FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kad je vasa ikona i kapiten Albin Pelak potpisao za nas.Sjesas li se?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
@Damba87. Neka hvala care, radim I živim u njemačkoj 
Problem je sto nam ne ganjate samo Tomića, gdje je Jamak? Zola,Kcesic?
Nisam došao da vrijeđam,jednostavno da shvatite da se neke stvari ne mogu kupiti novcem.

Nisam došao da vrijeđam,jednostavno da shvatite da se neke stvari ne mogu kupiti novcem.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ganjali smo Torlaka.rammstein je napisao/la:kad cete vi nama ganjati najboljeg igraca?NIKAD
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- molotovljev
Svakako da naš Kemo zaslužuje da se uz posljednji selam kaže i neka riječ. Naravno da sam potresen Keminim
odlaskom sa ovoga, na bolji svijet, ali uprkos tome osoba sam koja vjeruje u Boga i svjestan da ćemo svi mi
preseliti. Za mene je Kemo bio jedan od simbola FK Sarajevo, ono što je rahmetli Hase bio na terenu,
to je Kemo bio na tribinama. Ne znam sada u ovom teškom trenutku, ali vjerovatno bordo navijač kojeg sam
najviše poštovao. Nekako mi je najviše žao to što Kemo odlazi baš u trenutku kada njegovo Sarajevo
postaje klub, onakav kakav je i sam želio da bude, kao i većina nas bordo pristalica.
Dok s druge strane ostaje utjeha da je naš Kemo navijač sa višedecenijskim stažom, i da je prošao sa FKS
nešto što mnogi od nas neće. Bilo je svakako lijepih trenutaka u njegovoj navijačkoj karijeri.
Obzirom da se u zadnje vrijeme često pojavljivao u medijima, smatram da Kemini navijački stavovi i mnoge
anegdote, mogu poslužiti mlađim generacijama kao primjer. Toliko za sada.
...KEMO LAKAČA...
odlaskom sa ovoga, na bolji svijet, ali uprkos tome osoba sam koja vjeruje u Boga i svjestan da ćemo svi mi
preseliti. Za mene je Kemo bio jedan od simbola FK Sarajevo, ono što je rahmetli Hase bio na terenu,
to je Kemo bio na tribinama. Ne znam sada u ovom teškom trenutku, ali vjerovatno bordo navijač kojeg sam
najviše poštovao. Nekako mi je najviše žao to što Kemo odlazi baš u trenutku kada njegovo Sarajevo
postaje klub, onakav kakav je i sam želio da bude, kao i većina nas bordo pristalica.
Dok s druge strane ostaje utjeha da je naš Kemo navijač sa višedecenijskim stažom, i da je prošao sa FKS
nešto što mnogi od nas neće. Bilo je svakako lijepih trenutaka u njegovoj navijačkoj karijeri.
Obzirom da se u zadnje vrijeme često pojavljivao u medijima, smatram da Kemini navijački stavovi i mnoge
...KEMO LAKAČA...
F.K.SARAJEVO
Rahmet mu duši...molotovljev je napisao/la:Svakako da naš Kemo zaslužuje da se uz posljednji selam kaže i neka riječ. Naravno da sam potresen Keminim
...KEMO LAKAČA...
Neki kod nas imaju problema sa komunikacijom...PlaviSaJUGA je napisao/la:@Damba87. Neka hvala care, radim I živim u njemačkoj

Svi klubovi mogu da ganjaju sve igrače, da dogovaraju uslove, ali kao igrač ne želi, to treba poštovati. Svako za svoju neku odluku ima razlog.
Zna se uvijek gdje ima dobrih igrača. To je najtrofejniji klub u BiH. Ne čude me ovi pozivi za najbolje. Više sreće drugi put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
@Damba87. Neka hvala care, radim I živim u njemačkoj 

