FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ljudi su po ovome pretpostavili da bi mogao biti Konjić
https://twitter.com/EmirAletic" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/EmirAletic" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Nebi rekao da je samo po ovom..Konjic je vazio za glavnog favorita od samog pocetka ove price oko novog direktora.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Nije samo po tom nagadjanje,nego provjerene informacije. Bitno je samo da se dobre stvari desavaju u klubu 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Ako je Muhamed Konjic ljepsi mi dan nije mogao osvanut
Covjek sasvim pristojno obrazovan ,nacitan za jednog fudbalera,razumije fudbal sto se kaze.Dosta cijenjen,dobra poznanstva,s dobrom inostranom karijerom,zna kako stvari funkcionisu u velikim klubovima i sto je najbitnije voli Zelju mnogo.

Covjek sasvim pristojno obrazovan ,nacitan za jednog fudbalera,razumije fudbal sto se kaze.Dosta cijenjen,dobra poznanstva,s dobrom inostranom karijerom,zna kako stvari funkcionisu u velikim klubovima i sto je najbitnije voli Zelju mnogo.
SLOBODA NAVIJAČIMA
A zašto je on favorit za tu poziciju? Po čemu? Koje su mu reference osim toga što je bio dobar fudbaler. Već smo imali dobrog fudbalera bez iskustva na ovakvoj poziciji.adoni je napisao/la:Nebi rekao da je samo po ovom..Konjic je vazio za glavnog favorita od samog pocetka ove price oko novog direktora.
DRUG NEBI TI PUNCA
Recimo po referenci da ima odlicna poznanstva da je cjenjen i postovan te da je nakon fudbalske karijere jako dobar biznismenbagrcavi je napisao/la:A zašto je on favorit za tu poziciju? Po čemu? Koje su mu reference osim toga što je bio dobar fudbaler. Već smo imali dobrog fudbalera bez iskustva na ovakvoj poziciji.adoni je napisao/la:Nebi rekao da je samo po ovom..Konjic je vazio za glavnog favorita od samog pocetka ove price oko novog direktora.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
adoni je napisao/la:Pa sto to mene pitas![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Ako je Konjic u pitanju nemam neki poseban stav. Ne znam cime se bavio nakon nogometa. Znam da je jedan od nasih najboljih igraca. Gledao sam ga i u Monaku i u Derbiju i u Koventriju a svi znamo kako je za reprezentaciju igrao. Eh da je potpisao umjesto Spahica vise bih se obradovao
Prednosti su mu te da je poznata licnost, kako kod nas tako i vani. Cijenjen je. Veliki je Zeljovac i uvijek je volio Zelju. I za razliku od Muharemovica ima obraz. Ako bude radio svoj posao kako treba super. Sta je u opisu njegovoga posla eh to ne znam. Dzelo je bio isto sekretarica tako da mu nece puno trebati da bude bolji. A da li je to dovoljno? Vrijeme ce pokazati.
Mane su mu da nema iskustvo na toj poziciji i da je evropski covjek. A koliko neko sa evropski Mentalitetom moze izdrzati i boriti se protiv bh primitivizma i to ne znam.
Ukoliko je rijec o Muhamedu Konjicu treba mu dati punu podrsku.

Prednosti su mu te da je poznata licnost, kako kod nas tako i vani. Cijenjen je. Veliki je Zeljovac i uvijek je volio Zelju. I za razliku od Muharemovica ima obraz. Ako bude radio svoj posao kako treba super. Sta je u opisu njegovoga posla eh to ne znam. Dzelo je bio isto sekretarica tako da mu nece puno trebati da bude bolji. A da li je to dovoljno? Vrijeme ce pokazati.
Mane su mu da nema iskustvo na toj poziciji i da je evropski covjek. A koliko neko sa evropski Mentalitetom moze izdrzati i boriti se protiv bh primitivizma i to ne znam.
Ukoliko je rijec o Muhamedu Konjicu treba mu dati punu podrsku.
Nije ni u jednoj politckoj stranci (bar koliko ja znam),za razliku od prethodnika,a i ima utjecaja u mnogim krugovima. Al' de da sacekamo da bude zvanicno,lahko cemo sve ostalobagrcavi je napisao/la:adoni je napisao/la:Pa sto to mene pitas![]()
![]()
ma tebe sam slučajno citirao

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Kako god sigurno ima bolja poznanstva i veze od Ibrakovica 

kad na kraju bude da uopste nije konkurisaoBuu je napisao/la:Je li se Muhamed prijavio na konkurs ?

Ma Ibrakovic je ****. Da nema para doveo bi da ne kazem sta. A i sa parama ja jos ne vidjeh neko ime, nekog igraca. Ali tesko je Konjica ocijeniti jer nema se na cemu njegova ocjena bazirati.Yaro je napisao/la:Kako god sigurno ima bolja poznanstva i veze od Ibrakovica
A jesu li ono juce i danas trebali biti razgovori sa petoricom iz uzeg izbora kandidata za direktora???
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 30 jan 2014, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Pošto kod nas ne moze nista bez guranja "svog", Muhamed bi bio najbolja opcija. Pametan, veliki radnik, odlican igrac bio, i pri tome jedna od legendi BH nogometa. Mada tesko mi povjerovati da bi on preuzeo takvu poziciju.bob je napisao/la:kad na kraju bude da uopste nije konkurisaoBuu je napisao/la:Je li se Muhamed prijavio na konkurs ?al raja prica da je to on pa cemo vidjeti u ovih par dana ...
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Prvo ako ga poredite sa nekim iz Sarajeva onda je to DIno a ne Ibrak jer Konjić bi trebao na tu funkciju. Po meni dobar izbor i volio bi da dođe. Ne znam koliko ima iskustva u tom poslu i to mu može biti jedina mana ali sve ostalo je odlično (ima poznanstva, cijenjen je, hoće da radi i najbitnije častan je i ima obraz što znači da će raditi samo kako treba i nikako drugačije). Također nije u stranci nijednoj ali mislim da ga iz svih stranaka cijene i da ga neće minirati. I ne najvažnija za tu poziciju ali veoma bitna stvar voli Želju iskreno.
imam jedno pitanje jel antolovic ozenjen?
Haha, stavljati u istu recenicu Konjica i Dzelu kao dobre fudbalere - prejako.bagrcavi je napisao/la:A zašto je on favorit za tu poziciju? Po čemu? Koje su mu reference osim toga što je bio dobar fudbaler. Već smo imali dobrog fudbalera bez iskustva na ovakvoj poziciji.adoni je napisao/la:Nebi rekao da je samo po ovom..Konjic je vazio za glavnog favorita od samog pocetka ove price oko novog direktora.

Dzelo mu nije ni do clanka ni kao fudbaler, kao covjek jos manje, kao direktor vjerujem isto tako. Muhamed ima kontakte, ima iskustvo igranja u organizovanim klubovima, zna kako to treba ici, ali o tom po tom, podrska velika pa cemo vidjeti na sta ce izaci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921