Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Imam pouzdane informacije da će to ipak biti Alma Ras. Detalji do kraja Februara, 10 miliona šilinga.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
šta ćemo a arsenalom onda, još uvijek nose nike dresove, a vec je predstavljen pumin drestuzlak1987 je napisao/la:samo da kažem da je istina to da se smije objaviti ime novog sponzora ali mislim isto tako da ae zbog poštovanja ne prezentiraju dresovi...tako vam je npr ove godine kod juventusa, nije ni blizu početka ugovora sa adidasom, još je pos nikeom ali je objavljeno sve sto se tiče detalja ugovora. ja da vas pitam jel istina to da se do odredjenog datuma moraju prezentovati dresovi za svjetsko? jer ovi dresovi koje je legea napravila su valjda za narednu prijateljsku a naručeni od saveza u novembru. tako da ce ovi novi biti sa novim grbom tj ovi za svjetsko, a ime novog sponzora se smije objaviti ali obično iz poštovanja se ne pokazuju novi dizajni bar je tako kod klubova, tek kad počne ugovor se prezentuje oprema i dresovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
nije profesionalno u svakom slucaju..Jer PUMIN dres su mogli predstaviti sad na ovo ljeto, meni to cak izgleda smijesno da takav klub i PUMA jer vaze za velikane to rade jer sve ekipe predstavljaju na ljeto dresovetreci je napisao/la:šta ćemo a arsenalom onda, još uvijek nose nike dresove, a vec je predstavljen pumin drestuzlak1987 je napisao/la:samo da kažem da je istina to da se smije objaviti ime novog sponzora ali mislim isto tako da ae zbog poštovanja ne prezentiraju dresovi...tako vam je npr ove godine kod juventusa, nije ni blizu početka ugovora sa adidasom, još je pos nikeom ali je objavljeno sve sto se tiče detalja ugovora. ja da vas pitam jel istina to da se do odredjenog datuma moraju prezentovati dresovi za svjetsko? jer ovi dresovi koje je legea napravila su valjda za narednu prijateljsku a naručeni od saveza u novembru. tako da ce ovi novi biti sa novim grbom tj ovi za svjetsko, a ime novog sponzora se smije objaviti ali obično iz poštovanja se ne pokazuju novi dizajni bar je tako kod klubova, tek kad počne ugovor se prezentuje oprema i dresovi
ali nije rijec o klubovima, o repki je rijec. mislim da ili muti neko nesto ili zelimo biti krajnje profesionalni
- Donnie Darko
- Kontakt:
Arsenalov pumin dres za sljedecu sezonu je procurio, nije jos predstavljen (koliko ja znam).
tuzlak slazem se ja s tobom al jbg slabo ko ima postovanja u kapitalizmu
ne znam jel zvanicno ali i ako nije zvanicno nije ni da kriju evo
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... umfERBdV8E
ma **** ti to ozbiljne repke djeluju ovako, ekipa na terenu napravi sta napravi a ovi u kancelarijama od njih naprave brendove, od imena od dresova i od svega, a kako ce nasi odgovoriti na taj zadatak to cemo tek vidjeti
ne znam jel zvanicno ali i ako nije zvanicno nije ni da kriju evo
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... umfERBdV8E
ma **** ti to ozbiljne repke djeluju ovako, ekipa na terenu napravi sta napravi a ovi u kancelarijama od njih naprave brendove, od imena od dresova i od svega, a kako ce nasi odgovoriti na taj zadatak to cemo tek vidjeti
Zaj*bi Arsenal, sta je s nasim dresom?
- Romanista10
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Zaj*bi Arsenal, sta je s nasim dresom?

