Moderator/ica: vlakanje
Jok brate ti si nasArmageddon2012 je napisao/la:hmmm...banujte me sa foruma...slažem se sa piletom u nečemu,znači vrijeme je da napuštam druženje![]()
KM € ?PL BiH -1 je napisao/la:Borac trazi 200.000!
Maraka.Bosniacum Lilium je napisao/la:KM € ?PL BiH -1 je napisao/la:Borac trazi 200.000!
Kazem ti ja ti si nasArmageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!
Upravo. Malo stariji ce se sjetiti da je zbog nekih i liga prosirena samo da ne ispadnu. Nije to UDBA dzaba stvorila.pile87 je napisao/la:Kazem ti ja ti si nasArmageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!Zeljo je samo klub koji nikad nije imao pare i nije imao ledja.Kad je trebalo ispasti, ispali smo ali vratili se jaci zahvaljujuci samo jednoj stvari sto smi klub iz raje.Nije bitno ko navija za Zelju jel seljak jel papak jel se rodio sa gloubovima na carsiji bitno je da voli Zelju.Mislim da nedavni rivalitet Zelje i Borca malo pravi i tu razliku da igraci iz borca odu u sarajevo.
Jeste da je trebalo malo više vremena, ali, buraz, znao sam da ćeš kad-tad doći tobeArmageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!
svakako nemaju ponudu s vana. Ja prvi nisam nesto narocito ocaran Grahovcem iako je kapitenPL BiH -1 je napisao/la:Maraka.Bosniacum Lilium je napisao/la:KM € ?PL BiH -1 je napisao/la:Borac trazi 200.000!
Jer prica im je da su odbili 50.000 € da ga puste u evropu negdje. Samo mislim da ce se Sarajevo zajebati ako da vise od 100.000. Ne zato sto je on los. Naprotiv. Nego zato sto ce svi drugi timovi dizati cijene svojim pa cak i losijim igracima kad ih Sarajevo zatrazi.
A nece se svake godine poklanjati milioni pogotovo ako ne bude rezultata. Ovo su Fedzine rijeci.
mojne im u mitove baveteran II je napisao/la:Pitanje za ove što imaju i malo mozga.
koji je klub bio marginalan u svom gradu sve dok "udbaši" 1945 nisu došli na vlast?
koji je klub pokupio igrače slavije, saška, sarajevskog itd pa poslije kukao za njima kada su prešli u drugi klub?
koji je klub ukrao tuđu tribinu?
koji je klub "udba" htjela ugasiti na način što su ih slali vani na turneje kao predstavnika nove "udbaške države"?
kojeg su igrača "udbaši" tri puta ubili (dva puta stijeljanjem i jednom vješanjem) kada nije htio da pređe u udbaški klub?
koji klub u prosjeku prima 7,2 gola od slavije (prosjek popravili nakon ovog rata)?
Armageddon, znaš li odgovore?
Risto Djogoveteran II je napisao/la:Pitanje za ove što imaju i malo mozga.
koji je klub bio marginalan u svom gradu sve dok "udbaši" 1945 nisu došli na vlast?
koji je klub pokupio igrače slavije, saška, sarajevskog itd pa poslije kukao za njima kada su prešli u drugi klub?
koji je klub "udba" htjela ugasiti na način što su ih slali vani na turneje kao predstavnika nove "udbaške države"?
kojeg su igrača "udbaši" tri puta ubili (dva puta stijeljanjem i jednom vješanjem) kada nije htio da pređe u udbaški klub?
koji klub u prosjeku prima 7,2 gola od slavije (prosjek popravili nakon ovog rata)?
ajd ajnštajne,prosvjetli nas i objasni kako ćeš ga uzet dzaba,materet?amypitar je napisao/la:Grahovac ne vrijedi 100.000 milja, i mislim da je to svima jasno.Sad se okrenuti, i za te pare dovesti dobrog igraca iz Afrike,a sto neko rece na stranici Sarajeva,Grahovca cemo kasnije uzeti dzaba. ;)Mislim da je toga svjestan i Krunic, koji je bio za realizaciju transfera,jer su pare Borcu prijeko potrebne.
Teško je u ovakvoj ligi i u klubovima koji grcaju u dugovima očekivati neku realnost.Teško je ocjeniti je li recimo 200 000 KM realna ili prevelika cjena za Grahovca.S obzirom na općenito stanje u našem društvu ova cjena je prevelika ali ako gledamo sa Borčeve strane, kao matičnog kluba onda je njima ovo realna cifra.Ja bih prije rekao da je ovo drugo bliže istini i da Grahovac kao mlad i perspektivan igrač,reprezentativac vrijedi tih 200 milja ali je problem što je liga 101 na svijetu ,što u klubovima rade u najmanju ruku kriminalci i oni prikazuju neke zamaskirane cifre pri tome pune svoje džepove.Postoji mogućnost da se iz ove lige najbolji igrači prodaju vani i ne moraju to biti lige petice ali neke jače lige kao Belgija,Češka,Poljska itd.je sigurno moguće uz neke pristojne cifre ali uvjet je da se i ova liga pokaže u nekom boljem svjetlu i da se recimo iskoristi plasman na SP u Brazil i sl.PL BiH -1 je napisao/la:Maraka.Bosniacum Lilium je napisao/la:KM € ?PL BiH -1 je napisao/la:Borac trazi 200.000!
Jer prica im je da su odbili 50.000 € da ga puste u evropu negdje. Samo mislim da ce se Sarajevo zajebati ako da vise od 100.000. Ne zato sto je on los. Naprotiv. Nego zato sto ce svi drugi timovi dizati cijene svojim pa cak i losijim igracima kad ih Sarajevo zatrazi.
A nece se svake godine poklanjati milioni pogotovo ako ne bude rezultata. Ovo su Fedzine rijeci.
fc vlast neko te pogodio komentarom iznad ili ??veteran II je napisao/la:Pitanje za ove što imaju i malo mozga.
ne znam odgovore,a moram priznati (koliko god glup ispadnem),da čak iz pitanja nisam shvatio ni da li navijaš za željezničar ili sarajevo...izvini,ali stvarno sa tim događajima prije WW2 nisam nešto upoznat,ozb..znam o borčevoj predratnoj istoriji ponešto,kako nismo htjeli igrati ndh ligu,pa ugašeni itd,ali o sarajevskim prilikama tadašnjim zaista ne znam ništa!veteran II je napisao/la:Pitanje za ove što imaju i malo mozga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.