AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Odlična vijest, uopšte nam ne treba taj amater, nadam se da će Sapo da dobije više prilika i minutaže u nastavku sezone. Zak i Kevin mogu lagano na tribine i da prate utakmice, na njih Klarens ne računa. Još kad bi nam Galiani danas dofuro jednog dobrog stopera to bi bilo odlično, šteta što nam je Roma maznula Toloia iz Sao Paola.
Posto u ovom prelaznom roku nisu potrosili nista nek daju 10 mil za Astorija i nek ima posalju Zacarda gratis. Opet ce imat stopera + 10 milki u dzepu 
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo za Saponaru,izgleda da je on "glavni krivac" za prekid pregovora,steta za Zaccarda 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sastav Milana za nastavak sezone
Jer odbrana nije in

Jer odbrana nije in

- francobaresi
- Kontakt:
Bravo Sapo lutko, nek' si ih sjebo.
Kad mogu puno lošiji od tebe da odbijaju ponude onda možeš i ti. Što se tiče Zaccarda neka ga, ionako nikad neće igrati a ni Constant nema ništa svijetliju budućnost u Milanu.
Što se tiče Nani-a, e on je već druga priča. Protiv njega i njegovog dolaska nemam ništa protiv, ali i dalje ništa od stopera.
Što se tiče Nani-a, e on je već druga priča. Protiv njega i njegovog dolaska nemam ništa protiv, ali i dalje ništa od stopera.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa DeJong i Esien mogu rahat igrat na stoperskim pozicijama i garantujem da bi to bolje radili od svih nasih stopera
- francobaresi
- Kontakt:
Čitaš mi misli.muxa je napisao/la:![]()
Pa DeJong i Esien mogu rahat igrat na stoperskim pozicijama i garantujem da bi to bolje radili od svih nasih stopera
Constant navodno zbog žene nije htio u Napoli, naime gospođi se sviđa Milano i ne želi da ide.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kazu veci izbor opanaka u Milanufrancobaresi je napisao/la:Čitaš mi misli.muxa je napisao/la:![]()
Pa DeJong i Esien mogu rahat igrat na stoperskim pozicijama i garantujem da bi to bolje radili od svih nasih stopera![]()
![]()
Constant navodno zbog žene nije htio u Napoli, naime gospođi se sviđa Milano i ne želi da ide.
- francobaresi
- Kontakt:
Što se tiče Nania, ne treba se previše nadati. On je povrijeđen i ne može igrati najmanje narednih 4-5 sedmica, tako da je taj posao pod velikim upitnikom, osim ako ćelo to ne bude iskoristio za maksimalno spuštanje cijene. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Sheikh Mansour invested €1.1B on Man City since 2008, Berlusconi barely spent half of that since 1986.
S tim da je pedofil prestao ozbiljno ulagati još tamo 2008 godine.
S tim da je pedofil prestao ozbiljno ulagati još tamo 2008 godine.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ehhh kad bi doveli Nanija, to bi bilo odlicno, meni se taj igrac oduvijek svidjao, a sad pogotovo ce nam trebati taj kalibar igraca u ovoj Seedorfovoj formaciji
Ma kakav crni Nani.Taj je prop'o k'o kauc..
Svaki matori i istroseni igrac je bolji od "nase" talentirane djece.
Boze,daj mi snage da izdrzim ove nebuloze..
Svaki matori i istroseni igrac je bolji od "nase" talentirane djece.
Boze,daj mi snage da izdrzim ove nebuloze..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Ja se sve nadam da ce nas Celo sve iznenaditi veceras. Ipak je on master of last minute
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ni priblizno nemamo igraca tipa nanija, samo su ga **** povrede u unitedu pa ne iga, inace igrac koji ima 10+ assist tokom sezone u prvenstvu, a nama to itekako fali, sad jedina mana je sto je povrijedjen trenutno, brzinu tehniku, dribling, sut kao on ne vidim igraca takvog kalibra kao on 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ubi Balo nimet u njima
kako je kompletan čovječe ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Seedorf kaže da je zadovoljan pojačanjima. Odnosno, pokušat će da napraviti što bolji posao sa igračima koji su mu na raspolaganju. Što se tiče stopera, rekao je da tokom Januara teško naći kvalitetnog igrača za tu poziciju i da će tokom ljeta biti promjena i po tom pitanju. Na kraju je dodao da jedan tim može imati 4 igrača svijetske klase u odbrani, ali ako im ostatak ekipe ne pomaže opet to neće izgledati kako treba.
Slažem se sa većinom onoga što je rekao, ali moram reći i sljedeće, naravno da je teško naći kvalitetnog stopera koji ne košta ništa. Pa neće im niti jedna ekipa na dunjaluku pokloniti vrhunskog igrača u pola sezone. Tako da i tokom ljeta nema ništa od toga ako ne iskeširaju koji euro. Jer nisu potrošili ništa ove zime a niti prošlog ljeta. Tako da, očekujem da to nadoknade za par mjeseci.
Nego sad malo do čaršije, pa oko ponoći opet malo prelistati razne stranice, i vidjeti ima li kakvih iznenađenja.
Slažem se sa većinom onoga što je rekao, ali moram reći i sljedeće, naravno da je teško naći kvalitetnog stopera koji ne košta ništa. Pa neće im niti jedna ekipa na dunjaluku pokloniti vrhunskog igrača u pola sezone. Tako da i tokom ljeta nema ništa od toga ako ne iskeširaju koji euro. Jer nisu potrošili ništa ove zime a niti prošlog ljeta. Tako da, očekujem da to nadoknade za par mjeseci.
Nego sad malo do čaršije, pa oko ponoći opet malo prelistati razne stranice, i vidjeti ima li kakvih iznenađenja.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
E majke mi sam bio ubjedjen da ce dovesti Bibaniju, kad ono - prc.
Pozitivno se iznenadih, nisam se tome nadao.
Sve u svemu, solidan merkato.
Pozitivno se iznenadih, nisam se tome nadao.
Sve u svemu, solidan merkato.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.