nama će NERZZ BEŠLAGIĆ iz Visokog kožne dresove napravit 
Puma je predstavljena na oficijelnom sajtu Arsenala iako još nije finito ugovor sa najkiom. To je bit sve priče. Čuj ne smiju prestaviti novog sponzora prije isteka ugovora.Donnie Darko je napisao/la:Arsenalov pumin dres za sljedecu sezonu je procurio, nije jos predstavljen (koliko ja znam).
- tuzlak1987
- Kontakt:
pa normalno, svaki normalan klub bi predstavio samo detalje ugovora, a ne i opremu. to je profesionalizam ali je Arsenalu zinulo dupe za parama kao i svim Englezima.Chuckie je napisao/la:Puma je predstavljena na oficijelnom sajtu Arsenala iako još nije finito ugovor sa najkiom. To je bit sve priče. Čuj ne smiju prestaviti novog sponzora prije isteka ugovora.Donnie Darko je napisao/la:Arsenalov pumin dres za sljedecu sezonu je procurio, nije jos predstavljen (koliko ja znam).
I ovi nasi ce cekati profesionalno zadnji trenutak i predstaviti..
Prvo pozdrav svim clanovima i citaocima ovog foruma a onda svaka cast
ova tema je bas taman made in BiH!
Zaista bi volio, da ko god bude radio nase nacionalne dresove ima dobru prezentaciju tj. da nam dresovi budu dostupni u Aziji,Austaliji,Americas....
Naravno izgled i dizajn je veoma vazan ali je posebno vazno da dress ima najnoviju tehnologiju npr. moisture wicking, air flow...
Ma sta ja znam nisam ni dizajner nit neki lovator -mada love ima i previse, neznam nasta da potrosim
I na kraju evo i jedan prijedlog od mene, mislim da bi nesto u ovoj semi dobro izgledalo za nasu Bosnu i Hercegovinu!

Al kako god bilo "NAPRIJED BOSNO, LJUBAVI MOJA"
Zaista bi volio, da ko god bude radio nase nacionalne dresove ima dobru prezentaciju tj. da nam dresovi budu dostupni u Aziji,Austaliji,Americas....
Naravno izgled i dizajn je veoma vazan ali je posebno vazno da dress ima najnoviju tehnologiju npr. moisture wicking, air flow...
Ma sta ja znam nisam ni dizajner nit neki lovator -mada love ima i previse, neznam nasta da potrosim
I na kraju evo i jedan prijedlog od mene, mislim da bi nesto u ovoj semi dobro izgledalo za nasu Bosnu i Hercegovinu!

PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Prevent d.o.o.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ove lente što dalje od fudbalskih dresova. Nije ovo takmičenje za miss.Mackenzie je napisao/la:I na kraju evo i jedan prijedlog od mene, mislim da bi nesto u ovoj semi dobro izgledalo za nasu Bosnu i Hercegovinu!
citam ovdje, kako se neki raspavljaju, zasto je puma predstavila dresove arsenala tako rano. postoji kod nekih forumasa ta teorija, da se nesmije predstaviti dres ako taj tim stoji jos pod ugovorom kod nekog drugog brenda.
to je jednostavno: tude nema pravila, i puma predstavlja arsenalove dresove vec sada, da bi nike-u oteli sto vise musterije. to je vrlo jednostavno. navijaci sada nece vise toliko kupovati od starog brenda, nego ce cekati novi brend. i nisu oni prvi koji to rade.
to je jednostavno: tude nema pravila, i puma predstavlja arsenalove dresove vec sada, da bi nike-u oteli sto vise musterije. to je vrlo jednostavno. navijaci sada nece vise toliko kupovati od starog brenda, nego ce cekati novi brend. i nisu oni prvi koji to rade.
- katalinski
- Kontakt:
river ,vasko,rayo valjakano,zrinski,svdska ,čelzi (gostujuci) svi sa ,,lentom'' ispadoše učesnici izbora za miss-mir u svijetu.iako ovaj dres nije nesto,a umbro je IMAO stvarno dobrih modela.Chuckie je napisao/la:Ove lente što dalje od fudbalskih dresova. Nije ovo takmičenje za miss.Mackenzie je napisao/la:I na kraju evo i jedan prijedlog od mene, mislim da bi nesto u ovoj semi dobro izgledalo za nasu Bosnu i Hercegovinu!
p.s. i hokejaska repka zutaaaaaaa-

Ajvatar
Ovaj bi nam dres odgovaro. Samo stavit plavi dres sa bijelom linijom preko. Tu bi jos samo falilo 6 ljiljana i to je toMackenzie je napisao/la:
Al' ste dosadni sa ovim dresovima. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je biti ce Leđea i kraj price. Sad mozete zakljucati temu. Dzabe se ljudi pate i sanjare da dobiju/emo konacno vec jednom Adidas, Nike itd.Cartman je napisao/la:Al' ste dosadni sa ovim dresovima.

@romanista inače su mi tvoji postovi na ignore, ali ovdje ih otvorim, i nešto mi nije jasno; zašto stavljaš te slike, tipa taj logo legee u prethodnom postu? jel hoćeš da nam pokažeš kako njihov logo izgleda, ili šta?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Citao sam da je Bakovic juce gostovao u TV1, i rekao je da je potpisan ugovor sa novim sponzorom.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, FerdinandF, Micron, Proximic, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 41 gost.