HernanesChinaglia je napisao/la:Hernanes u suzama napušta Formello .. gade mi se, gadeeeeeeeeeeeee, fuuujj![]()

Coppa Italia

i derbi za neki dan da josh bude ispush...

[youtube][/youtube]
sekunda prodje jako brzo....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
HernanesChinaglia je napisao/la:Hernanes u suzama napušta Formello .. gade mi se, gadeeeeeeeeeeeee, fuuujj![]()

Meni malo fali.Mogu mislit kako je tebi.Veliki igrac i ocito covjek.Chinaglia je napisao/la:ebo ja sve svoje, sekunda mi fali da zaplačem et' ..
suza suzu goniChinaglia je napisao/la:Hernanes u suzama napušta Formello .. gade mi se, gadeeeeeeeeeeeee, fuuujj
Guarin cigo pravi. Nicim to nije zasluzio...ni igrama, ni stazom, ni odanoscu.farisija je napisao/la: e ovako sam se ja osjecao kad je trebalo doci do razmjene izmedu nas i lopova,
Nemoj tako, to je taj "veliki klub" koji: tera svoje kapitene, najbolje igrace na silu prodaje, ne ogradjuje se od nacoshke bolumente sa tribina, u svakom skandalu uchestvuje...ali, oni imaju "kup svih kupova", Lu71c-a, zakletvu komandantu Arkanu....Admir_Sa je napisao/la:suza suzu goni
igrace trenutno suspendovane zbog namještanjaMaGiCa je napisao/la:Nemoj tako, to je taj "veliki klub" koji: tera svoje kapitene, najbolje igrace na silu prodaje, ne ogradjuje se od nacoshke bolumente sa tribina, u svakom skandalu uchestvuje...ali, oni imaju "kup svih kupova", Lu71c-a, zakletvu komandantu Arkanu....Admir_Sa je napisao/la:suza suzu goni
4 reci: Totonero1, Totonero2, Calciopoli, Calcioscommesse...a 1 klub koga ima u svim kombinacijama.Chinaglia je napisao/la:da, samo još kad bi dokazali krivicu Mauriju
Samo malo mu solimo ranu, necemo vishe.DDR je napisao/la:Nemojte čovjeku otežavati, jbg. Koje đubre je taj Lotito, strašno.
Jok, eto samo ti pratiš Kalčo i Nazi SS Lazio!Chinaglia je napisao/la:@RiverPlate
ne lupaj gluposti, kad veze nemaš
Informisan sam ja o fašistimaChinaglia je napisao/la:informiši se, samo to ću ti reći

jel to luk sječeš?Chinaglia je napisao/la:ebo ja sve svoje, sekunda mi fali da zaplačem et' ..
Napao si kao da su jedini.Reko garant nisi svjestan.RiverPlate je napisao/la:Informisan sam ja o fašistimaChinaglia je napisao/la:informiši se, samo to ću ti reći![]()
To najvazniji dio mog posta.RiverPlate je napisao/la:te dječije gluposti tipa Sportklub neću ni komentarisati, nisu vrijedne slova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.