Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pratim ovaj forum već duže vrijeme i naravno mislim da je dobar i sve ove polemike oko ovog ili onog igrača,ali
nisam primijetio da je iko od vas primjetio činjenicu oko reprezentacije koja se okupila 18.07.2013.godine na Ilidži.
Pozvano je 15 momaka samo ne znam zbog čega jer se u trenutku podjele dresova i opreme znalo ko će ići na EP.
To su naravno bili oni koji su dobili dresove od br.4 do br.15.
Da li je slučajno da su vraćeni svi igrači koji su dobili veće brojeve
17-Filip Adamović
22-Adin Vrabac
24-Miralem Halilović
Pitam pogotovu starije forumaše da li se slučajno se baš ovako desilo.
Toliko od mene.
LP
nisam primijetio da je iko od vas primjetio činjenicu oko reprezentacije koja se okupila 18.07.2013.godine na Ilidži.
Pozvano je 15 momaka samo ne znam zbog čega jer se u trenutku podjele dresova i opreme znalo ko će ići na EP.
17-Filip Adamović
22-Adin Vrabac
24-Miralem Halilović
Toliko od mene.
LP
28.1.2014.
Denain-Voltaire 72 - 80 Reims / Muhamed Pašalić - 12 poena, 6 asistencija i 4 skoka
LF Basket 73 - 83 Orebro / Nebojša Pavlović - 11 poena, 6 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... ebro/82682" onclick="window.open(this.href);return false;)
Denain-Voltaire 72 - 80 Reims / Muhamed Pašalić - 12 poena, 6 asistencija i 4 skoka
LF Basket 73 - 83 Orebro / Nebojša Pavlović - 11 poena, 6 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... ebro/82682" onclick="window.open(this.href);return false;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
oblak7 je napisao/la:Pratim ovaj forum već duže vrijeme i naravno mislim da je dobar i sve ove polemike oko ovog ili onog igrača,ali
17-Filip Adamović
22-Adin Vrabac
24-Miralem Halilović
Toliko od mene.
LP
Filip nije za repke,Adin je dosta mlad,a ovaj treci igra u mjestu zadnje 2 godine.
Jel sutra predstavljanje selektora?Ovdje pise 30 januar http://www.****/sport/kosarka/dusko- ... azi-igrace" onclick="window.open(this.href);return false;
10. ili 12. februara.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ok.Hvalaneno#4 je napisao/la:10. ili 12. februara.
Hahahhaha tek sad vidjoh i katar i njemacka odustali..ahahahaahaha al mi ne odustajemo, jer na kraju ce morat nas kad svi odsutanu...postenooo hhahhaha
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako mi rece neki jedan lik, Dejan Todorovic ce igrati za nas, ne znam koliko je ova tema aktuelna i da li se vec pricalo o tome, ali eto ipak da napisem.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Grci će podići kredit i platiti.Unofficialpage je napisao/la:Polagano otvaraju put za nasLivnjak je napisao/la:Njemacka takodjer!Unofficialpage je napisao/la:Jedna manje repka za WC za SPItalija odustala jer je FIBA tražila 830.000 € za WC
![]()
Vjerovatno će i Grčka, nemaju ni oni para

- tuzlak1987
- Kontakt:
A fazon je sto Svabe npr mogu preko drzave i sponzora naci taj novac, ali je u ovom slucaju cisto princip
Ne bi me cudilo da sutra na FB vidim pokretanje nekih donacija da skupimo to

Ne bi me cudilo da sutra na FB vidim pokretanje nekih donacija da skupimo to

- legenda reala
- Kontakt:
Ovi i kad odustanu opet imaju veće šanse da dobiju pozivnicu nego mi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
29.1.2014.
Ostrava 92 - 83 Usti nad Labem / Admir Alić - 18 poena, 6 skokova
(http://basketball.realgm.com/player/Adm ... mary/39465" onclick="window.open(this.href);return false;)
Besiktas 55 - 58 Cedevita / Jusuf Nurkić - 8 poena, 3 skoka
Brose Baskets 84 - 94 Kolejliler / Zack Wright - 10 poena, 5 skokova
Ostrava 92 - 83 Usti nad Labem / Admir Alić - 18 poena, 6 skokova
(http://basketball.realgm.com/player/Adm ... mary/39465" onclick="window.open(this.href);return false;)
Besiktas 55 - 58 Cedevita / Jusuf Nurkić - 8 poena, 3 skoka
Brose Baskets 84 - 94 Kolejliler / Zack Wright - 10 poena, 5 skokova
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Koliko znam radi se na tome, ali da je pristao to neznamTracy3McGrady je napisao/la:Kako mi rece neki jedan lik, Dejan Todorovic ce igrati za nas, ne znam koliko je ova tema aktuelna i da li se vec pricalo o tome, ali eto ipak da napisem.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Izvjesni "serbianhoobs" je to na svom Twitter profilu objavio, ja to nisam vidjeo ali eto ovaj lik mi rece da je to neko provjerno jaje u kosarci, vjerovatno ste vi pojedinci bolje upuceni.nerminh74 je napisao/la:Koliko znam radi se na tome, ali da je pristao to neznamTracy3McGrady je napisao/la:Kako mi rece neki jedan lik, Dejan Todorovic ce igrati za nas, ne znam koliko je ova tema aktuelna i da li se vec pricalo o tome, ali eto ipak da napisem.
Taj lik je albion bivši forumas i bivši "skaut" ksbih
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A sjecam se njega, nisam cuo o njemu nista dobro ali znam da ima nekog znanja. Pa eto ako je on to objavio moglo bi biti i istine u ovome. Ostaje da se vidi.nerminh74 je napisao/la:Taj lik je albion bivši forumas i bivši "skaut" ksbih
30.1.2014.
Randers 86 - 90 Horsens / Vedran Borovčanin - 12 poena, 7 skokova i 6 asistencija
(http://basketball.realgm.com/player/Ved ... mary/45239" onclick="window.open(this.href);return false;)
Randers 86 - 90 Horsens / Vedran Borovčanin - 12 poena, 7 skokova i 6 asistencija
(http://basketball.realgm.com/player/Ved ... mary/45239" onclick="window.open(this.href);return false;)
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
pošto če 03.02. ivlačenje grupa za EP dali neko zna fomat takmičenja kvalifikacija'
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne zna se još tačan format, mada se pretpostavlja da će biti kao i prošli put, tj. grupe od 5 i 6 timova pa dalje idu prve dvije i nekoliko najboljih trećih (da se popuni). Inače, održane su i levatske kvalifikacije (među onima koji nisu išli na EP) i tu je najbolja bila Estonija, koja je tako izborila plasman na EP, dok će ostale levatske reprezentacije učestvovati na regularnim kvalifikacijama.Bistrik je napisao/la:pošto če 03.02. ivlačenje grupa za EP dali neko zna fomat takmičenja kvalifikacija'
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroB ... lification
-
- Kontakt:
Da li ce samo jedna evropska reprezentacija dobiti wild card za SP, ili dvije ?
I da li cemo mi morati platiti FIBI taj famozni milion ukoliko dobijemo wild card ?
I da li cemo mi morati platiti FIBI taj famozni milion ukoliko dobijemo wild card ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.