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Rahmet ti duši, Kemal Lakača!
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 30 jan 2014, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nasi su danas otputovali u Banja luku, tako da ce veceras definitvno biti poznato sve u vezi Grahovca. Isto tako nasi ce vjerujem javno kao za (Rukavinu i slicne) demantovati bilo kakav kontakt sa ovim papkom koji se preko medija ulizuje navijacima FK Zeljeznicar. Da je on imao ponudu od Splita ispalio bi se, a da je dosla ponuda FKS vjerujem da bi se lansirao na Kosevo ... Ali on nije bio nasa meta tako da ce ostati gdje treba da bude i sljedeci put bi mozda bilo pametnije za njega da skupi hraborsti i kaze da nije dobio nekoliko plata, a naravno u rezimskom klubu gdje vlada "odbjegla mlada" svaki medijski istup se skupo sankcionise tako da se isti ne usuduju da progovore.
Naravno treba dodati da je sve ovo izvuceno iz konteksta, a cuveni "novinar" nije se libio da Sarajevo ubaci u ovu pricu.
Naravno treba dodati da je sve ovo izvuceno iz konteksta, a cuveni "novinar" nije se libio da Sarajevo ubaci u ovu pricu.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 30 jan 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li sta od Velikonje i Grahovca? Bojim se da cemo na pripreme sa ovim kadrom, u slucaju da Velikonja ne dodje nista posebno nismo napravili u napadu. Komazec koji je bio najbolji igrac lige zamijenjen je Velkoskim koji se bas mora potruditi da dodje na Nikolin nivo, znaci samo zamjena a Bilbija godinu dana nije igrao. Misljenja sam da je napadac hitno potreban ako ne Velikonja onda neko mora probati sa Hadzicem sto prije. Ipak je malo da ostanemo na ovom dvojcu.
Napadac nam ne treba, nama treba defanzivni vezni.Solskjaer je napisao/la:Ima li sta od Velikonje i Grahovca? Bojim se da cemo na pripreme sa ovim kadrom, u slucaju da Velikonja ne dodje nista posebno nismo napravili u napadu. Komazec koji je bio najbolji igrac lige zamijenjen je Velkoskim koji se bas mora potruditi da dodje na Nikolin nivo, znaci samo zamjena a Bilbija godinu dana nije igrao. Misljenja sam da je napadac hitno potreban ako ne Velikonja onda neko mora probati sa Hadzicem sto prije. Ipak je malo da ostanemo na ovom dvojcu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
@1L8F9C2
Ne treba tome pridavati neku pažnju, volio bih da se hoće završiti ovo oko Grahovca pa kako god.
@Solskjaer
Velikonja da Bog da da dođe, evo već se piše da će put Portugala, a mislim da nam i ne treba jer ćemo opet najvjerovatnije igrati sa jednim napadačem, a ako zaškripi tu su PLakalo i Aganspahić.
Kao što reče ovaj, potrebniji je taj osigurač u sredini.
Ne treba tome pridavati neku pažnju, volio bih da se hoće završiti ovo oko Grahovca pa kako god.
@Solskjaer
Velikonja da Bog da da dođe, evo već se piše da će put Portugala, a mislim da nam i ne treba jer ćemo opet najvjerovatnije igrati sa jednim napadačem, a ako zaškripi tu su PLakalo i Aganspahić.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zasto ? Cimirot, Radovac, Bisanovic po potrebi i Jevtic mozda i Handzic... Sto da Grahovac uzima mjesto Radovcu, Cimirot defanzivno jako dobar, naprijed moze puno bolje jer sam ga gledao prije nego sto je dosao u FKS i znam da moze bolje...UltraSA je napisao/la:Napadac nam ne treba, nama treba defanzivni vezni.Solskjaer je napisao/la:Ima li sta od Velikonje i Grahovca? Bojim se da cemo na pripreme sa ovim kadrom, u slucaju da Velikonja ne dodje nista posebno nismo napravili u napadu. Komazec koji je bio najbolji igrac lige zamijenjen je Velkoskim koji se bas mora potruditi da dodje na Nikolin nivo, znaci samo zamjena a Bilbija godinu dana nije igrao. Misljenja sam da je napadac hitno potreban ako ne Velikonja onda neko mora probati sa Hadzicem sto prije. Ipak je malo da ostanemo na ovom dvojcu.
I ako cemo igrati s 1 napadacem, zasto ce nam onda? Tu je Velkoski, Bilbija, Plakalo se vratio? sasvim dovoljno za ovo jos malo utakmica...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zajebajes me da bi koristio Jevtica i Handzica na def. veznom?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
zar stvarno mislis da bi u slucaju kartona ili povrede Velkoskog prave zamjene u borbi za titulu bile Plakalo i Aganspahic. Njima svaka cast i naravno da trebaju dobiti sansu ali napadac nam je itekako potreban, jer dok je i Komazec bio tu, najavljivao se napadac, sada kada je Komazec otisao, dosao je Velkoski i opet smo na istom.hilmo je napisao/la:@1L8F9C2
@Solskjaer
Grahovac treba ovoj ekipi i to mnogo. Sve sto si nabrojao te igrace iznad nisu po kvaliteti ni blizu njemu. Jedino Radovac i Cimirot mogu parirati ali Gojko ce vjerujem vise vremena sad provesti na desnom beku nego u veznom redu. Bisanovic je trebao za "brzim" i Karicem dobiti izlaz, dok Jevtic igra mnogo ofanzivniju poziciju od defanzive.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
po potrebiSarajlijc@ je napisao/la:Zajebajes me da bi koristio Jevtica i Handzica na def. veznom?![]()

Ne znam sta ce biti s Cimirotom, zavisi od tog desnog beka hoce li doci? Cimirot moze kvalitetno odigrati tu poziciju (pisao sam o tome i ranije) iako npr. na transfermarkt ne pise da moze to igrati...
Sarajlicija, znam o cemu pricam

@1L8F9C2
Koliko je Grahovac dobar, toliko je i izvikan... Eto npr. Španci skautovali Bekića, a nisu Grahovca koji im ga je i uvalio...

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 30 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
@Bosniacum lilium, za napadaca sam rekao da nam ne treba. Radovac ima snage za 45 minuta, ako i toliko, njegovo vrijeme ce tek doci, Cimirot ono sto je pokazao, tanko ali bi mozda na proljece moglo to bolje izgledati. Jevtic i Bisanovic, ako na njih racunas da nam mogu pomoci da dodjemo do titule, e onda jbg.
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 30 jan 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pa ne mora znaciti da se sutra zavrsava prelazni rok za nas.Mozda se neko prikljuci i u Antaliji 

1946
Mi smo ovih 19 kola odigrali sa jednim napadačem plus Plakalo i Aganspahić, tako da ovih narednih 11 možemo odigrati sa dva plus ova dvojic, kakvi god da su. Neko će sad reći a šta je sa Karićem, osim jednog gola, on kad god je igrao mi smo igrali sa igračem manje.Solskjaer je napisao/la: zar stvarno mislis da bi u slucaju kartona ili povrede Velkoskog prave zamjene u borbi za titulu bile Plakalo i Aganspahic. Njima svaka cast i naravno da trebaju dobiti sansu ali napadac nam je itekako potreban, jer dok je i Komazec bio tu, najavljivao se napadac, sada kada je Komazec otisao, dosao je Velkoski i opet smo na istom.

Za poečetak izbaci ideju za osvajanjem titule, nije daleko ali nije ni imperativ.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 56 gostiju.