FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 11:45

Buu je napisao/la:Zestoko ste krenuli, doveli par pojacanja, Ciru soumastera. Euforija vas puca, moguce da cete imati najvecu posjetu u fbih. Nevjerujem da cete uci u pl. Mozda da dijelite tu 1. poziciju sa Jedinstvom, ali bjeze vam 5 bodova, a i oni su se fino pojacali i zeljni pl(a pored njih jos 2 kluba koji idu do kraja).
Sretno vam bilo

Evo ispravljeno, da ne pjenite vise
Nije par pojacanja, nego nepar. 13. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jan 2014, 11:45

Buu je napisao/la:Zestoko ste krenuli, doveli par pojacanja, Ciru soumastera. Euforija vas puca, moguce da cete imati najvecu posjetu u fbih. Nevjerujem da cete uci u pl. Mozda da dijelite tu 1. poziciju sa Jedinstvom, ali bjeze vam 5 bodova, a i oni su se fino pojacali i zeljni pl(a pored njih jos 2 kluba koji idu do kraja). I Jedinstvo je u prednost sto je grad stao iza njih, a vas drzi jedan covjek bez ikakve pomoci koji moze brzo pregoriti. Vidjet cemo koliko je jak.
Sretno vam bilo
Hvala na zeljama, uz FK Sloboda je cijela drustveno politicka zajednica grada Tuzle kao i prijatelji sa prostora bivse Jugoslavije, kako sportski tako i onih koji nisu direktno vezani sa sport. Naravno najvece zasluge idu gospodinu Azmiru Husicu koji je glavni i najveci finansijer kluba.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 jan 2014, 11:47

Pustete ovog @Buu ,kao u fazonu zanima ga nešto ..inače manijak iz zavidovića ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jan 2014, 11:52

Gorki je napisao/la:Pustete ovog @Buu ,kao u fazonu zanima ga nešto ..inače manijak iz zavidovića ;)
To je odgovor za one koji fol neznaju ;)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 31 jan 2014, 11:55

hajd ljudi stvarno ste poceli svi baliti i vecina pise samo reda radi da nesto napise. Daj napisite nam ko je to zadnje pojacanje jer nas sve interesuje, ali kad bude zvanicno a ne nagadjanja. I netko napisa da ce Sloboda imati najvecu posjetu u FBiH... Ja sam siguran da ce imati vecu posjetu i od vecine premijerligasa, tacnije mislim da ce vecu posjetu imati samo Sarajevo, Zeljo i mozda, ali mozda Borac.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 jan 2014, 12:01

tuzlaci moji zato ulazite bezveze u rasprave dovodite pojacanja doveli ste trenera svih trenera dobili ste covjeka koji finasira klub e sada dali je grad ili nije iza kluba ja nezz vazno je da su gradjani grada tuzla iza kluba a politicare ko **** oni ce uci u klub samo ako imaju koristi u to budite sigurni...ja sam iz zivinica rodjen u tuzli hehe iskreno volim slobodu gotivim je ali ono bas izgleda zbog oca jer otac bio veliki navijac slobode ali opet vise volim FK Sarajevo ali i vas volim gotivim bas i abd docu na svaku vasu utakmicu koju budem mogao pa cu sa vama da slavim ulazak u premijer ligu a vi sa mnom sampionsku titulu hehe pa iduce godine da se borimo za titulu oba a zelji naplatimo za sve kupljene titule i izdaju slobode rad jednog leotara pozz fukare od pitara
Samo Sarajevo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 12:14

blu mozes li da shvatis da niko od navijaca Slobode to ovdje ne spominje? Covjek je cisto napisao da je navijac Sarajeva i ti sad pocnes pricati o Slaviji i ostalim stvarima. Ti si jedan obican provokator, ili nemas kapacitet to da shvatis ili namjerno provociras.

blu

Post Postao/la blu » 31 jan 2014, 12:27

tuzlak1987 je napisao/la:blu mozes li da shvatis da niko od navijaca Slobode to ovdje ne spominje? Covjek je cisto napisao da je navijac Sarajeva i ti sad pocnes pricati o Slaviji i ostalim stvarima. Ti si jedan obican provokator, ili nemas kapacitet to da shvatis ili namjerno provociras.
Prijatelju, svatam ja sve samo boli jarane kad kazete da je Željo kriv za vasu sudbinu
nebitno sto je to ovaj sto navija za prvake svemira to se povlaci od vaseg ispadanja da smo mi oznaceni kao glavni krivci za vasu sudbini evo cak sam i gledao emisiju na tuzlanskoj tv kad su bili gosti vasem vođi pa on kaze ovako citiram .jedva cekam da vidim koje taj Željo pa da im naplatimo sto su nas izbacili iz lige .
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 jan 2014, 12:30

