FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo nije istina, drugo nije ni zeljeznicar uspio dovesti od vlastitog podmlatka sto je planirao, gledaj u svoju avliju previse je tamo problema da se interesujes za druge
Dobro nije istina, neka ti bude. Samo Željezničar nije nikog dovodio, a niti tražio, a isto nije pravio halabuku kao vi. Dolazi nam ovaj, dolazi onaj, samo da sleti, gdje ćemo ga predstaviti, a to je samo što ste se previše digli, a sad ste se svi spustili i nigdje nikog na temi, bar od onih koji su najavljivali sve i svašta. Samo par ljudi koji su i sad tu, pišu umjereno i oprezno, a ni ti nisi daleko od ovih prvih.lafomamone je napisao/la:Prvo nije istina, drugo nije ni zeljeznicar uspio dovesti od vlastitog podmlatka sto je planirao, gledaj u svoju avliju previse je tamo problema da se interesujes za druge
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
Pelak bio kapiten i zakletva gore pa je presao kod nas, Pape Ihtijarevic isto, nekad 1998 i Aldin Cenan dijete sarajeva je pres'o kod nas, Sejo Bucan presao, ima ih vise.....rammstein je napisao/la:kad cete vi nama ganjati najboljeg igraca?NIKAD

Torlaka, smo ganjali

:)
Pa imaju ljudi pravo da spekuliraju, budu euforicni itd itd. Pobogu navijaci smo, vise se covjek ne smije radovati pozitivnoj atmosferi u svom klubu, a da se to ne doceka na noz. Fuj.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
dobro je da je konacno zavrsila prica oko Grahovca,pokusali ga dovesti za pristojan i razuman novac,oni nisi pristali i to je to! Grahovac je bio sve vrijeme korektan i to treba postovati,ali mi i s njim i bez njega vazimo za apsolutnog favorita za titulu! vjerujem da cemo do kraja prelaznog roka ipak angazovati jos 1-2 kvalitetna pojacanja i to ce biti po meni sasvim dovoljno da se osvoji dupla kruna!
u svemu ovome najvise ce izgubiti kapiten mlade reprezentacije,jer oronuli Borac ima minimalne sanse da izbori Evropu,i on u tako losoj ekipi ne moze doci do izrazaja,a iz nase lige da bi prodao igraca moras biti dio ili sampionskog tima ili u najmanju ruku neke drugoplasirane ekipe! Sarajevo radi ono sto svi nasi klubovi sanjaju,nude obestecenja drugim klubovima za njihove igrace,za nase uslove to nije mala stvar! za koju godinu svi ce oni plakati sto nekad u zivotu nisu odradili bar 2 treninga sa F.K.Sarajevom,ubjedjen sam u to! ustvari vrijeme ce pokazati sve.... mi se dizemo,i vec na ljeto ce biti mnogo stroziji kriterij kada se budu dovodila pojacanja,samo polako!
u svemu ovome najvise ce izgubiti kapiten mlade reprezentacije,jer oronuli Borac ima minimalne sanse da izbori Evropu,i on u tako losoj ekipi ne moze doci do izrazaja,a iz nase lige da bi prodao igraca moras biti dio ili sampionskog tima ili u najmanju ruku neke drugoplasirane ekipe! Sarajevo radi ono sto svi nasi klubovi sanjaju,nude obestecenja drugim klubovima za njihove igrace,za nase uslove to nije mala stvar! za koju godinu svi ce oni plakati sto nekad u zivotu nisu odradili bar 2 treninga sa F.K.Sarajevom,ubjedjen sam u to! ustvari vrijeme ce pokazati sve.... mi se dizemo,i vec na ljeto ce biti mnogo stroziji kriterij kada se budu dovodila pojacanja,samo polako!
-
- Kontakt:
Naravno da nije jer nije u stanju da ikoga dovede pa nema ni mjesta halabuci, to je valjda svima jasno. Ako nekako uspijes nagovoriti golmana da dodje, pa makar i na posudbu, koji je Celzijev i ima mjesecna primanja od 30 milja ja mislim da je to ipak nesto. Svako ima pravo da pokusava dovesti koga hoce, i sva ta frtutma koja je stvorena stvorena je na forumima i po kojekakvim supljatorskim portalima, niko je iz kluba nije stvarao niti se mogla izvuci bilo kakva informacija, dakle sve je rekla kazala.Grokok je napisao/la:Dobro nije istina, neka ti bude. Samo Željezničar nije nikog dovodio, a niti tražio, a isto nije pravio halabuku kao vi. Dolazi nam ovaj, dolazi onaj, samo da sleti, gdje ćemo ga predstaviti, a to je samo što ste se previše digli, a sad ste se svi spustili i nigdje nikog na temi, bar od onih koji su najavljivali sve i svašta. Samo par ljudi koji su i sad tu, pišu umjereno i oprezno, a ni ti nisi daleko od ovih prvih.lafomamone je napisao/la:Prvo nije istina, drugo nije ni zeljeznicar uspio dovesti od vlastitog podmlatka sto je planirao, gledaj u svoju avliju previse je tamo problema da se interesujes za druge
Naravno da imaju pravo da špekuliraju, raduju se dobrim stvarima, ali oni to rade na pogrešan način i bez ikakvi osnova za neke stvari. Njima to ovako ide, joj dovodimo Grahovca dali smo 100.00KM šta je to za nas, kakav Borac mi to platimo, maleni ne mogu vodu platiti mi dajemo obeštečenja, jao jesmo jaki. Dolazi nam sirijac, ali ne može papire dobit, Ibraković traži sve redom da dovede jer nisu njegove pare, pa može da luta po ekipa i fata igrače na rufo, pa nije ovo pijaca. Istina da je tražio prvo Jamaka, a poslije se evo ispostavilo i Tomića.Desole je napisao/la:Pa imaju ljudi pravo da spekuliraju, budu euforicni itd itd. Pobogu navijaci smo, vise se covjek ne smije radovati pozitivnoj atmosferi u svom klubu, a da se to ne doceka na noz. Fuj.
I na kraju će biti toliko se igrača dovodilo, a niko nije došao. Poenta je samo ne vrijeđati druge, i iznositi stvari koje imaju smisla i koje su realne.
Jedino što je nešto novo je ta posudba Delača, ali samo iz razloga što je on pod ugovorom u Čelziju, a ostalo manje više, ali i to je uspjeh treba biti realan.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje su oni insajderi sto su govorili da danas (cetvrtak) dolazi jos jedan igrac ali nisu smjeli reci ime

