Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
pa nije ni dobio ban
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:pa nije ni dobio ban
evo me,živ i zdrav
- Consigliere
- Kontakt:
Aj, drago mi je... Smijesno je bilo, ali bio jedan od nezasluzenih banova sigurnofilip13 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:pa nije ni dobio ban
evo me,živ i zdrav
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa nije dobio ban s obzirom da je nakon komentara moderatora, on postavio opet nešto, neki članak o saobraćajnim pravilima. 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
7. Adna!legenda reala je napisao/la:pa nije ni dobio ban
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ovo samo tebi moze biti smijesno i i mozda malo djeci u obdanistu,ali mozda.Otelo je napisao/la:CashMan je napisao/la:7filip13 je napisao/la:50
Raja koja dolazi cesto na temu chat ce shvatiti![]()
Sta god neko od moderatora napise a i admin odma ulizivanje,odma neki smajliji umiranja od smijeha,dizanja u nebesa ili slicno.Kontaju ako ostavim
BHF Bosanska Krajina!
Popaj i CashMan prekucali zadnje stranice
@apocalyps, da pratiš filipa i njegov stil, vjeruj mi nebi tako pisao... cashman ga je napao njegovim oružjem "kratko i jasno"
@apocalyps, da pratiš filipa i njegov stil, vjeruj mi nebi tako pisao... cashman ga je napao njegovim oružjem "kratko i jasno"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja bih zamolio @apocalypsa da me ne citira vise jer mi je odavno na listi gnjavatora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto ce ti smetati kad sam na listi gnjavatora hahahahhaahhh jao milice ahahhaOtelo je napisao/la:Ja bih zamolio @apocalypsa da me ne citira vise jer mi je odavno na listi gnjavatora.
BHF Bosanska Krajina!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
englez najjaci

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
AlemC85 je napisao/la:ime portala?*p!p!t@* je napisao/la:BOMBA : Delegacija FK Velez je jutros rano carter letom otputovala u Monaco da se dogovore sa upravom francuskog super bogatog kluba oko posudbe njihovog 20.godisnjeg veznjaka Geoffreya KONDOGBIE.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da bivsa legenda Veleza Enver Maric ima svoje prste umijesane u ovo te da je on zajedno sa tom delegacijom otputovao u ovaj francuski grad da dogovori uslove ove posudbe sa svojim starim prijateljem Claudiom Ranieriem.
Prema nezvanicnim informacijama ova posudba bi mogla kostati Velez oko 50.000 eura uz uslov da FK Velez placa 20 % KONDOGBIJINE plate a ostalih 80% AS Monaco. Rok za ovaj transfer je veceras do ponoci jer tada istice zvanicni transfer period za francuske klubove.
Molim te Bože da ovo uspije!!!
*p!p!t@* je napisao/la:To je realno već prese'ravanje, al' da momak dođe na posudbu ako neko tu ima ličnih interesa, ja ne vidim da je nemoguće...edgardavids je napisao/la:Čuj 9 miliona, ne bi ga otkupili da okrenemo na glavu i Pekušića, i Fajića, Kadu, Nikšića, da Mostar rasprodamo ne bi ga otkupili
*p!p!t@* je napisao/la:Ocekujemo da ce se ovaj transfer realizovati u naredna 2/3 sata. Dobivamo informacije da je delegacija Veleza upravo na sastanku sa upravom kluba i menadzerom Geoffreya Kondogbie. Ukoliko se ovaj transfer realizuje Kondogbia ce biti jedno od najvecih poslijeratnih pojacanja za Velez, Velez ce imati klauzulu u ugovoru pod kojom imaju pravo ovoga igraca otkupiti za 9.000.000 eura na kraju sezone ukoliko zadovolji kriterije Veleza i BH Premijer lige... Javit cemo vam se uskoro sa vise informacija.
U Mostaru izgleda dobra robaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nakon ne uspjelog dogovora s Geofriyem Kakaduom delegacija Rodjenih je rekla pilotu da smota puni lijevi i da okrene avion za Gabon. Delegacija Veleza je docekana s cvijecem na gabonskom aerodromu u cijim prostorijama je sklopljen dogovor s njihovim reprezentativcem Bemjesevi Bisejkuma. Posljednja saznanja koja smo dobili video linkom od Avde Kalajdzica govore da se avion podigao i da je na putu za Mostar. Avdo je takodje rekao da je Bemjesevi itekako zadovoljan i da vec radi posalice sa stjuardesom. Eto raja nek nam je sa srecom (napisat cu na satri) Jeb.emvise Sebimajku
DRUG NEBI TI PUNCA
Znam pipitu iz života ovako, normalan frajer.. 
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
za Gabon

hahhaahahahahahahaah
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
puni lijeviQUARTERBACK je napisao/la:za Gabon![]()
![]()
Prisoner je napisao/la:Pa nije dobio ban s obzirom da je nakon komentara moderatora, on postavio opet nešto, neki članak o saobraćajnim pravilima.
zbog toga nisam dobio ban????
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 31 jan 2014, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa znaš onaj vic o Hercegovcu i Holandezubagrcavi je napisao/la: U Mostaru izgleda dobra roba![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.