Citam forum gledam prijateljske i sve izgleda bajno i krasno..... a niko ne spominje one milionske dugove.... sta se po tom pitanju radi....... ciro je ocigledno doveden da se nesto smuti......jel mislite da ce azmir imat pare da narednih 10 godina ovako finansira slobodu, plus opstina se ukljucila, tacnije Jasmin u izbornoj godini.....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 12:30

blu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:blu mozes li da shvatis da niko od navijaca Slobode to ovdje ne spominje? Covjek je cisto napisao da je navijac Sarajeva i ti sad pocnes pricati o Slaviji i ostalim stvarima. Ti si jedan obican provokator, ili nemas kapacitet to da shvatis ili namjerno provociras.
Prijatelj,u svatam ja sve samo boli jarane kad kazete da je Željo kriv za vasu sudbinu
nebitno sto je to ovaj sto navija za prvake svemira to se povlaci od vaseg ispadanja da smo mi oznaceni kao glavni krivci za vasu sudbini evo cak sam i gledao emisiju na tuzlanskoj tv kad su bili gosti vasem vođi pa on kaze ovako citiram .jedva cekam da vidim koje taj Željo pa da im naplatimo sto su nas izbacili iz lige .
Ma vi bi bili kako god najpozeljniji gost i najuzarenije bi bilo protiv vas i Sarajeva i da jeste krivi sto je Sloboda ispala i da niste krivi. Isto ti dodje, najvise ce raje biti protiv te dvije ekipe ;)

blu

Post Postao/la blu » 31 jan 2014, 12:32

Čak sta vise Slobodu sam simpatisao do ovog desavanja pa cak smo i navijali za slobobu na onoj utakmici finale ja mislim kupa 96ili 97igralo se na grbavici manijaci i fukare na jugu zajedno navijali a robijasi i horde na istoku.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 12:34

Tkanton je napisao/la:Citam forum gledam prijateljske i sve izgleda bajno i krasno..... a niko ne spominje one milionske dugove.... sta se po tom pitanju radi....... ciro je ocigledno doveden da se nesto smuti......jel mislite da ce azmir imat pare da narednih 10 godina ovako finansira slobodu, plus opstina se ukljucila, tacnije Jasmin u izbornoj godini.....
Bio je Azmir o tome na TK pricao, on je krenuo u sanaciju dugova vec. Rekao je da ce svako kome je cisto to da mu je Sloboda duzna imati prostora da prica sa njim i da se dogovore oko svega.

Isto tako je rekao da nece vracati nista gdje nije cisto, ne moze nikom vjerovati na rijec. Trebaju mu dokazi, npr naveo je primjer neko mu kaze da je 3000 za hotelsku sobu. Daj mi racun validan i dokaz i dobiti ces pare, a takvih dugova je more. Gdje neko nesto trazi ili mu je Sabovic obecao pa nije ispunio i tako dalje..Sve sto je validno ce se lagano vracati..

Zar mislis npr da je Jaha sa Halilom dosao u Slobodu nazad jer smo ga toliko trazili? Dogovorio se sa Vojvodicem da ga pusti jer mu se ovdje vjerovatno duguje te onda se dogovorio sa Azmirom i automatski smo ga rijesili, a ne da nas tuzi i dobije pare preko suda kao sto je dosta igraca odradilo..Ovako je pala neka vrsta nagodbe ;)

I bujrum ima broj, doniraj sta :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 jan 2014, 12:40

A de nam sad obrazlozi ko si ti?? Jesi ti navijac Slobode pa tolika briga o Slobodinim dugovanjima?
Sta je svrha ovog tvog posta uopste... da nekog isprovociras mozda? Ciro doveden da nesto smuti , pih, postedi nas molim te...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 31 jan 2014, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 jan 2014, 12:41

tuzlak1987 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Citam forum gledam prijateljske i sve izgleda bajno i krasno..... a niko ne spominje one milionske dugove.... sta se po tom pitanju radi....... ciro je ocigledno doveden da se nesto smuti......jel mislite da ce azmir imat pare da narednih 10 godina ovako finansira slobodu, plus opstina se ukljucila, tacnije Jasmin u izbornoj godini.....
...
Ja ne znam brate što se ti ovakvo svakoj budali pravdaš i pišeš, ko ih je.b.e nek pišu šta hoće, i još bolje nek misle šta hoće vidiš da ih izjeda što ne znaju kakvo nam je stanje u klubu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jan 2014, 12:42

Ma rijesit ce covjek pola dugova, problem je sto ovi prije njega nisu znali da se dogovore kao ljudi. Pa svaka firma funkcionise na principu nagodbe, znaci mi ovo nesto sitnije smo ja mislim vec prosle godine poceli vracati..

