Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Juvebalkan,mojjuve i juventuz kad sastavis,ima nas i previse,kamara
)) ovdje sam i dosao da se malo relaksiram,sto manje nas to bolje hhehe 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma nema zemlje gdje nas nema
. Ja pratim desavanja na balkan-u. Dobra stranica.
Vjerujete da ima juventina i na ledenom sjeveru
..tacnije DK. Vjerujete, ljudi se zalazu za klub koliko i mi ovde, al evo i sad kad su teska vremena, tu su, uz klub. Pravi fanatici. Cesto sam na toj stranici.
Tako da nismo sami, ima nas na cijeloj planeti
Btw, Sretno nasim momcima veceras protiv vucice, nadam se dobrom rezultatu.
Vjerujete da ima juventina i na ledenom sjeveru
Tako da nismo sami, ima nas na cijeloj planeti
Btw, Sretno nasim momcima veceras protiv vucice, nadam se dobrom rezultatu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kakav Juvefans.. to ti je blijeda kopija Juvebalkana.. nikad ih nisam volio.. 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- sarajlija89
- Kontakt:
«Juve, l’amore di una vita»
7 godina je proslo od smrti najveceg Juventina svih vremena Gianni Agnellia....neka mu je vjecna slava,a vecerasnju pobjedu cemo njemu posvetiti.
Pocinju Sissoko,Marchisio i Candreva (25,24 i 22 godine)....vrlo mlada ekipa...racunajuci i diega...ocekujem potpuno novi juventus i pocetak uspjesne serije
FORZA JUVE

7 godina je proslo od smrti najveceg Juventina svih vremena Gianni Agnellia....neka mu je vjecna slava,a vecerasnju pobjedu cemo njemu posvetiti.
Pocinju Sissoko,Marchisio i Candreva (25,24 i 22 godine)....vrlo mlada ekipa...racunajuci i diega...ocekujem potpuno novi juventus i pocetak uspjesne serije
FORZA JUVE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sta reci za njega.. legenda..
Marcha je neki dan napunio 24 godine, Sissoko juce 25, a Candreva 22.. Diego ima 24, i jos u tim ubaciti Sebu sa 23 godine, imali bi najbolju i najmladju sredinu na svijetu.. jos kada se Palladino vrati, moze igrati na poziciji Camoranesija.. a i on je mlad.. pa i Melo.. uffff
Forza Juve
Marcha je neki dan napunio 24 godine, Sissoko juce 25, a Candreva 22.. Diego ima 24, i jos u tim ubaciti Sebu sa 23 godine, imali bi najbolju i najmladju sredinu na svijetu.. jos kada se Palladino vrati, moze igrati na poziciji Camoranesija.. a i on je mlad.. pa i Melo.. uffff
Forza Juve
Buffon
Grygera - Legro - Chiellini - Grosso
Sissoko
Candreva - Marchisio
Diego
Del Piero - Amauri
najvejerovatnije ce izaci ovaj sastav..
Sissoko
Candreva - Marchisio
Diego
Del Piero - Amauri
Strahobalnodaffy je napisao/la:Buffon
Sissoko
Candreva - Marchisio
Diego
Del Piero - Amauri
nema potpisa
htio sam ti reci da ides spamati u svojoj temi, ali sam se na vrijeme sjetio da nemate teme..
to imas nesto protiv Marchisia.. moze biti doktor svakom igracu rome osim Tottija i De Rossija koji su godinama stariji od njega..
to imas nesto protiv Marchisia.. moze biti doktor svakom igracu rome osim Tottija i De Rossija koji su godinama stariji od njega..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opa, opa, Capitano za vodstvo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a drugi kapitano za izjednacenje.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
meni je baš pravo žao juventusa, ali fakat su sami krivi, pa djete od 5 godina vidi da im ćiro nije materijal za juve al oni mu 5 puta daju novu šansu, sad nek ga ostave do kraja pa završe 7-8 kad su tako pametni u upravi, pa pola ovih njihovih iograča nije ni za sienu, žalosno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- edvin_199
- Kontakt:
Cestitke Juve,odlicna utakmica.Ferara neka jos malo bude na klupi
.Bice dobro za moj najdrazi klub u Italiji(Milan)
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
juve je dno dna. nece se oni jos dugo vremena oporaviti od svega ovoga. namjestanje, serija b, losi treneri kao i losi transferi....
sta je jos ostalo, to je ime i nista vise.
sta je jos ostalo, to je ime i nista vise.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Juventini kakvi su utisci poslije jos jednog poraza? A valja na noge Interu
nemojte josh mjenjati Ferraru nek kup bude zadnja shansa
- JuventusTorino
- Kontakt:
Vidi ovih sto su se nalozili pa dosli na nasu temu da nas zajebaju. Hajde sada mars na spavanje.
JUVE se nikad nije tako lako predao, a nece ni sada to znam. A cuj ovoga sup-ka (google) gdje su nestali navijaci hehe E vidim koliko pratis talijanski fudbal. Pokri se po glavi i bjezi sa ove teme.
Ferrara je proslost u ovom klubu, i na to sam veoma ponosan. Samo ovaj poraz sam cekao pa da se rijesimo ovo budale od trenera. Vrijeme da zapjevamo....DOSLOOOOOOOO DOBAAAAA DA SE RASTAJEMOOOOOOOO
JUVE se nikad nije tako lako predao, a nece ni sada to znam. A cuj ovoga sup-ka (google) gdje su nestali navijaci hehe E vidim koliko pratis talijanski fudbal. Pokri se po glavi i bjezi sa ove teme.
Ferrara je proslost u ovom klubu, i na to sam veoma ponosan. Samo ovaj poraz sam cekao pa da se rijesimo ovo budale od trenera. Vrijeme da zapjevamo....DOSLOOOOOOOO DOBAAAAA DA SE RASTAJEMOOOOOOOO
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
ostace vama ferara jos pola godine. zivi bili pa vidjeli.
Za sve je opet kriv Massimo Moratti
jelde juventini 
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Juvefans ???daffy je napisao/la:kakav Juvefans.. to ti je blijeda kopija Juvebalkana.. nikad ih nisam volio..
Opet poraz, nema veze nista novo. No comment. Hejtersi sto dolaze da ujedaju, nek se puse..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Moratti je **** koje zasluzuje metak u glavu tako da ti je odmah sve jasnodrop je napisao/la:Za sve je opet kriv Massimo Morattijelde juventini
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.