Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
I meni je goal.com običan trač. Mislim , dobro je o Engleskoj ligi, dosta tačnih informacija, ali ostalo je nekada smiješno. Ali oni uglavnom navode vijesti iz ostalih liga prepisivajući od nekih novina.
Poraz od 1:2 i to nakon odstva od 1:0 je još jedan pokazatelj da nešto fali. Diego, šta je sa njim, odličan u Bundesligi, a slab u Seriji A. . Na početku sezone je bio baš dobar, onda je najednom potonuo . Melo, skupa akvizicija, nije meni zadovoljio moj ukus. Gdje im je Sissoko, je li to ozljeđen, on je igračina. A napad treba mjenjati. Amauri isto skupo plaćen , nije opravdao to. Del Piero ne može povući kao što nekada, a David i Vincenze posebna priča. Imaju golmana dobrog, odbrana je solida Chiellini je najbolji pa možda i u čitavoj ligi. Ne znam, zaista.
Poraz od 1:2 i to nakon odstva od 1:0 je još jedan pokazatelj da nešto fali. Diego, šta je sa njim, odličan u Bundesligi, a slab u Seriji A. . Na početku sezone je bio baš dobar, onda je najednom potonuo . Melo, skupa akvizicija, nije meni zadovoljio moj ukus. Gdje im je Sissoko, je li to ozljeđen, on je igračina. A napad treba mjenjati. Amauri isto skupo plaćen , nije opravdao to. Del Piero ne može povući kao što nekada, a David i Vincenze posebna priča. Imaju golmana dobrog, odbrana je solida Chiellini je najbolji pa možda i u čitavoj ligi. Ne znam, zaista.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Buraz neznam o cemu pricas. Juvefans, nije stanica o kojoj sam pricao. Pozzdaffy je napisao/la:Juvefans.infoAdinjo je napisao/la:Juvefans ???daffy je napisao/la:kakav Juvefans.. to ti je blijeda kopija Juvebalkana.. nikad ih nisam volio..![]()
Opet poraz, nema veze nista novo. No comment. Hejtersi sto dolaze da ujedaju, nek se puse..
koliko zavidite Juventusu pokazujete svojim komentarima..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
Spaletti je potpisao za Zenit prije 10 dana..jedino Hiddink po meni..kakav Conte,nije Juventus ekipa za pocetak trenerske karijere..ko sto Del Piero rekao sinoc poslije tekme-OVO NIJE IGRA..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa dobro, goal.com je engleska novina ( koliko ja znam ) i tako da je logicno da ce o svojoj ligi pisati najbolje..
sto se Mela i Diega tice samo su igrali dobro protiv Rome prvu tekmu i nista vise. od Diega se puno vise trazilo, zato sto je on doveden i radi njega se promjenila formacija i nacin igre.. radi njega igramo bez krila.. a on nista da napravi.. on je tip igraca koji svojim potezima treba da rijesava sve tekme tj. on je treqatrista kao i Zidane.. ali osim Rome u drugom kolu nista vise nije napravio.. propala investicija, kao i Melo.. Sissoko je juce igrao i bio najbolji na terenu.. bio je na kupu africkih nacija,a prije toga duza povreda.. bez sumnje se vidi njegov dolazak na teren.. Alex je nas sve zaduzio i on moze komotno do 40 godine igrati ovako, ponekad dati koji gol i niko mu nece zamjerati, ali cinjenica da kada udje u formu igra najbolje od ovih napadaca.. 2 gola protiv Napolija i sad protiv Rome.. zasto Iaquinta i Trezeguet posebna prica? Trezeguet je legenda, moj idol i kraljina moze igrati i do 50 godine sto se mene tice.. jer on nikad nece izgubiti svoju sposobnost.. zato sto on nema brzine tako da je godinama nemoze izgubiti, nema tehnike tako da je nemoze izgubiti.. na terenu ga nikad ne vidis, ali ako dodje samo jedna dobra lopta odma pisi gol za Juventus.. Barca ga duzi niz godina pokusavala dovesti od Calciopolija, ali ne
ljubav prema Juventusu je prevelika
..
