Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
samo ne legea,to bi bila katastrofa! adidas ili nike,svejedno! ja bi licno najvise volio adidas.... kakva crna legea!? nadam se da ce sljedece sedmice konacno biti poznati ime dobavljaca sportske opreme,i mislim da bi bilo dno dna da to bude legea,i realno niko lud na to ne bi pristao! bolje uzeti adidas ili nike,pa makar manje novca davali nego ono smece od legee!
problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
ja vjerujem, da je tu sve rijeseno i da su ti dresovi mal te ne vec gotovi i da se samo ceka trenutak, kada ce se objaviti.
zato raja, no sikiriki.
meni licno su najljepsi standardni modeli adidasa ili nikea, izuzev francuskog dres, koji mi je stvarno ekstra
ja vjerujem, da je tu sve rijeseno i da su ti dresovi mal te ne vec gotovi i da se samo ceka trenutak, kada ce se objaviti.
zato raja, no sikiriki.
meni licno su najljepsi standardni modeli adidasa ili nikea, izuzev francuskog dres, koji mi je stvarno ekstra
Kako se ne smije objaviti? Kako je Arsenal neki dan objavio, a katalog sa novim sponzorom radili ima 6 mjeseci?Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
- katalinski
- Kontakt:
adidas dobar dres rusima odradio,nike francuzima (i klasik englezima) ,puma italijanima ,ostali dresovi nista posebno.
cak i onaj meksicki na koji su ljudi na forumu kukali izgleda dobro u odnosu na ostale.
cudi me da se neke marke poput kappe i lotta (ako ne radi za kostariku dres) ne bore za nasu reprezentaciju.
Neko je jos spominjao Under Armour ,ali vjerovatno im nismo zanimljivi i jer nemaju jos cilj da se sire na balkansko trziste.
p.s.de objavi taj arsenalov katalog ,nisam to vidio;PUMINA oprema?
cak i onaj meksicki na koji su ljudi na forumu kukali izgleda dobro u odnosu na ostale.
cudi me da se neke marke poput kappe i lotta (ako ne radi za kostariku dres) ne bore za nasu reprezentaciju.
Neko je jos spominjao Under Armour ,ali vjerovatno im nismo zanimljivi i jer nemaju jos cilj da se sire na balkansko trziste.
p.s.de objavi taj arsenalov katalog ,nisam to vidio;PUMINA oprema?
Ajvatar
Neka bude onaj ko ponudi najviše para i najbolje uslove. Pa makar to bila Legea, Uniqlo ili Lisca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Proguglaj malo, imaš slike iz kataloga, izišle poodavno.katalinski je napisao/la:p.s.de objavi taj arsenalov katalog ,nisam to vidio;PUMINA oprema?
Edit: http://www.101greatgoals.com/blog/has-a ... -pictures/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu objavili nego je neko ukrao katalog pa objavio.Chuckie je napisao/la:Kako se ne smije objaviti? Kako je Arsenal neki dan objavio, a katalog sa novim sponzorom radili ima 6 mjeseci?Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Novi sponzor je objavljen na zvanicnom sajtu. Gdje ti zivis?normalaba je napisao/la:Nisu objavili nego je neko ukrao katalog pa objavio.Chuckie je napisao/la:Kako se ne smije objaviti? Kako je Arsenal neki dan objavio, a katalog sa novim sponzorom radili ima 6 mjeseci?Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
Ne bi se složio,treba nam neka renomirana marka poput Adidasa koji bi bez sumnje napravio dobar posao.Sa kvalitetnom opremom porasli bi i prihodi od iste.Virtu4l je napisao/la:Neka bude onaj ko ponudi najviše para i najbolje uslove. Pa makar to bila Legea, Uniqlo ili Lisca.
Ovako ako dođe neka lijeva marka samo će se napuniti džepovi u savezu a oprema će i dalje biti goli qurac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Romanista10
- Kontakt:
Da da Lisca je najjaca. Opet biser.Virtu4l je napisao/la:Neka bude onaj ko ponudi najviše para i najbolje uslove. Pa makar to bila Legea, Uniqlo ili Lisca.
