Ryan Day - Junhui Ding / 2 @1.36
Na početku ovogodišnjeg German Mastersa sam napisao ovdje da ide do kraja i ne znam tko bi ga mogao zaustaviti. Ponovio sam to još jednom prije par dana (1/32 finala).. Sad je u polufinalu, očekujem da opravda moje povjerenje i bez trunke razmišljanja ga igram protiv puno slabijeg (ali na mahove opasnog) Daya. Idemo najdraži kineski sine, osvjetljaj obraz nacije..
Judd Trump - Rod Lawler / 2 @6.70
Eh.. Koliko sam puta samo ukazivao na ovog igrača proteklih godinu dana.. I koliko je puta prošao na tečajeve preko 2.. Totalno zapostavljen od strane kladionica, a i vjerujem većine ljubitelja snookera. Autsajder u gotovo svakom meču kojeg odigra, al nikad nije otišao bez borbe. Veličinu je pokazao i jučer protiv Pengfeia. Strašnog Kineza koji je dan prije iz turnira izbacio prvog igrača svijeta Robertsona, i to sa smiješnih 5-1 u frejmovima.. Kažem - veličinu.. Naime, Lawler je meč gubio 4-0, da bi izašao kao pobjednik u decideru sa 5-4. Samim ulaskom u polufinale dokazao je da može. Moral mu je ogroman, momentum na njegovoj strani. Nema što izgubiti, napravio je već više od očekivanog, ulazi u meč rasterećen i oslobođen svih briga. S druge strane Judd Trump, bez zbora jedan od najtalentiranijih ljudi na svijetu kad ima snukerski štap u ruci.. Dugo već ovom sportu ne daje koliko bi trebao i koliko može.. Ulazi u meč kao apsolutni favorit.. Teško breme za nekog tko oscilira već mjesecima i teško pronalazi svoju igru. Na ovom German Mastersu gotovo perfektan.. Ali svakom nizu dođe kraj. Kvota enormna kao što vidite..
Hendikep da Lawler neće izgubiti 4 razlike je visokih @1.85
Ali ne zanima me kvota 1.85, pored ove gore spomenute. Pukovnik il pokojnik! Odlučite sami.. Što ja uopće znam o svemu tome!??
Ukupna kvota:
9.136