odbrana je nula ako ces realno.. jer Chiellini je u ovom trenutku najbolji stoper u Italiji i medju 5 najboljih na svijetu.. ako cemo danasnju formu gledati, bez problema moze se reci najbolji stoper na svijetu.. samo sto igra sa mrtvacem Cannavarom i onim Grossom.. tako da svaki napad i Rome i ostalih ekipa ide po strani Grossa od kojeg je Molinaro bolji u defanzivi.. jedino sto u odbrani valja je Chiellini i Caceres.. kako igra ovaj Caceres to nije normalno.. na svaku loptu gine.. ubrzo ce postati jedan od drazih navijacima radi ovakve igre.. i vise on sam dao Juventusu nego Diego, Melo, Grosso i Cannavaro zajedno..
@adinjo sry nesporazum onda
@jasko_juve Conte nije pocetnik, Bari je uveo u prvu ligu ispred Parme i gledaj kako igraju.. ovo je njegova zasluga sto ovakvu ekipu ima Bari, a Atalanta pod njegovim vodstvom se preporodila.. ali je otisao..
sto se Mela i Diega tice samo su igrali dobro protiv Rome prvu tekmu i nista vise. od Diega se puno vise trazilo, zato sto je on doveden i radi njega se promjenila formacija i nacin igre.. radi njega igramo bez krila.. a on nista da napravi.. on je tip igraca koji svojim potezima treba da rijesava sve tekme tj. on je treqatrista kao i Zidane.. ali osim Rome u drugom kolu nista vise nije napravio.. propala investicija, kao i Melo.. Sissoko je juce igrao i bio najbolji na terenu.. bio je na kupu africkih nacija,a prije toga duza povreda.. bez sumnje se vidi njegov dolazak na teren.. Alex je nas sve zaduzio i on moze komotno do 40 godine igrati ovako, ponekad dati koji gol i niko mu nece zamjerati, ali cinjenica da kada udje u formu igra najbolje od ovih napadaca.. 2 gola protiv Napolija i sad protiv Rome.. zasto Iaquinta i Trezeguet posebna prica? Trezeguet je legenda, moj idol i kraljina moze igrati i do 50 godine sto se mene tice.. jer on nikad nece izgubiti svoju sposobnost.. zato sto on nema brzine tako da je godinama nemoze izgubiti, nema tehnike tako da je nemoze izgubiti.. na terenu ga nikad ne vidis, ali ako dodje samo jedna dobra lopta odma pisi gol za Juventus.. Barca ga duzi niz godina pokusavala dovesti od Calciopolija, ali ne
odbrana je nula ako ces realno.. jer Chiellini je u ovom trenutku najbolji stoper u Italiji i medju 5 najboljih na svijetu.. ako cemo danasnju formu gledati, bez problema moze se reci najbolji stoper na svijetu.. samo sto igra sa mrtvacem Cannavarom i onim Grossom.. tako da svaki napad i Rome i ostalih ekipa ide po strani Grossa od kojeg je Molinaro bolji u defanzivi.. jedino sto u odbrani valja je Chiellini i Caceres.. kako igra ovaj Caceres to nije normalno.. na svaku loptu gine.. ubrzo ce postati jedan od drazih navijacima radi ovakve igre.. i vise on sam dao Juventusu nego Diego, Melo, Grosso i Cannavaro zajedno..
