Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

normalan klub bi takav dijamant izbrusio samo tako, mi to nažalost nismo
 normalan klub bi takav dijamant izbrusio samo tako, mi to nažalost nismo 

hvala Sergioneu za gol protiv Juvea
 hvala Sergioneu za gol protiv Juvea  inače je stigao Helder Postiga, posudba sa pravom otkupa
 inače je stigao Helder Postiga, posudba sa pravom otkupa ima dobar osjećaj za prostor.
  ima dobar osjećaj za prostor.According to Goal, Arsenal contract-fixer Dick Law is in Italy to finalise a deal for veteran German striker Klose. -360

keita i candreva su u strašnoj formi i moraju ostati okosnica ekipe !!! klose je isto jako dobar... lulic je skroz opao sa kvalitetom... iako mi se ne svidja odbrana sa diasom i biavom, dobro djeluju za sada... forza lazio
  keita i candreva su u strašnoj formi i moraju ostati okosnica ekipe !!! klose je isto jako dobar... lulic je skroz opao sa kvalitetom... iako mi se ne svidja odbrana sa diasom i biavom, dobro djeluju za sada... forza lazio   
  rioma merda !!!
  rioma merda !!!
 Dias se preporodio dolaskom Reje .. oni su naši najstariji i najpametniji stoperi i ujedno i najstariji igrači
 Dias se preporodio dolaskom Reje .. oni su naši najstariji i najpametniji stoperi i ujedno i najstariji igrači 

to sam htio napisati, dobro je kad si spomenuo_forzamilan_ je napisao/la:Jarane šta je ovo Lotiti ubi paru od prodaje a nosi telefon od 10KM
 ma to je stipsa, frajer bogat, živi u vili, a nosa Alcatel
 ma to je stipsa, frajer bogat, živi u vili, a nosa Alcatel 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.