BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ma nema šanse da je ovaj mali 691 na rang listi, vjerovatno nije puno igrao pa zato, po svemu prikazanom on je TOP200 bez problema
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li iko link da pogledam ?
i bolje da nije, gledaj sami porazi ako ga pobjedi neka se dzumhur ostavi tenisa
pa igrao je cijelu proslu godinu cak i futurse u BiHlegenda reala je napisao/la:ma nema šanse da je ovaj mali 691 na rang listi, vjerovatno nije puno igrao pa zato, po svemu prikazanom on je TOP200 bez problema
edit: igrao je ali samo Futurse
tipa.. Kiseljak

Zadnja izmjena: delko, dana/u 31 jan 2014, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
kako me yebe ova loptica, ne vidi se najbolje gdje ide

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma igrao je, bio je prosječan junior, bez nekih zapaženih rezultata. Damir nije na nivou, pa ovaj izgleda kao da nešto zna.legenda reala je napisao/la:ma nema šanse da je ovaj mali 691 na rang listi, vjerovatno nije puno igrao pa zato, po svemu prikazanom on je TOP200 bez problema
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E jbg. Baš se sad očekivalo da prelomiii
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Naravno da je igrao.samirr je napisao/la:nije igro od 2012
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momcina ima WC forehand 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima i Bašić.Bosniacum Lilium je napisao/la:momcina ima WC forehand
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nijenedim93 je napisao/la:gotovo
15.10.2013.
pa gdje ce u pm ovoliko daleko od osnovne linije svaki poenKaunas je napisao/la:nijenedim93 je napisao/la:gotovo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Meni je Damir dobar teniser, ali mi je Mirza bolji. Nekako, kad bi Mirza sredio te neke bubice u glavi, mogao bi daleko dogurati.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
A što Damir jede go.vna sa pričom sudiji. Ne igraš, ba, protiv Berdycha. Igraj, ubi levata i šuti. 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
aaaaaaaa ybt
15.10.2013.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bas je nasao dobro vrijeme za psihicku blokadu
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.