@adinjo sry nesporazum onda
@jasko_juve Conte nije pocetnik, Bari je uveo u prvu ligu ispred Parme i gledaj kako igraju.. ovo je njegova zasluga sto ovakvu ekipu ima Bari, a Atalanta pod njegovim vodstvom se preporodila.. ali je otisao..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
-
jasko_juve
- Kontakt:
@jasko_juve Conte nije pocetnik, Bari je uveo u prvu ligu ispred Parme i gledaj kako igraju.. ovo je njegova zasluga sto ovakvu ekipu ima Bari, a Atalanta pod njegovim vodstvom se preporodila.. ali je otisao..[/quote]
uredu je to..al se nije toliko culo o njemu kao o Hiddinku..to hocu da kazem..Hiddink je za mene jedan od 3 najbolja trenera na svijetu..a i ne bi volio neke legende ovog kluba da dovedu..jer ako i on bude los,ako bude imao lose rezultate uprava ce ga tesko otpustit kao i Ferraru..jer je legenda,njihov igrac..
uredu je to..al se nije toliko culo o njemu kao o Hiddinku..to hocu da kazem..Hiddink je za mene jedan od 3 najbolja trenera na svijetu..a i ne bi volio neke legende ovog kluba da dovedu..jer ako i on bude los,ako bude imao lose rezultate uprava ce ga tesko otpustit kao i Ferraru..jer je legenda,njihov igrac..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa da zato sam ono i napisao o goal.com
Kažem posebna priča, jer David se ne vidi, kao što je igrao Makaay svojevremeno u Deportivu , pa onda u Bayernu. Ali Vincenzo, od njega sam dosta više očekivao, baby Luca Toni, tako ga ja zovem
Grosso je totalno propao, zabio čovjek goal Njemcima na Svjetskom prvenstvu i odmah postao igračina, ali dobro makar nešto pokušaje. Fabio je isto posebna priča, ode radi para, i saa se tek tako vrati, a oslabio totalno. Godine su svoje učinili.
Nema te igre, razočaravjuće, zaista. Pod hitno, neka igraju staru formaciju, i neka kupe krila, a Diega neka prodaju ako mogu. Jer ne vidim više nikakvu svrhu sa njima, iako se dosta toga očekivalo upravo od toga igrača. Diego the new Zidane, ništa od toga.
Kažem posebna priča, jer David se ne vidi, kao što je igrao Makaay svojevremeno u Deportivu , pa onda u Bayernu. Ali Vincenzo, od njega sam dosta više očekivao, baby Luca Toni, tako ga ja zovem
Grosso je totalno propao, zabio čovjek goal Njemcima na Svjetskom prvenstvu i odmah postao igračina, ali dobro makar nešto pokušaje. Fabio je isto posebna priča, ode radi para, i saa se tek tako vrati, a oslabio totalno. Godine su svoje učinili.
Nema te igre, razočaravjuće, zaista. Pod hitno, neka igraju staru formaciju, i neka kupe krila, a Diega neka prodaju ako mogu. Jer ne vidim više nikakvu svrhu sa njima, iako se dosta toga očekivalo upravo od toga igrača. Diego the new Zidane, ništa od toga.
- sarajlija89
- Kontakt:
Da i ja ostavim neki komentar sinocnje tekme....
Necu dugo,vec je sve ispricano.......samo cu reci...NEMAMO SRECE,haj sto nemamo znanja al sto NEMAMO SRECE....nezz sta smo Bogu skrivili vise........hoce li nas sreca ikad pogledat
Necu dugo,vec je sve ispricano.......samo cu reci...NEMAMO SRECE,haj sto nemamo znanja al sto NEMAMO SRECE....nezz sta smo Bogu skrivili vise........hoce li nas sreca ikad pogledat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto se tice trenera ni Conte ni Spalleti nemogu vodit Juve,jer su vec vodili tim u seriji a ove sezone,a dva tima iste sezone se nemogu voditi u Italiji
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Maakaya u isti kos sa Davidom ne ide
.. Maakayu treba jedno 10 lopeti i par penala da ubaci jedan gol, dok Trezeguetu treba samo jedna.. i to se pokazalo i ove sezone.. kada niko od napadaca nije davao golove , Trezeguet je davao!!
