Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@Mesut,još da malo o Cristianu prosereš bio bi siguran da si ti..brate ljigat Ramosa,Ikera ili bilo kojeg prvotimca danas mogu samo culerdesi.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 jan 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ili objektivni ljudi ? 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa **** sta treba ko Xavi da se ne odvaja od sudije i da stalno kuka i place?suhi je napisao/la:
Pa u ovom slucaju glupost,znam ja da je to tako,al ramos nema nikakve koristi od one kapitenske trake sto nosi,svaku drugu utakmicu zaradi karton ,a da igra u nekom slabijem klubu ,svaku trecu bi dobijao crveni,jer je prgav i bez mozga.
A ozil standardno dobar ,upisao i asis
Mora se znat neka hijerarhija,bila bi ogromna glupost sad oduzeti njemu kapitensku traku i dati je nekom drugom kad svi znamo da se ona dodjeljuje po ovom principu oduvjek.
A sto se mene tice zasluzeno je nosi,naravno kada Iker nije na terenu.
Drago mi je zbog vas dvojice.
Btw avtar ti je
Ma kakvi,nema objektivnosti kad je Madrid u pitanju,il voliš ili ne, simple as that!suhi je napisao/la:Ili objektivni ljudi ?
Da mi serreš o nekim doista promašenim likovima(transferima) kojih je naravno bilo ok, ovako jok.
Ne valja Iker,Ramos,Bale,Isco,Di Marija..iz nekog razloga namjerno zagadjuješ pdf .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Ma kakvi,nema objektivnosti kad je Madrid u pitanju,il voliš ili ne, simple as that!suhi je napisao/la:Ili objektivni ljudi ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Bitch please,citirao si samo dio posta,nemoj bit čkapi..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jel pljuvanje napisati za igrace koji igraju lose da igraju lose ? Ovi boldirani ove sezone igraju prilicno slabo i naravno da ce biti kritika , nije to nikakvo pljuvanje.madridist je napisao/la:Ma kakvi,nema objektivnosti kad je Madrid u pitanju,il voliš ili ne, simple as that!suhi je napisao/la:Ili objektivni ljudi ?
Da mi serreš o nekim doista promašenim likovima(transferima) kojih je naravno bilo ok, ovako jok.
Ne valja Iker,Ramos,Bale,Isco,Di Marija..iz nekog razloga namjerno zagadjuješ pdf .
- Consigliere
- Kontakt:
Pored toliko promasenih transfera iz Perine ere:
Woodgate
Gravesen
Samuel
Emerson
..oni se uhvatili Ozila, koji je barem meni, uz Laudrupa, Gutija i Zidanea najplemenitiji igrac u nasoj novijoj historiji. Asist za Calmu se nece zaboraviti nikada
Woodgate
Gravesen
Samuel
Emerson
..oni se uhvatili Ozila, koji je barem meni, uz Laudrupa, Gutija i Zidanea najplemenitiji igrac u nasoj novijoj historiji. Asist za Calmu se nece zaboraviti nikada
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa i drustvo sa ovog pdf-a je imalo takvo misljenje dok nije presao u Arsenal. Sad im je panj.Consigliere je napisao/la:Pored toliko promasenih transfera iz Perine ere:
Woodgate![]()
Gravesen![]()
Samuel![]()
![]()
Emerson![]()
![]()
![]()
Sve je to ok,al ste se se svima na kurrac popeli s njim.geoxx je napisao/la: Pa i drustvo sa ovog pdf-a je imalo takvo misljenje dok nije presao u Arsenal. Sad im je panj.
Eto vam ga u Arsenalu,uzivajte.Sta serete vise...
- anonymousHD
- Kontakt:
A neće se bgm ni zaboraviti NE DODAVANJE Cristianu protiv BVB-a...Consigliere je napisao/la:Pored toliko promasenih transfera iz Perine ere:
Woodgate![]()
Gravesen![]()
Samuel![]()
![]()
Emerson![]()
![]()
![]()
A nece ni promasen penal ronalda i ramosa za finaleanonymousHD je napisao/la:A neće se bgm ni zaboraviti NE DODAVANJE Cristianu protiv BVB-a...Consigliere je napisao/la:Pored toliko promasenih transfera iz Perine ere:
Woodgate![]()
Gravesen![]()
Samuel![]()
![]()
Emerson![]()
![]()
![]()
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Brate, ti si ga gore prvi spomenuo.Dzoni je napisao/la:Sve je to ok,al ste se se svima na kurrac popeli s njim.geoxx je napisao/la: Pa i drustvo sa ovog pdf-a je imalo takvo misljenje dok nije presao u Arsenal. Sad im je panj.
