Polako, uknjižiće se neka zemlja, možda baš ta za trening kamp, onda će je odvojiti od kluba i onda, onda, ma polako, vrijeme je pred nama.lafomamone je napisao/la:A sta je to skoro dzabe? FKS nema na sebi uknjizenu ni vanjsku halu, sta on moze da dobije dzabe?veteran 1987 je napisao/la:kupiti da, ali što je skoro džabe i bogu je drago.lafomamone je napisao/la:Malezijac moze kupiti bilo koji komad zemlje u Sarajevu ili Banja Luci, ili bilo gdje pozeli da hoce, vjerovatno u malom dzepu u svakom momentu ima dovoljno love za to
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
veteran 1987
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
"JOŠ OD 1926"
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa tu zemlju moze samo on kupiti, za svoje pare moze da je pojede ako hoce. I sta ako je odvoji od kluba, sta ce mu odvojena? Mozda da posadi nesto? Shvati da je to mizerna cifra za njega a velika za klub, nema on sta ovdje da ukrade ili opljacka, frajer je svjetski biznismen nije prevarant
-
veteran 1987
- Kontakt:
Biznismen, a da nije prevarant, to su ideali.možda klub dobija zemlju pravom preče kupovine i ispod realne cijene jer je to opšti interes, kažem samo možda.
"JOŠ OD 1926"
-
lafomamone
- Kontakt:
Ta zemlja ce ionako vjerovatno biti koncesija na duzi period
-
veteran 1987
- Kontakt:
samo sam rekao, ako se raspolaže kešom, sportski direktor u džep stavi 500k i pravac Antalija, tamo je izlog ogroman i možeš da dovedeš tri vrhunska igrača, da svima na balkanu zvone uši. a ako navijačima mažeš oči, onda se po novinama kurvaš ponudama i saopštenjima, na kraju se opravdaš i kažeš neće igrač da dođe jer je liga dno dna, da se ne lažemo, ako imaš pare dovešćeš koga hoćeš, a ako ih baš i nemaš, onda nađeš opravdanje. naravno svaka čast za marketing kampanju koju odrađuju vaši ljudi, niko nikome ne brani da pošalje ponudu za Mesija od recimo 100 miliona, na kraju krajeva to rade i ovi veliki klubovi, zato i kažem, respekt za taj segment. uglavnom moje je mišljenje da je sve predimenzionisano i napumpano.
"JOŠ OD 1926"
-
lafomamone
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje naravno, ali imas oci vidis sta se desava, stvari se mijenjaju iz temelja, pa ako ti ni to nije dovoljno za period od mjesec dana, onda sacekaj par godina sve ce ti se samo kazati. Ko jos kupuje igrace iz ove lige, niko osim FKS. Za pocetak sasvim solidno
-
veteran 1987
- Kontakt:
-
lafomamone
- Kontakt:
Kupljen je Velkoski, (insajderska 80 milja eura), konkretna ponuda Borcu za Grahovca, (jedni kazu 25 milja eura, a poluzvanicna informacija glasi na 50 milja eura plus procenat)... placen je Kovacevic, placen Travancic, placen Bandovic ali ovo sve sitno mislim po 20-tak hiljada maraka svaki...veteran 1987 je napisao/la:kupuje ili dovodi, razlika je ogromna, ko je kupljen?
-
veteran 1987
- Kontakt:
Bandović, Travančić, došli su kada, valjda je taj iz Čelika bio pozajmljen, taj Kovačević je imao i čitav svoj slučaj jer ste izlevatili taj klub iz Travnika, čak je bila i arbitraža, da ste ponudili 50 eura za Grahovca on bi već bio kod vas, vjeruj mi znam šta pričam, a taj makedonac, možda i jeste plaćen, ali čim se barata insajderskim informacijama, a ne transparentnim, nešto sam nepovjerljiv.
"JOŠ OD 1926"
-
lafomamone
- Kontakt:
Nije to bitno, bilo je neke love i placalo se kome je trebalo, ne znam sta je problem. Svi racuni su cisti i niko nikoga nije izlevatio, za Grahovca je ponudjeno toliko da je Krunic pao na guzicu kad je shvatio da je ozbiljna ponuda u pitanju i pristao je odmah, i on i igrac, kao cekala se samo ta ponuda iz Belgije. Sad sta je problem ne znam, mozda Borcu sad novac i nije toliko bitan stvarno ne znam. Transparentne informacije neces nigdje dobiti, nemoj to ni ocekivati, uglavnom tocak se zavrtio i sta ce se dogadjati u buducnosti ne znam, ali sto se tice FKS nikad vise nece biti kao sto je biloveteran 1987 je napisao/la:Bandović, Travančić, došli su kada, valjda je taj iz Čelika bio pozajmljen, taj Kovačević je imao i čitav svoj slučaj jer ste izlevatili taj klub iz Travnika, čak je bila i arbitraža, da ste ponudili 50 eura za Grahovca on bi već bio kod vas, vjeruj mi znam šta pričam, a taj makedonac, možda i jeste plaćen, ali čim se barata insajderskim informacijama, a ne transparentnim, nešto sam nepovjerljiv.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Pokušavam ti reći da znam koliko je ponuđeno za Grahovca i da niko nije kupljen, nego je doveden, razlika je ogromna.
da je ponuđeno 50k eura on bi sutra bio na putu za antaliju.
