BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

sudac92
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la sudac92 » 31 jan 2014, 22:41

Kaunas je napisao/la:koliko je karta za ove mečeve?
Džaba. :D

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 31 jan 2014, 22:42

Semper je napisao/la:Nema opravdanja za poraz od 691. igrača svijeta.Ovo je veća senzacija nego da je Džumhur pobijedio Berdycha.
Sine ako pratis tenis onda si do sada mogao da skontas da u duelima bilo kojih tenisera plasiranih iznad 100te pozicije mozes da ocekujes pobjedu na obje strane i ta ajd da ih nazovemo iznenadjenja.
Danas je jednostavno frajer odigrao svoj mec zivota sto je kasnije i potvrdio u izjavi BHT televiziji a nije da pravdam Damira, mislim da mu je rezultat na AO nabio ocito i jednu vrstu pritiska sa kojim se od sada mora da nosi.

A na ovoj podlozi danasnji protivnik Damira je izgledao kao Berdych na svom servisu. A ustvari nije do njeg nego mu je vise podloga bila saveznik nego sto on i nesto zna.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 31 jan 2014, 22:50

Ovaj Grk ima najmanje 10 kg viška , kretanje mu je očajno, nije nikoga iz Top 500 nikada pobijedio.Grk je i sam bio iznenađen da je pobijedio 144.igrača svijeta( mada je to nerealan ranking, Damirovo je mjesto oko 200) Stari mu je selektor pa eto malo igra tenisa rekreativno ali eto opet ima više potencijala od Damira jer barem ima silinu u svoju udarcima. Amer i Damir nisu odradili pripremu meča kako treba jednostavno su podcijenili protivnika koji iskreno jeste i za podcijenjivanje. Damir nije imao plan B, nije želio da igra duže poene da izmori protivnika.Ova podloga je prebrza tako da bi u nedjelju ako bude bilo potrebno Šetkić trebao igrati umjesto Damira.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 31 jan 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 jan 2014, 22:54

ma kakav Šetkić, nidje veze...razbit će Damir Jakupovića u nedjelju 8-)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 31 jan 2014, 23:20

Nije da ne prati nego veze nema.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 jan 2014, 23:24

Cuj onog, Setkic umjesto Damira :lol: :lol: I ovo da cujem :lol:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 31 jan 2014, 23:43

Markos je dosta limitiran teniser, ali njegovi limiti danas nisu mogli izaci na vidjelo iz dva razloga, brza podloga i los Damir. Damirov stari je par puta dobacio Damiru da pokusa Markosa sto vise razvuci po terenu, ali nije islo. I kada dobije inicijativu u poenu, uvijek se nadje ili jedan traljav udarac, ili s druge strane dobije bombu, sto je danas Markosu mnogo puta proslo. Sve u svemu, Markos je danas stvarno mnogo vise pokazao i zasluzeno je pobjedio. Bez obzira na ovaj poraz, naš prolaz dalje mislim da nije sporan.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 01 feb 2014, 00:11

Sutra ocekujem da vidim taj dubl par Basic-Brkic koji ima 2 challenger titule 8-)

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 feb 2014, 00:27

Šetkić je Džumhura prije dvije godine pobijedio na Sarajevo openu na gotovo istoj podlozi. Džumhur nema šta tražiti u dvoranskim uslovima. Vidim da će igrati kvalifikacije Marseja a tu je vjerovatno jedna od najbržih podloga na svijetu, po meni jako loš potez.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 01 feb 2014, 00:47

Džumhur se danas žalio i previše, bolje bi mu bilo da se fokusirao na svoj prvi servis jer je poslije svakog svog drugog servisa bio rahmetlija.
A i veliki smo mi indijanci, nismo publika za tenisa. Više smo za koridu jer svakakve lole dolaze, čak dovode i novorođenčad na utakmicu, mislim da je to van svake pameti, al' eto.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 feb 2014, 01:15