Eto vam ga u Arsenalu,uzivajte.Sta serete vise...
Najzad, nikad nisam ni pokrenuo kakvu rapsravu oko njega, samo reagujem na mega/ultra gluposti koje pojedinci pisu u vezi njega.
- anonymousHD
- Kontakt:
A bgm ja ću pamtit ona dva gola u 90 minuta, jer bez njih ne bi došli uopšte do penala i naravno asistencije Ronaldo za Ozila na Allianz Areni....suhi je napisao/la:A nece ni promasen penal ronalda i ramosa za finale
Sad se idi umij i lezii spavaj...
Ja sam ga spomenuo iz zajebancije,a ne znam da li pratis vec 7 dana se evo "tuguje" za tim Ozilom.geoxx je napisao/la:Brate, ti si ga gore prvi spomenuo.Dzoni je napisao/la:Sve je to ok,al ste se se svima na kurrac popeli s njim.geoxx je napisao/la: Pa i drustvo sa ovog pdf-a je imalo takvo misljenje dok nije presao u Arsenal. Sad im je panj.
Eto vam ga u Arsenalu,uzivajte.Sta serete vise...![]()
Najzad, nikad nisam ni pokrenuo kakvu rapsravu oko njega, samo reagujem na mega/ultra gluposti koje pojedinci pisu u vezi njega.
Btw
[youtube][/youtube]
Bezgrjesni Turcin.
@madridist
Cuj volis ili ne ,nidje veze.
90% mojih postova su zasnovani na cinjenicama i realnosti .
IKER:
Vi mene napadate jer sam ja rekao da je on napravio probleme u svlacionici prosle sezone i da je ispao **** sa svojim ponasanjem. To su cinjenice koje su dokazane ,o cemu se pisalo pola godine na Marci i Asu i to ja nisam izmislio. Vi priznajete da je on madridista,ikona ovo ono,al ne priznajete da je se nije ponio kao pravi kapiten i madridista u toj situaciji. Mou je tu "kriv" ,mou otisao ,iker i dalje na klupi.
RAMOS:
Najprgaviji igrac kojeg je real ikad imao,kapiten koje sudija ne oprosti ni prvi prekrsaj koji napravi,u svakoj utakmici napravi minimun 2 prekrsaja za zuti karton. Da nije spanac bio bi prodan. I normalno da nije za kapitenske trake,jer to treba da nose ljudi koji imaju autoritet na terenu,recimo kakav xabi ima,i on je pravi kapiten reala na terenu iako nema trake.
DI MARIA:
Odigrao samo prvu sezonu kako treba,izborio bezbroj penala,konstatno imao prodore u 16,igrao kao pravo krilo.
Nakon toga lik jedino sto radi,izhera se na onu lijevu nogu i centrira,aj da on ima centarsut dobar,al njemu valjaju 2/10 po utakmici,potrosi milion lopti nepotrebno,previse grijesi..itd
ISCO:
Odigrao odlicno pripremne utakmice, i par na pocetku sezonu i nakon toga se totalno deaktiviro na terenu. Ne vidi se kad igra CM-a,krilo,10ku,laznu devetku,mozda ga na go jos staviti da proba. Doveden kao zamjena za ozila,i sad svi patimo gledajuci ovu bezidejnu igru zbog nedostatka kreativnosti.Isco je strasan potencijal,ali je preforisan i izgorio je pod pritiskom zahvaljujuci perezovoj logici dovodjenja igraca odnosno prodaji.
BALE:
Igra u sjeni ronalda,sto je bilo za ocekivati,al se takodjer gusi na poziciji na kojoj igra,gdje nista ne uradi ,igrac kojem treba prostor,kontre koje ne funkcionisu nikako ove sezone,treba da se uvlaci u sredinu da moze osutati,ne znam da je dao i jedan go van 16,osim slobodnjaka. Ne koristi ni 20% potencijala zbog lose timske ofanzivne igre.
