Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 29 jan 2014, 14:57

eusebio2 je napisao/la:Srbija stvarno ima velik potencijal, dosta dobrih mladih igrača koji tek dolaze. Rekao bih da ste tu podosta ispred Hrvatske, a pogotovo ispred ostalih ex yu država kojima roster uglavnom popunjavaju igrači iz žnj liga.
O srpskoj obrani je davno sve rečeno, a sada imate potencijal i u ofenzivnom dijelu. Mislim da bi čak i sa Sinišom otišli na EP 2016. Pa i on je pred kraj mandata zaredao par pobjeda i dobrih igara akome sjećanje dobro služi...
Dobra stvar vam je što vam dosta igrača iz 'navale' igra zajedno u Benfici. Naravno, nisu to WC igrači kao u obrani, ali u usporedbi s situacijom prije 2-3 godine kada su tu bili Pantelić i slični, napredak je izuzetan.
Slazem se, imamo potencijal, a da li cemo ga iskoristiti to je druga stvar... :roll:

Nastasić, Marković, Ljajić, MItrović, Đuričić...su potencijalni WC igraci, ali vidjecemo sta ce biti, jer se bojim da su ove lopine iz saveza nezainteresovani i nesposobni da to i iskoriste na pravi nacin... :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2014, 21:29

Suska se da bi Đuričić mogao u Newcastle!

http://www.****.com/vesti/urici ... evra/69774" onclick="window.open(this.href);return false;

S druge strane, Golubivić krenuo Ljajićevim i Radonjićevim stopama i potpisao za Romu!

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 64769.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2014, 22:02

Strašno izgledaju ovi momci na papiru, za par godina bi mogli izrasti u sjajnu generaciju, za najveće domete. Vjerujem da će se do tada riješiti ovih ublehaša u "foteljama".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 jan 2014, 22:31

Virtu4l je napisao/la:Strašno izgledaju ovi momci na papiru, za par godina bi mogli izrasti u sjajnu generaciju, za najveće domete. Vjerujem da će se do tada riješiti ovih udbaša u "foteljama".
Ispravljeno. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2014, 22:37

Igracki imamo mozda i najjacu U21 generaciju od raspada ex YU! Jacu cak i od one Ivanovićeve, Krasićeve, Kolarovove koja je uzela srebre 2007. na EP.

Golubović (Roma), Spajić (Toulouse), Nastasić (City), Đuričić (Benfica), Jojić (B. Dortmund), Kostić (Groningen) Marković (Benfica), Mitrović (Anderlecht), Đurđević (Vitesse)...

Ovo oko saveza mi je vec mucno da bilo sta polemisem i pisem kada se sve zna... :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2014, 22:39

bilo ko da sjedi u savezu to neće biti ekipa za najveće domete jel tako Magični :mrgreen: :mrgreen:

kakav ti je to avatar :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 jan 2014, 23:02

legenda reala je napisao/la:bilo ko da sjedi u savezu to neće biti ekipa za najveće domete jel tako Magični :mrgreen: :mrgreen:
Sa ozbiljnim savezom bi to bilo mnogo opasnije. Ozbiljan trener, stranac, koji bi forsirao moderan fudbal...imao bi u rukama materijal za velike stvari, barem u 3 ciklusa, jer su najstariji vodeci igrachi Ivanovic i Kolarov, a oni imaju manje od 30 godina. To je barem josh 6-8 sezona na najvishem nivou za Matica, Subotica, Ljajica, Nastasica, Djuricica, Gudelja, Medojevica, Tadica...a gde su tu Mitrovic, Markovic, Jojic, Ninkovic i ovi klinci u19 koji tek stizhu :?:

kakav ti je to avatar :lol:
To ti je @DANTESov idol. Avatar sam uzeo da dam 1 omazh... :roll:

Izgooglaj "Dejan Andjus", pa ce ti se kasti samo. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jan 2014, 23:27

ma znam ovog lika, ponekad pogledam onu njegovu emisiju na Svet Plus, meni se čini da ima dosta informacija kad je srpski sport u pitanju ali zna pretjerati u pljuvanju hahahhaha
nema ti komšija DANTES idola :P

a kad su u pitanju dometi, Srbija je već sada jedna od jačih Evropskih selekcija po imenima, a u budućnosti sigurno može biti još za klasu jača ako se ovo sve razvije kako se očekuje ne vidim razlog zašto ne bi, jer su većinom ovo dokazani igrači a nemaju ni 21 godinu, a pod velike domete sam mislio na medalje u što iskreno ne vjerujem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2014, 23:45

