Mogao je, barem, još jedan dati, imao je dobrih šansi ali ode lopta preko gola. Ovo je onaj Džek kojeg želimo gledat, sa boljom realizacijom prilika. Odigrao je dobar meč.
Bravo za Dzeku, opet dobra partija. Da je postigao jos jedan gol bilo bi fenomenalno, ali i ovo je sasvim dobro. Postigao gol, izborio penal, crveni nad njim, trcao, trudio se razigravao saigrace..jednostavno ovo je pravi Dzeko.
Drago mi je sto je i Jovetic postigao gol, jos jedan dokaz kakve napadace ima City, sad ce i Stevo poceti da trpa. Aguero se opet povrijedio, tako da najvjerovatnije Dzeko i Negredo pocinju protiv Celzija, mozda cak i Negredo sam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tezak teren i grub protivnik malo dekocentrisu napadace, masao je i Aguero i Dzeko i Jovetic.
Uglavnom pojeli su ih, jedna od boljih partija citya.
Ako dobiju Chelsea narednu tekmu prvenstvo je rijeseno.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
szlaja je napisao/la:Tezak teren i grub protivnik malo dekocentrisu napadace, masao je i Aguero i Dzeko i Jovetic.
Uglavnom pojeli su ih, jedna od boljih partija citya.
Ako dobiju Chelsea narednu tekmu prvenstvo je rijeseno.
Daleko od toga.. City ima gostovanja Unitedu, Arsenalu, Liverpulu i Evertonu
Chelsea ima samo gostovanje Liverpulu, dok kuci igraju protiv Evertona , Totenhema i Arsenala
Goalgetter je napisao/la:Ukoliko se povreda Aguera ispostavi kao ozbiljna (sto i hoce jako vjerovatno), bice starter protiv Chelsea u ponedjeljak.
Inače se ne radujem ničijoj povredi ali neka odmori, što bude više odmarao Džeko će više igrat i bit' će spremniji za SP a Aguero što više odmara doće ne spreminiji na SP.
Ako j ikako moguče da se Aguero pred našu tekmu na SP povrijedi, ništa specijalno, samo da našu tekmu preskoči ili da ga proljev safata i odmah sljedeću igra
Goalgetter je napisao/la:Ukoliko se povreda Aguera ispostavi kao ozbiljna (sto i hoce jako vjerovatno), bice starter protiv Chelsea u ponedjeljak.
Inače se ne radujem ničijoj povredi ali neka odmori, što bude više odmarao Džeko će više igrat i bit' će spremniji za SP a Aguero što više odmara doće ne spreminiji na SP.
Ako j ikako moguče da se Aguero pred našu tekmu na SP povrijedi, ništa specijalno, samo da našu tekmu preskoči ili da ga proljev safata i odmah sljedeću igra
Rekoh ja jos prije 21 dan u vezi Aguera: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p3043510" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se razumijemo, nije mi drago jer je paklen igrac i steta je, ali da je na staklenim nogama, jeste. Pa niko ga nije dotakao.
Ma Hamajlija nasa Bosanska , bravo za sve veceras i na zalaganju i na odlicnim pasovima i na golu i na tome sto smo uzivali na utakmici sjaj sjaj nas Dijamantuuuuuuuuuu ....
Goalgetter je napisao/la:Ma Aguero je klasa za sebe. Za klasu bolji od Dzeke i Negreda. Tesko nama protiv njega na SP.
Aguero je dobar ali nije nezaustavljiv... Mi smo protiv Argentine dobili oba gola preko Avdijine strane,Aguero nije uspio nista specijalno uradit na lijevoj strani protiv Kolašinca,i onda je zamijenio strane i napravio ono sto jest... Kao dokazni materijal dajem [youtube][/youtube] Trenutak između Aguera i Kolašinca na 2:03,otres'o ga Seo ko slinu,i tad se prebacio NA DESNU STRANU,gdje je kod nas propuh
Fordinjo je napisao/la:Ma Hamajlija nasa Bosanska , bravo za sve veceras i na zalaganju i na odlicnim pasovima i na golu i na tome sto smo uzivali na utakmici sjaj sjaj nas Dijamantuuuuuuuuuu ....
Da je gol dao jeste, da je Ibisevic bio umjesto njega dao bi tri. - zavrsen citat.