Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
svaka cast realu odnosno perez
i navijaci Atletica su sinoc napunili calderon i uz ulaznicu davali novac za haiti ljepo od njih ¨!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
svaka cast. napokon dobro ulozen novac.
Da samo dodam kako je Real 2004. godine pokrenuo projekt s kojim je izgradio najvecu skolu u glavnom gradu, te je ista srusena, pa se sad to sve obnavlja preko projekta kojeg je ponovo pokrenuo Florentino PErez. Sad ce se samo na to sve dodati i novi sportski centar za njihovu djecu, te ce Real tamo otvoriti skolu nogometa, izmedju ostalog.
Znaci, ponovna izgradnja skole za obrazovanje, izgradnja sportskog centra i otvaranje nogometne skole.
Osim sto ce Real to ulagati, danas je na Valdebebasu vecina igraca dala od sebe novac, a do kraja sedmice se ocekuje da ce svi izdvojiti dio za malisane koji su ostali bez domova.
Znaci, ponovna izgradnja skole za obrazovanje, izgradnja sportskog centra i otvaranje nogometne skole.
Osim sto ce Real to ulagati, danas je na Valdebebasu vecina igraca dala od sebe novac, a do kraja sedmice se ocekuje da ce svi izdvojiti dio za malisane koji su ostali bez domova.
Real je uvijek bio spreman na pomoc...hument..tekme.koliko je samo puta org.Zizu i Ronaldo,Figo tekmu zahvljujuci REAL MADRIDU
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
odlično uložen novac....svaka čast perezuCasillas je napisao/la:Evo jedna novost. Florentino Perez je pokrenuo projekt s kojim ce podignuti novu skolu na razorenim Haitima.
Sjajan promotivni ali i humani potez. Svaka mu cast
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
nek ste o vi od silnih milijardi nesta dali u dobrotvorne svrhe
Svaka cast na ovom gestu ! Ovo bi trebali uraditi i ostali ne samo veliki klubovi nego i svi koji su u stanju , a vecina jeste ! Jednom klubu kao sto je Chelsea , Arsenal , Maancho , city i ostali bogati neznci nista 200 hiljada , a jadnim ljudima znaci svaki dolar vise nego ista !!!!
Barcelona i Real - respect !
Svaka cast na ovom gestu ! Ovo bi trebali uraditi i ostali ne samo veliki klubovi nego i svi koji su u stanju , a vecina jeste ! Jednom klubu kao sto je Chelsea , Arsenal , Maancho , city i ostali bogati neznci nista 200 hiljada , a jadnim ljudima znaci svaki dolar vise nego ista !!!!
Andres je napisao/la:nek ste o vi od silnih milijardi nesta dali u dobrotvorne svrhe![]()
Thumbs up
Evo citam sad Canales potpisao za Real za 6mil.s tim da ce u Racingu ostati na pozajmici naredne 1-2 godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
znamo toDevil je napisao/la:Evo citam sad Canales potpisao za Real za 6mil.s tim da ce u Racingu ostati na pozajmici naredne 1-2 godine.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
real prodaje gaga za 15 miliona eura
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Mozda i netax je napisao/la:real prodaje gaga za 15 miliona eura
Eno unajmili smo nekakvog divljaka da nam dovede Rooneya
Navodno je najbolji posrednik u transferima.
Ronaldo nije zabio gola 401 minutu, i desava se isto sto i u Manchester, prosle godine, kada je nakon malo vece stanke od te, uspio u narednom kolu zabiti dva gola Hullu
mozda se i varam, ovo sam jutros citao 
Malaga, Ronaldo, 2, 3, 4
Ronaldo nije zabio gola 401 minutu, i desava se isto sto i u Manchester, prosle godine, kada je nakon malo vece stanke od te, uspio u narednom kolu zabiti dva gola Hullu
Malaga, Ronaldo, 2, 3, 4
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo imate i vi svog jadnika.Casillas je napisao/la:Eno unajmili smo nekakvog divljaka da nam dovede RooneyaNavodno je najbolji posrednik u transferima.
Ronaldo nije zabio gola 401 minutu, i desava se isto sto i u Manchester, prosle godine, kada je nakon malo vece stanke od te, uspio u narednom kolu zabiti dva gola Hullumozda se i varam, ovo sam jutros citao
Malaga, Ronaldo, 2, 3, 4
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
daj boze da je to istina..da ga se rijesimo.citao sam na MARCI I AS-U i ljudi koji komnt pisu svasta i svi zele da sto prije lik napusti klub a ija,,,da bi mu cak Real trebao da plati avionsku kartu da sto prije napusti MADRIDtax je napisao/la:real prodaje gaga za 15 miliona eura
zar ima budala koje bi dale za gaga 15 mil,al jbg ima se može se nije me bilo par dana i zadovoljan sam dovođenjem canallesa možda i više nego što treba od njega očekujem da zamijeni casillasa kao kapitena nakon što ovaj zamijeni raula 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ebiga mi smo nasjeli i dali za njega oko 20 mill jer je vazio za najboljeg arg igraca ligi na poziciji zadnjeg veznog pricalo se o njemu najbolje spominjali se njegov imenjak da je isti on u igri..ali vidilo se da je samo isti po tjeranju frizure,gel zalizivanje,isto ime..a igraLBJ MVP je napisao/la:zar ima budala koje bi dale za gaga 15 mil,al jbg ima se može se nije me bilo par dana i zadovoljan sam dovođenjem canallesa možda i više nego što treba od njega očekujem da zamijeni casillasa kao kapitena nakon što ovaj zamijeni raula
Spisak pozvanih: Casillas, Dudek, Ramos, Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Drenthe, Guti, Granero, Mosquera, Cristiano Ronaldo, Raúl i Benzema. Kao što vidite, prinova u ekipi je Mosquera, koji je inače igrač Real Madrid Castille
- el_fenomeno
- Kontakt:
ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi 
pa sve drugo bi se moglo nazvati blamazom. koja ulaganja a koja sirotinja....el_fenomeno je napisao/la:ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Molim te, ako nemas nista pametnije za napisati, zaobidji ovu temu i postedi nas svojih glupih komentaraarmando je napisao/la:pa sve drugo bi se moglo nazvati blamazom. koja ulaganja a koja sirotinja....el_fenomeno je napisao/la:ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.