1) Adidas
2) Nike
3) Puma
4) Warrior, Lotto, Under armour, Umbro, ....
5) Diadora, Kappa, ..
6) Legeea, Lisca, Uniqlo
- katalinski
- Kontakt:
e sad koji katalog trebamo ukrasti da nadjemo NAŠ dres ,ili moramo sva tri...adidas ,nike i pumanormalaba je napisao/la:Nisu objavili nego je neko ukrao katalog pa objavio.Chuckie je napisao/la:Kako se ne smije objaviti? Kako je Arsenal neki dan objavio, a katalog sa novim sponzorom radili ima 6 mjeseci?Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
Ajvatar
- QUARTERBACK
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... artnershipnormalaba je napisao/la:Nisu objavili nego je neko ukrao katalog pa objavio.Chuckie je napisao/la:Kako se ne smije objaviti? Kako je Arsenal neki dan objavio, a katalog sa novim sponzorom radili ima 6 mjeseci?Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
Treba očekivati ovih dana da i naš savez objavi da smo sklopili ugovor s Adidasom.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije sto je nas ali je stvarno ljepsi ovaj Legein drestuzlak1987 je napisao/la:
I
LEGEARe: Dres reprezentacije BiH
Problem ovog zadnjeg LEGEA dresa je što nije grafički dobro predstavljen, onako napuhan i photoshopiran.
Sramota je da se čitav svijet razmeće i predstavlja dresove a mi još ne znamo ni ko nam je sponzor.
Bezveze su zakomplikovali, mogli su dogovoriti sa LEGEA-om do augusta i to je to, uzet dobar keš a onda uzet Nike
Sramota je da se čitav svijet razmeće i predstavlja dresove a mi još ne znamo ni ko nam je sponzor.
Bezveze su zakomplikovali, mogli su dogovoriti sa LEGEA-om do augusta i to je to, uzet dobar keš a onda uzet Nike
4-IN-A-ROW
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sapce je napisao/la:problem je jednostavno u tome, sto smo vezani za legeu do maja ove godine. samim time se ne smije objavit ko ce biti novi sponzor sportske opreme.
zato raja, no sikiriki.
Receno je da ce biti jedan od najvecih sponzora, to svakako nije Legea. Kao drugo je najavljena promjena sponzora, to bi svakako trebalo biti dovoljno da svako shvati da necemo ostati kod legeje.
Sigurno je vec skoro sve zavrseno, savez nece nista objavljivati dok bas sve ne bude zavrseno.
Tako su isto u tajnom radili na tome da Bicakcica i Kolasinca obezbjede. I to su radili bez informisanja javnosti, i svi su sumnjali u rad saveza pa svako danas zna kako je se to zavrsilo. I tako ce biti oko sponzora.
- tuzlak1987
- Kontakt:
samo da kažem da je istina to da se smije objaviti ime novog sponzora ali mislim isto tako da ae zbog poštovanja ne prezentiraju dresovi...tako vam je npr ove godine kod juventusa, nije ni blizu početka ugovora sa adidasom, još je pos nikeom ali je objavljeno sve sto se tiče detalja ugovora. ja da vas pitam jel istina to da se do odredjenog datuma moraju prezentovati dresovi za svjetsko? jer ovi dresovi koje je legea napravila su valjda za narednu prijateljsku a naručeni od saveza u novembru. tako da ce ovi novi biti sa novim grbom tj ovi za svjetsko, a ime novog sponzora se smije objaviti ali obično iz poštovanja se ne pokazuju novi dizajni bar je tako kod klubova, tek kad počne ugovor se prezentuje oprema i dresovi
Nepisano fudbalsko pravilo : Ne mijenjaj proizvodjaca opreme prije WC 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ma ljudi ovi legea dresovi ce biti samo za prijateljsku protiv Egipta,jer jos uvijek imaju ugovor s njima... a sigurno necemo ici sa legeom na sp...
**** mi se ko će bit spoznor samo nek je Adidas
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anoniman, Chevalier, DjaniTarik, Proximic, Sheyi i 45 gostiju.