ja bi najradije prodao Diega, za te pare kupio jednog WC stopera, vratio Palladina sa posudbe koji moze igrati i napadaca i krilo, a pored njega kao krila imamo Giovinca i Camoranesija, te Fausta Rossija i Yaga iz primavere koji su trenutno najbolji igraci primavere.. i zavrsen posao.. prodao bih Mela i kupio jednog WC lijevog bocnog umjesto Grossa, a u sredini bi ostali Sissoko, Marchisio, Candreva i Poulsen..
ili bi ostavio Diega i igrao formaciju 4-2-3-1
Camoranesi - Diego - Giovinco
Trezeguet
formacija sa kojom ove sezone nismo remizirali, a kamoli izgubili.. ubjedljivo najbolja formacija i igra se prelijep nogomet sa tom formacijom.. ali opet treba vratiti Palladina da ima ko biti zamjena Camoranesiju..
ja bi najradije prodao Diega, za te pare kupio jednog WC stopera, vratio Palladina sa posudbe koji moze igrati i napadaca i krilo, a pored njega kao krila imamo Giovinca i Camoranesija, te Fausta Rossija i Yaga iz primavere koji su trenutno najbolji igraci primavere.. i zavrsen posao.. prodao bih Mela i kupio jednog WC lijevog bocnog umjesto Grossa, a u sredini bi ostali Sissoko, Marchisio, Candreva i Poulsen..
ili bi ostavio Diega i igrao formaciju 4-2-3-1
Camoranesi - Diego - Giovinco
Trezeguet
formacija sa kojom ove sezone nismo remizirali, a kamoli izgubili.. ubjedljivo najbolja formacija i igra se prelijep nogomet sa tom formacijom.. ali opet treba vratiti Palladina da ima ko biti zamjena Camoranesiju..
- JuveSissoko
- Kontakt:
druze,slijedece godine,Trezege i Camoranesi ce jedva da hodaju,tako da s njima jos ove sezone se moze biti konkurentan ali slijedece to je kraj,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
teske rijeci od juventina.. teske..
Nije Royu toliko trebalo
Kupiti lijevo Taiwa iz Marseilla, momak odličan lijevi bek, ili Aly Cissokho iz Lyona . Ne znaš koji je bolji.
Kupiti lijevo Taiwa iz Marseilla, momak odličan lijevi bek, ili Aly Cissokho iz Lyona . Ne znaš koji je bolji.
heh, kada je otisao u Bayern trebalo je
.. a onaj Maakay iz Deportiva je jednostavno unistavao..
Cissokho je meni drama igrac.. malo je lijevi bekova na svijetu boljih od njega.. kakav centarsut ima.. uff..
Cissokho je meni drama igrac.. malo je lijevi bekova na svijetu boljih od njega.. kakav centarsut ima.. uff..
Kako sam dobar scout hehe. Pa dobro, 15 miliona je plaćen od Lyona, siguro bi oni tražili nešto preko 20. Veliki novci nema šta, još ako Juve ostane bez Lige prvaka, onda ništa od skupih pojačanja.
Koliko je onaj Brazi, ili ipak Argentina, pa gdje su ti talenti. Koliko je samo ljudi na svijetu, a za fudbal ih treba jedanaest, zar ih je toliko teško naći i sa tolikim milionima.
Koliko je onaj Brazi, ili ipak Argentina, pa gdje su ti talenti. Koliko je samo ljudi na svijetu, a za fudbal ih treba jedanaest, zar ih je toliko teško naći i sa tolikim milionima.
imamo mi para uvijek.. ko je mislio da cemo dati 50m ovog ljeta..? jos se za transfere odvajaju pare od profita i koje klub zaradi.. kad bi malo elkanovi u novcanik pogledali i izvadili kojih 100-150m onda bi bilo lakse.. a govorili su da hoce izvaditi puno para.. vidjet cemo..
kakvi brazilci.. kod nas brazilci nikad nisu valjali.. po meni Urugvajci su pravi igraci za nas klub.. pogotovo oni iz odbrane.. a posljednja dva su prica za sebe, Montero i sad Caceres..
kakvi brazilci.. kod nas brazilci nikad nisu valjali.. po meni Urugvajci su pravi igraci za nas klub.. pogotovo oni iz odbrane.. a posljednja dva su prica za sebe, Montero i sad Caceres..
