You've been Newsjacked!harisfcb je napisao/la:aaaa evo neke ponovo price
http://nsjk.in/52e93efee886d" onclick="window.open(this.href);return false;
Originalni članak: NOVA NADA BIJELIH Basha: 'Kažu da najviše sličim Agüeru, a uzor mi je Ibra'

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
You've been Newsjacked!harisfcb je napisao/la:aaaa evo neke ponovo price
hoooo majko koji sam levatmoustapha je napisao/la:You've been Newsjacked!harisfcb je napisao/la:aaaa evo neke ponovo price
Originalni članak: NOVA NADA BIJELIH Basha: 'Kažu da najviše sličim Agüeru, a uzor mi je Ibra'
sssssshh poklopicu te novcanikomEngland je napisao/la:Ovaj mali zastranio, gle sto ga cini sretnim.! Kad pocinje novo vrijeme, ti jos na srpskim dokumentarcima.?DenchiNL je napisao/la:kad Ibraka "pregovara"![]()
![]()
![]()
pa jbg ne moze svak bit radnicka klasa a mastat da je Vojvoda k'o tiDukeOfWellington je napisao/la:Ovako on radi na svadbi u Vlaardingenu nadomak Rotterdama.
i u Olimpiku je bio solidan, ne znam sto je onakav bio kod nas...travnik81 je napisao/la:kod nas došao Karić, jel tolika taraba kao što pišete ili može pomoći u borbi za opstanka?sjećam ga se iz Goška tada nije bio loš. Inače ovo je već drugi Mahir Karić u zadnjih godinu dana u Travniku.
znači mogao bi odigrati koju dobru?Bosniacum Lilium je napisao/la:i u Olimpiku je bio solidan, ne znam sto je onakav bio kod nas...travnik81 je napisao/la:kod nas došao Karić, jel tolika taraba kao što pišete ili može pomoći u borbi za opstanka?sjećam ga se iz Goška tada nije bio loš. Inače ovo je već drugi Mahir Karić u zadnjih godinu dana u Travniku.
ma gledaj , Mahir fakat zna igrat lopte, ali nije bio prosao pripreme, pa jos pritisak malo veci, nije igrao na svojoj poziciji,travnik81 je napisao/la:znači mogao bi odigrati koju dobru?Bosniacum Lilium je napisao/la:i u Olimpiku je bio solidan, ne znam sto je onakav bio kod nas...travnik81 je napisao/la:kod nas došao Karić, jel tolika taraba kao što pišete ili može pomoći u borbi za opstanka?sjećam ga se iz Goška tada nije bio loš. Inače ovo je već drugi Mahir Karić u zadnjih godinu dana u Travniku.
vjerovatno, gore od onog nije moglo. Valjda psihicki nije bio spreman za FKS... samo je on vise ofanzivni vezni nego spic (po meni a tako je igrao i u Olimpiku) ...travnik81 je napisao/la:znači mogao bi odigrati koju dobru?Bosniacum Lilium je napisao/la:i u Olimpiku je bio solidan, ne znam sto je onakav bio kod nas...travnik81 je napisao/la:kod nas došao Karić, jel tolika taraba kao što pišete ili može pomoći u borbi za opstanka?sjećam ga se iz Goška tada nije bio loš. Inače ovo je već drugi Mahir Karić u zadnjih godinu dana u Travniku.
daj pa nema smisla,irh je napisao/la:Nećemo o imenima, ali od večeras je još jedan mladi reprezentativac u igri. Bila je jedna kafica i on je voljan doći. Navodno mu sadašnji klub nije izmirivao zdravstveno i radni staž pa bi mogao biti slobodan. Uprava radi punom parom. Samo strpljenja braćo.
Vjeruj mi dobro je sve ovo. Ma neka se pucaju čime stignu kome je muka.DenchiNL je napisao/la:daj pa nema smisla,irh je napisao/la:Nećemo o imenima, ali od večeras je još jedan mladi reprezentativac u igri. Bila je jedna kafica i on je voljan doći. Navodno mu sadašnji klub nije izmirivao zdravstveno i radni staž pa bi mogao biti slobodan. Uprava radi punom parom. Samo strpljenja braćo.
poskupice Tetanus ba
rukfas je sinoc rekao da cce danas neki bitiBoza je napisao/la:Rukfas gdje si ti brate sa vijestima, kakva je situacija za sutra
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Rek'o je za cetvrtak da ce biti, mada ja u to nesto ne vjerujemrammstein je napisao/la:rukfas je sinoc rekao da cce danas neki bitiBoza je napisao/la:Rukfas gdje si ti brate sa vijestima, kakva je situacija za sutra
Sent from my SM-N9005 using Tapatalkkoliko se ja sjecam
mojne toga il reci koja je pozicija na terenu lijevo krilo stoper desni bek i slicno pa ako dođe taj igrač znači bio si upravu,a ne ovako trte mrte..irh je napisao/la:Nećemo o imenima, ali od večeras je još jedan mladi reprezentativac u igri. Bila je jedna kafica i on je voljan doći. Navodno mu sadašnji klub nije izmirivao zdravstveno i radni staž pa bi mogao biti slobodan.
Midfield - Left Midfieldzgembo89 je napisao/la:mojne toga il reci koja je pozicija na terenu lijevo krilo stoper desni bek i slicno pa ako dođe taj igrač znači bio si upravu,a ne ovako trte mrte..irh je napisao/la:Nećemo o imenima, ali od večeras je još jedan mladi reprezentativac u igri. Bila je jedna kafica i on je voljan doći. Navodno mu sadašnji klub nije izmirivao zdravstveno i radni staž pa bi mogao biti slobodan.
nijearminarsenal je napisao/la:Jel Duljevic ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], HZbec, JavierBosnia, jurisicduska, PeppermintSA, Seipronto i 76 gostiju.