"JOŠ OD 1926"
-
lafomamone
- Kontakt:
Kako nije kupljen, kupljen je Velkoski ZVANICNO, cifra naravno nije objavljena, ali ne moze biti mala. Grahovac je ionako zavrsena prica tako da je ne bih vise potezao, ponuda je postojala nije prosla i idemo dalje. Neka neko drugi iz ove lige pokusa nesto slicno ili ponudi vise, ako mislis da moze OK. Uglanom ugovori se potpisuju na 2 plus godine najmanje, plate su najvece u ligi i redovne itd.veteran 1987 je napisao/la:Pokušavam ti reći da znam koliko je ponuđeno za Grahovca i da niko nije kupljen, nego je doveden, razlika je ogromna.
-
veteran 1987
- Kontakt:
odlično, respekt za vas, već sam rekao, ponudu možeš poslati i za mesija.lafomamone je napisao/la:Kako nije kupljen, kupljen je Velkoski ZVANICNO, cifra naravno nije objavljena, ali ne moze biti mala. Grahovac je ionako zavrsena prica tako da je ne bih vise potezao, ponuda je postojala nije prosla i idemo dalje. Neka neko drugi iz ove lige pokusa nesto slicno ili ponudi vise, ako mislis da moze OK. Uglanom ugovori se potpisuju na 2 plus godine najmanje, plate su najvece u ligi i redovne itd.veteran 1987 je napisao/la:Pokušavam ti reći da znam koliko je ponuđeno za Grahovca i da niko nije kupljen, nego je doveden, razlika je ogromna.
"JOŠ OD 1926"
Zadnja ponuda je 50000 eura.
Niste se vi zajebali jel de? Vrijeme ce pokazati mada ponuda istice u podne sutra. Slozio bih se sa vama da niste ako izborite evropu ove godine i dobijete licencu. Vi sami prosudite kolike su vam sanse za to.
Niste se vi zajebali jel de? Vrijeme ce pokazati mada ponuda istice u podne sutra. Slozio bih se sa vama da niste ako izborite evropu ove godine i dobijete licencu. Vi sami prosudite kolike su vam sanse za to.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jesi li bio na, cini mi se, posljednjoj utakmici izmedju Sarajeva i Borca na Koševu? Kad su, tadasnji, Vulturesi presli sa juga na sjever da zajedno navijaju. Kisa lila ko iz bokala a na onoj stangli, na sredini tribine, goli do pasa, dvojica navijaca, jedan hordas i jedan vultures. Mozes li se sjetiti koji je vas bio na ogradi tada? Malo nizi rastom, osisan na keca a u ramenima dobro sirok.Armageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
veteran 1987
- Kontakt:
Njegovo propisano obestecenje je fiksno i iznosi 50 000 eura, ako me razumijes.EXIT je napisao/la:Zadnja ponuda je 50000 eura.
"JOŠ OD 1926"
- Armageddon2012
- Kontakt:
nisam bio...ako je to ona utakmica (bukvalno zadnja,ne samo između sarajeva i borca,već i jedna od zadnjih predratnih u sa,mart-april 1992,jer željo-rad nije ni odigrano,iako su beograđani bili doputovali na grbavicu),i u kojoj je sarajevo pobjedilo 3-0....nažalost,za banjaluku je rat počeo skoro godinu dana prije nego u sarajevu,i u to vrijeme sam ja ostao nakon odsluženja jna,na ratištu u zapadnoj slavoniji....ma bilo-ne ponovilo seStole iz Bora je napisao/la:Jesi li bio na, cini mi se, posljednjoj utakmici izmedju Sarajeva i Borca na Koševu? Kad su, tadasnji, Vulturesi presli sa juga na sjever da zajedno navijaju. Kisa lila ko iz bokala a na onoj stangli, na sredini tribine, goli do pasa, dvojica navijaca, jedan hordas i jedan vultures. Mozes li se sjetiti koji je vas bio na ogradi tada? Malo nizi rastom, osisan na keca a u ramenima dobro sirok.Armageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije to ta, vjerovatno je sezona ranije.Armageddon2012 je napisao/la:nisam bio...ako je to ona utakmica (bukvalno zadnja,ne samo između sarajeva i borca,već i jedna od zadnjih predratnih u sa,mart-april 1992,jer željo-rad nije ni odigrano,iako su beograđani bili doputovali na grbavicu),i u kojoj je sarajevo pobjedilo 3-0....nažalost,za banjaluku je rat počeo skoro godinu dana prije nego u sarajevu,i u to vrijeme sam ja ostao nakon odsluženja jna,na ratištu u zapadnoj slavoniji....ma bilo-ne ponovilo se...po opisu mi liči na gicka,jedino što on nije baš nizak...momak je bio bošnjak,rijetko sad i dođe ovdje,ali vidim ga često na tv,kad kamera privuče one bh fanaticose,na nekom rukometu u skandinaviji,košarci itd,kada nastupaju bh reprezentacije...mada,sličan opis ovom tvom je bio i na prethodnoj utakmici na koševu,kad je fks pobjedilo borca 1-0..na toj sam naravno bio..
AMAR OSIM
Paša na koji mamac lovite nogometaše ,,,,,nema para,nema kifli,nema šampona,plata ako bude-bude ,smještaj jako sumnjiv,nemožete trebe da im obezbedite,HIPNOZA,MAGIJA,Čestitamtravnik81 je napisao/la:dolazim vam napadač iz Srbije, 28 godina, nekad igrao za Partizan,. ne znam ime.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.