I to ti je realnost i objektivnost,na jednu stranu treba staviti ono sto je iker i ramos dali realu godinama i sl.,al na drugu treba i priznati kad grijese i ono sta zajebu.Nogomet je timska igra,ono sto pojedinci useru osjete svi.
Cuj volis ili ne ,nidje veze.
90% mojih postova su zasnovani na cinjenicama i realnosti .
IKER:
Vi mene napadate jer sam ja rekao da je on napravio probleme u svlacionici prosle sezone i da je ispao **** sa svojim ponasanjem. To su cinjenice koje su dokazane ,o cemu se pisalo pola godine na Marci i Asu i to ja nisam izmislio. Vi priznajete da je on madridista,ikona ovo ono,al ne priznajete da je se nije ponio kao pravi kapiten i madridista u toj situaciji. Mou je tu "kriv" ,mou otisao ,iker i dalje na klupi.
RAMOS:
Najprgaviji igrac kojeg je real ikad imao,kapiten koje sudija ne oprosti ni prvi prekrsaj koji napravi,u svakoj utakmici napravi minimun 2 prekrsaja za zuti karton. Da nije spanac bio bi prodan. I normalno da nije za kapitenske trake,jer to treba da nose ljudi koji imaju autoritet na terenu,recimo kakav xabi ima,i on je pravi kapiten reala na terenu iako nema trake.
DI MARIA:
Odigrao samo prvu sezonu kako treba,izborio bezbroj penala,konstatno imao prodore u 16,igrao kao pravo krilo.
Nakon toga lik jedino sto radi,izhera se na onu lijevu nogu i centrira,aj da on ima centarsut dobar,al njemu valjaju 2/10 po utakmici,potrosi milion lopti nepotrebno,previse grijesi..itd
ISCO:
Odigrao odlicno pripremne utakmice, i par na pocetku sezonu i nakon toga se totalno deaktiviro na terenu. Ne vidi se kad igra CM-a,krilo,10ku,laznu devetku,mozda ga na go jos staviti da proba. Doveden kao zamjena za ozila,i sad svi patimo gledajuci ovu bezidejnu igru zbog nedostatka kreativnosti.Isco je strasan potencijal,ali je preforisan i izgorio je pod pritiskom zahvaljujuci perezovoj logici dovodjenja igraca odnosno prodaji.
BALE:
Igra u sjeni ronalda,sto je bilo za ocekivati,al se takodjer gusi na poziciji na kojoj igra,gdje nista ne uradi ,igrac kojem treba prostor,kontre koje ne funkcionisu nikako ove sezone,treba da se uvlaci u sredinu da moze osutati,ne znam da je dao i jedan go van 16,osim slobodnjaka. Ne koristi ni 20% potencijala zbog lose timske ofanzivne igre.
I to ti je realnost i objektivnost,na jednu stranu treba staviti ono sto je iker i ramos dali realu godinama i sl.,al na drugu treba i priznati kad grijese i ono sta zajebu.Nogomet je timska igra,ono sto pojedinci useru osjete svi.
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 30 jan 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva logikaanonymousHD je napisao/la:A bgm ja ću pamtit ona dva gola u 90 minuta, jer bez njih ne bi došli uopšte do penala i naravno asistencije Ronaldo za Ozila na Allianz Areni....suhi je napisao/la:A nece ni promasen penal ronalda i ramosa za finale
Sad se idi umij i lezii spavaj...
Pazi , onda cu i ja pamtiti gol Ozila na AA i asistencija Ronaldu na SB bez kojih ne bi dosli do penala. x dobrih stvari covjek uradio al' ajmo mu zamjeriti sto nije dodao Ronaldu iako je **** odbranu Lewa sam silovao prethodnu utakmicu, krivit cemo Ozila za to nismo otisli u finale.
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura 
Fit Tony: I keep my friends close...
Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
Ako se ne dokaze ko ga j3be,nema tu puno filozofije.
Cinjenica je da covjek nije prosao pripreme sa Madridom,cinjenica je da ga povrede satiru.
Takodje je cinjenica da kao takav na svom kontu ima osam golova i sedam asistencija.
+1Dzoni je napisao/la:Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
Ako se ne dokaze ko ga j3be,nema tu puno filozofije.
Cinjenica je da covjek nije prosao pripreme sa Madridom,cinjenica je da ga povrede satiru.
Takodje je cinjenica da kao takav na svom kontu ima osam golova i sedam asistencija.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.