- sarajlija89
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:druze,slijedece godine,Trezege i Camoranesi ce jedva da hodaju,tako da s njima jos ove sezone se moze biti konkurentan ali slijedece to je kraj,
naravno....nista od tog...nama treba svjeza krv.....alex,treze,mauro...sve su to legende...al vrijeme je za neke nove a njih neka tu ako mogu pomoci...naravno......stavrno ne kontam nase levate....
4-3-1-2 formacija...bez krila...ako vec tako hoce....neka hamsika dovedu i sigurno najaca sredina mozda i u evropi....sissoko,melo,hamskik i diego....
4-4-2 trebaju nam dva krila onda i nek izmisle diegu neku poziciju.....al nek vise odluce sta ce igrat......jbo ga formacija vise....mi ne mozemo bez krila igrat....
odbrana..sve otjerat naravno osim chiellinija i caceresa otkupit.......5 igraca novih dovest,nekim se zahvalit....al 5 vrhunskih i dokazanih igraca a ne neke polovnjake...vec imamo dobru osnovu...+ neki mladji i to je to...al dok su majmuni u upravi nista od tog
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ako mi Hamsika dovedemo.. ne znam bratami.. to mi je najveca zelja.. Hamsik i Lavezzi.. pa sve bi redom unistavali.. ako cemo igrati sa krilima, treba se zahvaliti i Diegu i Melu i lagano na transfer listu..
- sarajlija89
- Kontakt:
daffy je napisao/la:ako mi Hamsika dovedemo.. ne znam bratami.. to mi je najveca zelja.. Hamsik i Lavezzi.. pa sve bi redom unistavali.. ako cemo igrati sa krilima, treba se zahvaliti i Diegu i Melu i lagano na transfer listu..
i meni je hamsik...i zapata dole...a diego moze igrat sta hoce...al eto......melo treba ostat..jbg dobar je melo al svi su se utoplili u ovo sivilo....ne moze se nista konkretno zakljucit jer cijela ekipa je losa....ne mozemo pojedince samo kritikovat.....
samo da spomenem....a kakv je ono gol desetke molim vas....kako ga volim
ljetos sam bio za Hamsika umjesto Diega.. na JB su mi govorili jesam li normalan.. a sad bi sa Hamsikom desno i Giovincom lijevo, iza njih Marchisio i Sissoko sve derali redom i bila bi 4-4-2 formacija.. Diego nemoze igrati nista osim treqatriste tj. playmakera.. rekao je to kada je dolazio u klub i da ce doci ako ce igrati na toj poziciji.. nikakvo krilo za njega, samo playmaker.. zato lagano mu se zahvaliti i kesirati 20-25m od njega..
sto se Mela tice neka ide.. jer imamo 3 vrhunska igraca na toj poziciji, a Melo pravi visak i nije se dokazao.. prodamo Mela i dovesti u odbranu igraca.. ne treba zaboraviti da Barci moramo otplatiti Caceresa..
sto se Mela tice neka ide.. jer imamo 3 vrhunska igraca na toj poziciji, a Melo pravi visak i nije se dokazao.. prodamo Mela i dovesti u odbranu igraca.. ne treba zaboraviti da Barci moramo otplatiti Caceresa..
Dusa me moja boli kad se NAJBOLJI GOLMAN svijeta ovako obruka
Mislim da je bila ona, TATA KUPI MI TOP
Mislim da je bila ona, TATA KUPI MI TOP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.