Thorin je napisao/la:@QUARESMA 18<<< Kako se pokazala Lumia 920? Vidim koristis je, razmisljam o njoj. Nisam do sada imao WP, sve Android, pa bih volio promijeniti a ona mi bas zapala za oko.

Trenutno koristim Alcatel Idol, tu su negdje po specifikacijama otprilike...
ma telefon radi bezprijekorno, telefon je odlicno napravljen, a evo razmisljam sad o kupovini lumije 1020
specifikacije nisu bitne, jer je wp os nesto sasvim drugacije naspram androida
SPQR je napisao/la:
i cemu ce to bit konkurencija? prosjecne specifikacije.
samsung i google rade na buducoj verziji androida, tacnije samsung je htio svoj os ali se google umjesao pa ce nesto iskombinovat.
to su novi Asha uredjaji, dakle low end kategorija, pametan potez nokije, ovaj telefon ce vec biti bolji izbor od recimo lumije 520
samsung radi na tizenu i to se zna odavno, samo sto oni preseravaju sa odgadjanjima, ne znam koliko ce oni to nastaviti raditi, ali moraju sto prije, raja taman se zagrije za tizen a oni ga odgode, a evo jolla je nedavno izbacila svoj telefon, pravo dobar, a i napreduju polako, samo ih je zeznulo to sto su morali mjenjati chipset u poslednji tren
treba i dodati da je Google prodao Motorolu Lenovu, ne znam koja je svrha te prodaje, taman im je dobro krenulo sa prodajom, ljudi su hvalili na sve strane Moto X, a i Motorola je imala pravu podrsku od Googlea
vidjecemo sad sta ce biti, kazu da ce Nexus brand nestati do iduce godine