Bojim se da smo previse robovi naseg mentaliteta da bi potencijalno mogli uzeti medalju na SP ili EP (mada su nas orlici ljetos razuvjerili, ali je realno velika razlika izmedju omladinskog i seniorskog fudbala)... ;)

Kako sada stvari stoje, potencijal u igrackom smislu imamo za zapazene rezultate u buducnosti na velikim takmicenjima - cervrt i polu-finale (ako se i pola od svih ovih igaca pravilno razvije i postanu WC igraci) :!:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 jan 2014, 14:03

tačno tako komšija ja nemam sportskog idola... najbliže tome su bili vitor rivaldo, kaka i ovaj na mom avataru...o političkim da ne pričam
imam međutim književnih par...
a srbija ništa neće uraditi jer igrače često boli k za repku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 31 jan 2014, 15:10

Mislim da nikad niste imali ovoliko igrača u jakim klubovima.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2014, 15:21

Br. vrhunskih klubova ce se ubrzo povecati, jer Marković, Tadić, Mitrović, Đorđević...tek treba da predju u jace timove... ;)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 31 jan 2014, 15:25

Pa Marković je već u jednom od najvećih svjetskih klubova.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2014, 15:32

Jeste, ali njemu je Benfica samo usputna stanica za Barcu, Real, Chelsea, United, Bayern...zato sam i napisao u "jace" timove... ;) Benfica je svakako jedan od najvecih timova na svijetu, ali po trenutnoj snazi ne moze parirati navedenima.... ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 16:16

marconato je napisao/la:Jeste, ali njemu je Benfica samo usputna stanica za Barcu, Real, Chelsea, United, Bayern...zato sam i napisao u "jace" timove... ;) Benfica je svakako jedan od najvecih timova na svijetu, ali po trenutnoj snazi ne moze parirati navedenima.... ;)
Za mene je on trenutno najveći evropski talenat. Samo napreduje, nema stagniranja ili prosječnosti.
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2014, 16:19

Benfica je odlican klub za njegova razvoj :!: Konstantno igra, daju mu priliku (sto opet on i opravdava). Samo me u vezi njega plasi sto je jos krhak i sklon povredama i povredicama, ali sto se talenta tice, tu je medju najvecima trenutno... ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 16:28

Vjerujem da ga je Murinjo već kaparisao. Možda već naredne sezone krene po njega, samo da se riješi ovih polovnjaka, a nadam se da dečko neće poletiti u PSG.
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2014, 16:41

To si u pravu! Bas sam neki dan citao kako se pominje da je PSG spreman ponuditi 40 mil. za njega...to bi mu bilo ravno samoubistvu ;)

Neka ga jos 1-2 cijele sezone u Benfici, a posle moze neki klub sa vizijom i strategijom! Nije iskljucen Chelsea (mada sam ja vise za "spance" :) ), cak stavise, jer je malac u par navrata dok je jos bio u Partizanu izjavio da navija za plavce :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 jan 2014, 17:16

Robert Prosinecki za trenera reprezentacije ! I podrska za @ Magicu u otvaranju dosijea i teranju Udbasa iz svih struktura !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 jan 2014, 17:58

"Slaven Bilić je stručnjak kakvih je malo na ovim prostorima. Hrvate je doveo među top reprezentacije na planeti, potom imao ne baš slavnu epizodu u Lokomotivi iz Moskve, ali je na kraju nastavio rad i u većem klubu - Bešiktašu.
Zahteva trener "orlova" od uprave kluba da mu dovede centralnog vezistu, a prema informacijama iz Turske dao je i ime - Gojko Kačar. Pomalo zaboravljeni srpski fudbaler koji je već dugo u nemilosti svih trenera koji su radili u Hamburgeru trenira sa amaterima, jer klub ne računa na njega. Turci su malo iznenađeni izborom Bilića zato što igrač odavno nije igrao standardno, ali su spremni da mu ispune želju. Jedina kočnica u poslu je što u Istanbulu hoće Kačara na pozajmicu, a HSV zahteva da fudbaler bude otkupljen." - sa jednog portala.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.