Jesi jedva docekao ovo?zokyy je napisao/la:3 brejk lopte ne iskoristi protiv ovog amatera
kad se sjetim neki govorili top 100 kvalitet![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
šta ej damire, nisi navikao da ti protivnik ne preda mec

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Doviđenja.zokyy je napisao/la:šta ej damire, nisi navikao da ti protivnik ne preda mec![]()
![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ocajna igra drugog komwntara nemam
Damir je talentovaniji, ali Mirza ima oružje koje mu mnogo brže može donijeti dobar rezultat. Jedina prepreka je to što si napisao.Vedad87 je napisao/la:Meni je Damir dobar teniser, ali mi je Mirza bolji. Nekako, kad bi Mirza sredio te neke bubice u glavi, mogao bi daleko dogurati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
evo markus iznenađen što je pobijedio 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
A jbt. dobro, šta sad...Damir odigrao katastrofalno. Ništa mu nije išlo. Mali odigrao sjajan meč i to je to. Šta kmečite??? Sutra idemo po nove pobjede...
p.s. i sam Damir je rekao da mu je puno teže igrati mečeve za repku, jer mu je pritisak veći s tim što igra za državu a ne samo za sebe
p.s. i sam Damir je rekao da mu je puno teže igrati mečeve za repku, jer mu je pritisak veći s tim što igra za državu a ne samo za sebe
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
lucif3R666
- Kontakt:
damir je prije meca govorio da mu podloga ne odgovara , ovo je najbrza moguca podloga , zovu je staklena , tako je brza kao da se po staklu igra...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Šteta Damire, al glavu gore ! Hajdemo sutra po pobjedu u dublovima !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- moustapha
- Kontakt:
Damir se sjebo skroz, nije mu lako nikako. Jbg treba covjeka podrzati, takav je sport ne mozes nikad biti siguran u rezultat.
#divovi
Baci još koji smajli.Kaunas je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.![]()
![]()
Ovo je Mirzina podloga.lucif3R666 je napisao/la:damir je prije meca govorio da mu podloga ne odgovara , ovo je najbrza moguca podloga , zovu je staklena , tako je brza kao da se po staklu igra...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slaba igra, Damir definitvno nije na nivou, ni blizu igra kao protiv Berdycha. Nadam se da ovaj poraz neće uticat za daljne turnire.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damirovi udarcu su slabiji po jačini od pola WTA tour-a.
legenda reala je napisao/la:ma nema šanse da je ovaj mali 691 na rang listi, vjerovatno nije puno igrao pa zato, po svemu prikazanom on je TOP200 bez problema
Ma nije on toliko dobar koliko je Damir los
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Popravljeno.xxh2o je napisao/la:Ma nije on toliko dobar koliko je Damir bio loš danas.
jel to nemaš ništa pametnije rećiVirtu4l je napisao/la:Baci još koji smajli.Kaunas je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Ništa neobično. Sasvim je normalno da prosječan igrač nakon dobrog rezultata na jednom turniru, podbaci na narednom.![]()
![]()
15.10.2013.
to je kad su prvi put damira gledali danas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kao što sam već ranije napisao, ovo je nešto sasvim normalno za igrače van TOP20-30. Svake sezone se nagledamo sličnih stvari, igrač odigra turnir karijere, isprazni se, i podbaci na narednom. Kad dodamo raspoloženog protivnika, sa stilom igre koji ne odgovara igraču kao Džumhur, posao je bio još mnogo teži.

Pametan je skontaoKaunas je napisao/la:jel to nemaš ništa pametnije reći![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.