Gore od ovog poraza bi mi bilo da se u narednim danima pojave informacije da je neko uplacivao pare na grka... jer gledam danas kvota 9, a svakako cemo proci Grcku. :?
Ovo je cisto razmisljanje na glas, jer je danas Dzumhur izgledao kao amater na terenu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 02:24

IlProfessore je napisao/la:A i veliki smo mi indijanci, nismo publika za tenisa. Više smo za koridu jer svakakve lole dolaze, čak dovode i novorođenčad na utakmicu, mislim da je to van svake pameti, al' eto.
Zbog toga mi se BH Telecom Indoors svojevremeno gadio. Prvih 4-5 dana je ok, onda dođe polufinale i finale, šminkeri se namontiraju na glavnu tribinu, a mobiteli drndaju li drndaju u sred poena. Ne znam sjeća li se neko kad nam je Mahut prilikom izlaska sa terena pokazao palac okrenut prema dole, a mislim da je godinu dana ranije igrao onaj kultni meč sa Isnerom na Wimbledonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 01 feb 2014, 03:09

Danas kad bi kamera bila okrenuta prema igracu koji servira u kadar su isle dvije zdronfulje koje su citav mec pretracale nekoga. Umjesto fino u kafic da sjedu, one dosle u dvoranu i bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla i bla bla bla i blaaaaa iiiii bla bla bla bla bla iiiiii kad kamera okrene na igraca a one tamo bla bla bla bla bla bla.....

Pa mater vam ebem bolan i kuci ste mogle tako....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 feb 2014, 11:59

U jednom trenutku kad je kamera prikazala Damira, čeka servis i iza nkjega neka starija žena priča na mobitel. Iskreno, mislim da i ne zna pravila tenisa ali je dosla. :D

Danas očekujem pobjedu našeg dubla, mislim da su jači.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 feb 2014, 12:25

Unofficialpage je napisao/la:U jednom trenutku kad je kamera prikazala Damira, čeka servis i iza nkjega neka starija žena priča na mobitel. Iskreno, mislim da i ne zna pravila tenisa ali je dosla. :D

Zato sto su dosli da pozdrave Damira, mi nismo teniska nacija i raja ne zna kako da se ponasa na takvom mecu. To se treba graditi postepeno.
A kad pogledam pametnjakovice po forumu, tacno pomislim kako su redovni gledatelji svakom grand slama...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 01 feb 2014, 12:28

ala ste kritičari svi.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 feb 2014, 12:49

bhsport je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:U jednom trenutku kad je kamera prikazala Damira, čeka servis i iza nkjega neka starija žena priča na mobitel. Iskreno, mislim da i ne zna pravila tenisa ali je dosla. :D

Zato sto su dosli da pozdrave Damira, mi nismo teniska nacija i raja ne zna kako da se ponasa na takvom mecu. To se treba graditi postepeno.
A kad pogledam pametnjakovice po forumu, tacno pomislim kako su redovni gledatelji svakom grand slama...
Nemam ja ništa protiv da navijaju, čak šta više i drago mi je, i sam znaš da sam opravdao navijanje sa AO, ali ipak mislim da u toku poena ne treba telefoirat i pričat. Ali i to što kažeš da ne znamo da se ponašamo, svakao stoji i to i upravu.
A što se tiće glednja GS-ova, to gledam sve :mrgreen: :P
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 feb 2014, 13:02

14.00h : Basic/Brkic - Jakupovic/Kalovelonis

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 01 feb 2014, 14:32

Dobice vjerovatno nasi :D
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 01 feb 2014, 14:37

Idimidodjimi je napisao/la:Danas kad bi kamera bila okrenuta prema igracu koji servira u kadar su isle dvije zdronfulje koje su citav mec pretracale nekoga. Umjesto fino u kafic da sjedu, one dosle u dvoranu i bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla i bla bla bla i blaaaaa iiiii bla bla bla bla bla iiiiii kad kamera okrene na igraca a one tamo bla bla bla bla bla bla.....

Pa mater vam ebem bolan i kuci ste mogle tako....
:lol:

Baš sam to primjetio.

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.