Opcina je tu, koliko nam je to sjelo nismo ni svjesni..Sve dok su oni tu uz klub situcija ce manje vise biti solidna. Sa kantonom se valjda rijese neke stvari kada bude PL i nekih rezultata

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jan 2014, 13:00

Dokle više o Želji i kupljenim titulama, i pitarima, i skretanjem sa teme?

Tema je FK Sloboda Tuzla, a svaki slijedeći za spam takav dobiće sedmicu hlađenja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 jan 2014, 13:01

Skver je napisao/la:
Buu je napisao/la:Zestoko ste krenuli, doveli par pojacanja, Ciru soumastera. Euforija vas puca, moguce da cete imati najvecu posjetu u fbih. Nevjerujem da cete uci u pl. Mozda da dijelite tu 1. poziciju sa Jedinstvom, ali bjeze vam 5 bodova, a i oni su se fino pojacali i zeljni pl(a pored njih jos 2 kluba koji idu do kraja). I Jedinstvo je u prednost sto je grad stao iza njih, a vas drzi jedan covjek bez ikakve pomoci koji moze brzo pregoriti. Vidjet cemo koliko je jak.
Sretno vam bilo
Hvala na zeljama, uz FK Sloboda je cijela drustveno politicka zajednica grada Tuzle kao i prijatelji sa prostora bivse Jugoslavije, kako sportski tako i onih koji nisu direktno vezani sa sport. Naravno najvece zasluge idu gospodinu Azmiru Husicu koji je glavni i najveci finansijer kluba.
Onda vam dobro ide

@gorki kad budes u Sarajevu javi se
NO PYRO NO PARTY

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 jan 2014, 13:40

Ima li kakvih novosti? :mrgreen: Doslo vrijeme da i mi malo deremo guzove. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 jan 2014, 13:53

Probisvjet je napisao/la:Ima li kakvih novosti? :mrgreen: Doslo vrijeme da i mi malo deremo guzove. 8-)
Deder da prvo skocimo, a lako cemo vikat' HOPPPP. :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 jan 2014, 14:14

tuzlak1987 je napisao/la:
Bio je Azmir o tome na TK pricao, on je krenuo u sanaciju dugova vec. Rekao je da ce svako kome je cisto to da mu je Sloboda duzna imati prostora da prica sa njim i da se dogovore oko svega.

Isto tako je rekao da nece vracati nista gdje nije cisto, ne moze nikom vjerovati na rijec. Trebaju mu dokazi, npr naveo je primjer neko mu kaze da je 3000 za hotelsku sobu. Daj mi racun validan i dokaz i dobiti ces pare, a takvih dugova je more. Gdje neko nesto trazi ili mu je Sabovic obecao pa nije ispunio i tako dalje..Sve sto je validno ce se lagano vracati..

Zar mislis npr da je Jaha sa Halilom dosao u Slobodu nazad jer smo ga toliko trazili? Dogovorio se sa Vojvodicem da ga pusti jer mu se ovdje vjerovatno duguje te onda se dogovorio sa Azmirom i automatski smo ga rijesili, a ne da nas tuzi i dobije pare preko suda kao sto je dosta igraca odradilo..Ovako je pala neka vrsta nagodbe ;)

I bujrum ima broj, doniraj sta :mrgreen:
Otkud znas mozda sam doniro :D ......
Vecina moj komentar shvata zlonamjerno..... al onako kazem, recimo Sarajevo je "sjelo" sa drzavom i dogovorilo otplatu dugovanja na rate...... promijenili su statut kluba i dobili novog vlasnika te malte ne krenuli iz pocetka i sta god se desi tereti se taj famozni Tan..... dok sloboda ganja samo ova sitna dugovanja jos nikakve price nema prema drzavi sto je glavni problem, al eto ako se je opstina imalo dobronamjerno ukljucila trebalo bi se rijesit i to.... i sto me jos cudi zasto Husic kad vec ulaze svoje pare nije uradio sto i sarajevo, da otkupi vlasnicka prava nad Slobodom to mi je malo cudno

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.