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A Boga ti znaš li ti kako igra Velkoski ili Stojčev kojeg ste dvije godine ganjali.Bilbija je naš i to je po meni ogromno pojačanje i sad šta fali tim igračima ne znaš ni kako ko igra kakav je Barić,Purić ne znam ni ja ali sačekaj i ti si kao ovi što padaju u euforiju isto se postavljaš kao oni što zrače optimizmom tako i ti sa pesimizmom,trudiš se da se prikažeš kao na zemlji da si a ustvari sve gledaš da NE valja jedino eto Delač, hajde eto on je posuđen pa da malo kao bude to a ustvari oni nisu ništa kupili opet ih lažu za pare itd itd......... Isto tako i ovi crkavaju od euforije (a ko ne bi) ali dobro mene jedino sekira što vas spominju i vaše navodne dugove ,kokuzluk i to a priznaj i sam da i sami malo tome doprinosite smaranjem svega što ovi napišu. Dobro je rekao PL:" pusti ljude nek žive u svojim snovima pa makar bili u zabludi".Eto vam i Tomić i Jamak isti sam skeptik po tom pitanju da su trebali na Koševo mada je za mene Tomić dobar igrač ali iskreno zbog rivaliteta ne bi ga volio vidjeti u Bordo dresu.Mi nudili ,Grahovac i Borac neče i idemo dalje, ima Grahovaca i na drugim stranama i zato ne vidim razlog da nas neko laže kako ti govoriš .Grokok je napisao/la:Naravno da imaju pravo da špekuliraju, raduju se dobrim stvarima, ali oni to rade na pogrešan način i bez ikakvi osnova za neke stvari. Njima to ovako ide, joj dovodimo Grahovca dali smo 100.00KM šta je to za nas, kakav Borac mi to platimo, maleni ne mogu vodu platiti mi dajemo obeštečenja, jao jesmo jaki. Dolazi nam sirijac, ali ne može papire dobit, Ibraković traži sve redom da dovede jer nisu njegove pare, pa može da luta po ekipa i fata igrače na rufo, pa nije ovo pijaca. Istina da je tražio prvo Jamaka, a poslije se evo ispostavilo i Tomića.Desole je napisao/la:Pa imaju ljudi pravo da spekuliraju, budu euforicni itd itd. Pobogu navijaci smo, vise se covjek ne smije radovati pozitivnoj atmosferi u svom klubu, a da se to ne doceka na noz. Fuj.
I na kraju će biti toliko se igrača dovodilo, a niko nije došao. Poenta je samo ne vrijeđati druge, i iznositi stvari koje imaju smisla i koje su realne.
Jedino što je nešto novo je ta posudba Delača, ali samo iz razloga što je on pod ugovorom u Čelziju, a ostalo manje više, ali i to je uspjeh treba biti realan.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 30 jan 2014, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
" onclick="window.open(this.href);return false;
1:57 .. Legendo da ti dragi Allah podari lijepi džennet
1:57 .. Legendo da ti dragi Allah podari lijepi džennet

grokok jarane trč na temu najboljeg igraca polusezone uz Tomica, odvede vam drugoligaš 

- slavko njegus
- Kontakt:
Rijetko ostavljam komentare na ovom vasem dijelu foruma ali sad procitah tuznu vijest...
Rahmet ti dusi Veliki Pitaru...
Svaki smo dan siromasniji i vi i mi jer nam odlaze legende sa tribine...
Respect drugar!slavko njegus je napisao/la:Rijetko ostavljam komentare na ovom vasem dijelu foruma ali sad procitah tuznu vijest...
Sarajevo ljubavi moja!
Ma šupljaci jarane.rammstein je napisao/la:grokok jarane trč na temu najboljeg igraca polusezone uz Tomica, odvede vam drugoligaš

- storm_raider
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Rahmet ti dusi gospodine Lakaca...
Ja te volim, volim Željo..
Izgleda da je ipak naš igrač u pitanjurammstein je napisao/la:grokok jarane trč na temu najboljeg igraca polusezone uz Tomica, odvede vam drugoligaš

---------------------------DOWNTOWN------------------------
antivoz je napisao/la:Izgleda da je ipak naš igrač u pitanjurammstein je napisao/la:grokok jarane trč na temu najboljeg igraca polusezone uz Tomica, odvede vam drugoligaš
Ne lupetaj gluposti majketi.

Nekom dobra vijest nekom loša....

meni dobrahilmo je napisao/la:Nekom dobra vijest nekom loša....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.