Najprije da se osvrnem na komentare sa prethodnih stranica,koji su napisani u trenutku kada smo gubili 1:0.
Pa je li moguce da smo mi ovakvi... pa jebbo ga hljeb-hljeb ne igra nam pola prvog sastava, da tacno pola (schweini, martinez,robben,ribbery,mandzukic) i mi kukamo nesto...
Kukamo na sistem, a da je taj sistem prosao,bez klasicnog napadaca, svi bi izdizali Pep-a u nebesa...daj nemoj mi toga!!!
E sto se tice Kroos-a, pa vidimo jednu stvar, svaki igrac koji za sebe smatra da je "veliki" - da moze jednim potezom rijesiti utakmicu ce se ljutiti kada ga izvedu sa terena. Pa logicno tako i on, isto je radio i Robben i Ribery, tako da ne vidim neki big deal u tome, bacio rukavice,isbacio malo bijesa iz sebe i to je to.
E sad sto se tice produzenja ugovora, recimo Götze je dosao u klub i bum odmah 8miliona €, zasto bi on imao 8milki,a ja ne bi, a dijete sam ovog kluba...
Djelimicno i to razumijem,samo sto realno gledajuci Kroos vjerovatno nije kalibar Götze-a i tesko da se mogu mjeriti,ali isto tako budimo realni onda Ribery treba imati oko 15...
Stern des Südens