Pa nije ni cudno, ma da ima jos vremena da se neki drugi zaintresuju. Sutra ce biti pakleno pratiti ....Ponos Torina je napisao/la:Quagliarella odbio Cardif![]()
![]()
![]()
![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma uhljebili su se svi u Juventusu ne mozes ih motikom otjerati...Ko nebi u Engleskoj igrao pogotovo ovi sto nikad nisu igrali tamo...AvantiSignora je napisao/la:Pa nije ni cudno, ma da ima jos vremena da se neki drugi zaintresuju. Sutra ce biti pakleno pratiti ....Ponos Torina je napisao/la:Quagliarella odbio Cardif![]()
![]()
![]()
![]()
Jos se nismo ni Krasica rijesili...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa jbg imaju solidnu platu sto bi mjenali ma da ne znam koliko bi primo od Cardiffa. Al citam da Conte zeli Osvalda i ako bi imali na kraju 6 napadaca.Ponos Torina je napisao/la:Ma uhljebili su se svi u Juventusu ne mozes ih motikom otjerati...Ko nebi u Engleskoj igrao pogotovo ovi sto nikad nisu igrali tamo...AvantiSignora je napisao/la:Pa nije ni cudno, ma da ima jos vremena da se neki drugi zaintresuju. Sutra ce biti pakleno pratiti ....Ponos Torina je napisao/la:Quagliarella odbio Cardif![]()
![]()
![]()
![]()
Jos se nismo ni Krasica rijesili...
Mozda sw odlucio da krene na 4-3-3 s tri napadaca..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Porez je isti u Italiji i Engleskoj a tamo bi garant dobio vise para ali eto uhljebili se,tjesteninu mlate
Hoce da im se trofej upise na kraju sezone
Poslali smo zvanicnu ponudu za Osvalda izgleda 14-15M
sta rade oni

Hoce da im se trofej upise na kraju sezone
Poslali smo zvanicnu ponudu za Osvalda izgleda 14-15M
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
kakvu ba platu ima Quagliarella, sta ba vi mastate
sta vi ocekujete od 4. napadaca ? da bude na nivou Suareza il Aguera ?
Fabio bi u svakoj drugoj ekipi bio u prvih 11 danas, izuzev Milana i Napolija koji igraju sa jednim napadacem..
sta vi ocekujete od 4. napadaca ? da bude na nivou Suareza il Aguera ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Contentissimo
- Kontakt:
@dimarzio Osvaldo to Juventus is completed.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Posudba i opcija da se otkupi za 20 miliona. Malo previse ovih 20 miliki al sve u svemu odlicno pojacanje za Juve. Kakva 4 napadaca ce sad imat pa to je cudo. Tevez,Lav,Vucko i blentavi Osvaldo. Ako ga Conte smiri bice pravo jbeno za sve ostale ekipe...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Burberry46
- Kontakt:
Ako je ovo tacno, po meni dobili smo dobrog igraca, koji ce biti tu da uleti kad ne igra tandem Tevez-Llorente, pamtim njegove golove u dresu Rome, a i ovaj nedavno protiv CityaContentissimo je napisao/la:@dimarzio Osvaldo to Juventus is completed.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlicna kupovina, ali otkup od 20 miliona je previse, tako da mislim da Osvaldo ostaje kod vas do kraja sezone samo.
nego kad ces ti 'vamo ?Guarin14 je napisao/la:Odlicna kupovina, ali otkup od 20 miliona je previse, tako da mislim da Osvaldo ostaje kod vas do kraja sezone samo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Contentissimo
- Kontakt:
jest da je malo napucana cijena od 20 miliona, ali ovo je odlicna vijest...Osvaldo je paklen igrac, zna igrati s obe noge, glavom...dakle kompletan...i u najboljim je godinama
vjerovatno je ovolika otkupna cijena zbog toga sto im sada dajemo neku sicu, otprilike 300-400 milja
vjerovatno je ovolika otkupna cijena zbog toga sto im sada dajemo neku sicu, otprilike 300-400 milja
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Ako se ne varam, bilo je i za Bentnera i Boriella za otkup na kraju sezone, ali smo ih vratili nazad, ne mora ovo nista znaciti, a i ko zna mozda se bas pokazeGuarin14 je napisao/la:Odlicna kupovina, ali otkup od 20 miliona je previse, tako da mislim da Osvaldo ostaje kod vas do kraja sezone samo.
1946
Mnogo je 20M, ali ovako je došao na besplatnu posudbu, neka odigra ovo do kraja sezone i zahvaliti mu se, jedino ako se ne desi neki bum pa dođe sebi.
Sve je izvjesnije da bi se sutra ipak mogla obaviti ova razmjena Vučinić<->Guarin, pogotovo ako Inter dovede Hernanesa, jer ne vjerujem da će Vučko nakon svega dobiti mnogo prostora, a jedina opcija je Inter za njega (jer u Italiji i nije imao druge ponude).
Sve je izvjesnije da bi se sutra ipak mogla obaviti ova razmjena Vučinić<->Guarin, pogotovo ako Inter dovede Hernanesa, jer ne vjerujem da će Vučko nakon svega dobiti mnogo prostora, a jedina opcija je Inter za njega (jer u Italiji i nije imao druge ponude).
Osvaldo ce izdominirat sa ovakvim veznim redom iza sebe, ja sam zelio da dođe u Inter jer je prirodni nasljednik Milita ali eto ode kod vas.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Malo je glupavo rješavati se i Vučinića i Quaglie u jednom prelaznom roku, tako da mislim kako neće otići obojica.
Što se tiče Osvalda, rekao sam šta mislim o igračima tog tipa, ali hajde, biće kako Conte kaže. Dvadeset miliona je tragikomična cijena. Pretpostavljam da će doći na posudbu i biti vraćen na kraju sezone. Nije niko glup davati tolike milione za njega. Pa deset im je previše.
Što se tiče Osvalda, rekao sam šta mislim o igračima tog tipa, ali hajde, biće kako Conte kaže. Dvadeset miliona je tragikomična cijena. Pretpostavljam da će doći na posudbu i biti vraćen na kraju sezone. Nije niko glup davati tolike milione za njega. Pa deset im je previše.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sta vasi kazu za vucinica, hoce li u Arsenal ili nece?
Nadam se nikadItalia je napisao/la:nego kad ces ti 'vamo ?Guarin14 je napisao/la:Odlicna kupovina, ali otkup od 20 miliona je previse, tako da mislim da Osvaldo ostaje kod vas do kraja sezone samo.
Neće ipak, sam je odustao, kako kažu, samo je u Italiji želio ostati.cala je napisao/la:Sta vasi kazu za vucinica, hoce li u Arsenal ili nece?
Pomalo me čudi, ipak Arsenal nema napadača, Podolski svakako to ne igra tako da bi on dobijao minutažu sa Giroudom.
Sada je pod moranje prodati Quagliarellu i to je najbolji izbor mogući.
Osvaldo je tu do kraja sezone, nikada mi nećemo dati te pare, i 15 bi bilo puno tako da, ok je za nastavak sezone jer je evidentno koliko se Nando i Tevez trose, a prave ozbiljne opcije na klupi nema.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mislim da je vrlo vrlo teško da on ode iz Italije, pošto porodica očigledno nema namjeru da ide sa čizme.cala je napisao/la:Sta vasi kazu za vucinica, hoce li u Arsenal ili nece?
Steta, al Boze moj, idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.