaka bi išla na Džeku) i Kolarova (njegovi centaršutevi idu isključivo na Džeku. Naime, Kolarov uopće ne igra za dobrobit tima nego za dobrobit Džeke). Navas i Silva nikad nisu dodali Edinu (
), te će i večeras nastaviti u istom ritmu; bildati Augerovu i (možda) Negredovu statistiku i tako zauvijek staviti Edina na klupu za rezerve.
Jaka.Monolog je napisao/la:![]()
Majko moja. Dakle, da sumiramo, ovom postavom Pellegrini želi pokazati kako Džeko nije za prve postave, pa je zbog toga na klupi ostavio Nastasića (prilikom ispucavanja lopti, svaka bi išla na Džeku) i Kolarova (njegovi centaršutevi idu isključivo na Džeku. Naime, Kolarov uopće ne igra za dobrobit tima nego za dobrobit Džeke). Navas i Silva nikad nisu dodali Edinu (
), te će i večeras nastaviti u istom ritmu; bildati Augerovu i (možda) Negredovu statistiku i tako zauvijek staviti Edina na klupu za rezerve.
adal je napisao/la:ma tako i ja trenutni razmisljamszlaja je napisao/la:Svaka cast Agueru, al City puno bolje i brze igra kad su u napadu Dzeko i Negredo
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, Atlanta, dedo26, DzaniMehmet, Goalgetter, Helemnejse, Lecler, meecko, mercurial, PeppermintSA, zeljooo13 i 75 gostiju.