BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Consigliere
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Yeben Grk pravo, a i Dzumhur nervozan do bola 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovaj momak 900. i neki ?
Servis i primanje servira rak rana dzumhura
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ovaj grk izgleda ko medvjed, debel i zdepast, ko oni likovi sto su u skoli uvijek na gol stavali...al eto
- Consigliere
- Kontakt:
Cini mi se 600 i neki, ali igra puno bolje od rankinga, ali svakako mu je tek 18nedim93 je napisao/la:Ovaj momak 900. i neki ?![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slaba igra Damira, servis katastrofa. Previse duplih
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
oj sta je ovo 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
691Consigliere je napisao/la:Cini mi se 600 i neki, ali igra puno bolje od rankinga, ali svakako mu je tek 18nedim93 je napisao/la:Ovaj momak 900. i neki ?![]()
u svakom slucaju je ovo igrac under 200 morao dobiti
posebno neko ko se sprema da prodje po neko kolo na predstojecim mastersima i ostalim turnirima iz ATP serije
-
risingforce
- Kontakt:
ima 20 godina, 700. na listi..kretanje Grka nula, servis naravno dobar, Damir igra katastrofalno, umjesto da samo drzi loptu u igri on pravi glupe greske..totalno amaterska igra..
-
bordobijeli
- Kontakt:
te dvije stvari su najbitnije u svijetu tenisa,ja kad god sam gledao Damira igrao je dosta loše ,narocito u davis kupu .nedim93 je napisao/la:Ovaj momak 900. i neki ?![]()
bravo!
15.10.2013.
And he's back 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Logična nervoza,zamislite reakciju navijača i medija kad bi izgubio,a dogura onako daleko na australien openu,nek se ustabili i eto.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa jeste, ovdje su ga već počeli razapinjati.pinoglavi je napisao/la:Logična nervoza,zamislite reakciju navijača i medija kad bi izgubio,a dogura onako daleko na australien openu,nek se ustabili i eto.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.pinoglavi je napisao/la:Logična nervoza,zamislite reakciju navijača i medija kad bi izgubio,a dogura onako daleko na australien openu,nek se ustabili i eto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko kaže da će podbacit ?Virtu4l je napisao/la:Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.pinoglavi je napisao/la:Logična nervoza,zamislite reakciju navijača i medija kad bi izgubio,a dogura onako daleko na australien openu,nek se ustabili i eto.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Tako jee mačko
sad ga cepaj,sad mu nema spasa !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
bordobijeli
- Kontakt:
sto se mene tice on je vec podbacio u ovom mecu ,kako god da se zavrsi
Jest to normalno,al nije 'normalno' da izgubi za reprezentaciju,kod kuće,meč gdje je apsolutni favorit.I to se dešava naravno,kao i u svakom sportu,al opet za navijače je to nedopustivo,baš sam i razmišljo šta li će bit izgubi li , prije meča.Virtu4l je napisao/la:Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.pinoglavi je napisao/la:Logična nervoza,zamislite reakciju navijača i medija kad bi izgubio,a dogura onako daleko na australien openu,nek se ustabili i eto.
Nad tobom sunce najljepše sja
Virtu4l je napisao/la:
Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.