Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 01 feb 2014, 01:46

Principatus je napisao/la:I jos Susic kaze ovo: "Nemamo mi puno novih igraca, jedan, dva imena. Nemamo mi neki izbor igraca."

Pa kako cemo imati klocu jedan!

Rece to i ostade ziv. I onda nahvali Tina Susica i Hadzica kao rijesenje. Pored zivog Prcica, Gudelja, Salatica, pa Arslanagica zovemo da gleda utakmicu protiv Egipta i to jer ga savez pored Susica zove.

Jos kaze da: "Na drugim pozicijama nemamo problema. U odbrani nemamo problema, imamo viska stopera. 6 stopera." To mu je sigurno razlog sto je Arslanagica ignorisao. Kako ga nije sramota. Pa onda ova promocija Tina Susica preko CD-a. Da povratis.
Smiri se malo. Arslanagic je kontaktiran, Prcic je dostupan i nigdje nije receno da nece dobiti poziv, i ako ga dobije mislim da nece imati neku minutazu zbog prevelike konkurencije (Pjanic, Misimovic, Medunjanin). Gudelj i Salatic su godinama cekali da se kvalifikujemo da bi se stavili na raspolaganje te mislim da im zbog toga nece biti problem pricekati jos malo. U medjuvremenu neka se ugledaju na Hadzica i Susica i izvade pasose i srede papirologiju.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 feb 2014, 01:49

Pričajte vi o Hadžiću šta hoćete... Ali gledao sam ga u nekoliko navrata i mogu da vam garantujem da će momak ostaviti srce na terenu. Siguran sam da će Hadžić biti idealna solucija na poziciji DM-a za kojim tragamo svo ovo vrijeme.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 feb 2014, 01:50

Principatus je napisao/la:I jos Susic kaze ovo: "Nemamo mi puno novih igraca, jedan, dva imena. Nemamo mi neki izbor igraca."

Pa kako cemo imati klocu jedan!

Rece to i ostade ziv. I onda nahvali Tina Susica i Hadzica kao rijesenje. Pored zivog Prcica, Gudelja, Salatica, pa Arslanagica zovemo da gleda utakmicu protiv Egipta i to jer ga savez pored Susica zove.

Jos kaze da: "Na drugim pozicijama nemamo problema. U odbrani nemamo problema, imamo viska stopera. 6 stopera." To mu je sigurno razlog sto je Arslanagica ignorisao. Kako ga nije sramota. Pa onda ova promocija Tina Susica preko CD-a. Da povratis. Odvratno jednostavno.
O CEMU TI ?
Je si li uopste pogledao intervju?
Kakav Salatic,Gudelj i Arslanagic?
Kako da ih pozove kad nemaju te mogucnosti, niti pravo nastupa za BIH?
Kakve veze ima pominjanje stopera sa Arslanagicem, kad je rekao da ce od tih 6, svakako ostati na 4
, gdje je sad prica da je Vrsajevic glavna faca? Maca popapala jezicine?
Sto ne spominjes da je rekao, da su mu se vratili Mujdza, da je spomenuo povratak Vranjesa?
Mozda da malo skontas sta je rekao. Ako ce pozvati Susica, Hadzica (sto znaci , da nece voditi Rahimica, Zahirovica), ako kaze da ce reducirati stopere sa 6 na 4, te ako ce praviti siri spisak od 30 igraca, onda ti puno ne treba da skontas da ce biti jos novih imena.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 01:50

Ma ja za Susica nikad necu reci da je amater, meni je sasvim ok. Ima s vremena na vrijeme tih nekih svojih ideja...
Doslo se do SP hvala Bogu, nikad bolje nije bilo. Savez sredio par igraca i to..

Ali jest da sad ima lufta da radi sta zeli, mislim nije ni on mala beba pa da ne zna jer ima iza sebe jedan uspjesan ciklus i jedan baraz. Ja mu vise zamjerim to sto smo protiv Slovacke imali nevjerovatne srece, bili smo slabija ekipa kad se sabere i prva i druga utakmica i uzeli 3 boda. To neka gleda, da se takvo nesto ne desava..a igraci ce se valjda srediti.

Protiv Slovaka isto stojim pri tome da smo trebali igrati sa jednim spicom i bilo bi dosta bolje...Samo da se takve stvari ne desavaju jer ocito protiv jacih ekipa vise prolazimo lose nego dobro i to treba popraviti, a jos nije nasao nacin, a mislim da nece naci ni ubacivanjem mladjeg Susica na DM u formaciji sa dva spica

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 01:54

brzitesanj je napisao/la:Ne vjerujem da ćemo protiv Argentine igrati sa dva napadača, ne ćemo igrati ni jednu utakmicu na SP sa 2 napadača svih 90 minuta. Igra sa dva klasična napadača je izumrla.

Hadžića nisam miao prilike gledati ali nije u nekoj jakoj ligi i jakom klubu, a junior Sušića sam gledao u 2 do 3 navrata gdje je po meni bio dosta solidan mda nešto ofanzivni od DM, više kao 10-ka.
Vjeruj dovoljno je bahat i tvrdoglav. Neka nam je bog na pomoci.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 01:55

calcio je napisao/la:U medjuvremenu neka se ugledaju na Hadzica i Susica i izvade pasose i srede papirologiju.
Da se smirim, naravno kada prestanem da citam *ranje u koncentrisanoj formi. :lol: Arslanagic ima drzavljanstvo. Pasos se sredjuje bez problema. Ne mijenjaj pojmove. Nije bilo kontakta sa njim, tek dan ili dva postoji kontakt. Nek je kontakt sa Tinom tu. Tu je lakse uspostaviti, sa njim i Hadzicem. MAlo se zvrcne kod Seada Susica.

Da se Arslanagic ugleda na Tinu Susica. Arslanagic. Jeste ugledat ce se na njega. :roll: :lol: Ali kako da Arslanagic sta nauci od Tine, kad se ne vide, mozda da su se sreli u U21 reprezentaciji Belgije, Arslanagic se sigurno pita gdje je Susic, sto ga tamo nema, zbog patrijotizma silnog sigurno. Oplakah. :lol: :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 feb 2014, 02:01

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la:U medjuvremenu neka se ugledaju na Hadzica i Susica i izvade pasose i srede papirologiju.
Da se smirim, naravno kada prestanem da citam *ranje u koncentrisanoj formi. :lol: Arslanagic ima drzavljanstvo. Pasos se sredjuje bez problema. Ne mijenjaj pojmove. Nije bilo kontakta sa njim, tek dan ili dva postoji kontakt. Nek je kontakt sa Tinom tu. Tu je lakse uspostaviti, sa njim i Hadzicem. MAlo se zvrcne kod Seada Susica.

Da se Arslanagic ugleda na Tinu Susica. Arslanagic. Jeste ugledat ce se na njega. :roll: :lol: Ali kako da Arslanagic sta nauci od Tine, kad se ne vide, mozda da su se sreli u U21 reprezentaciji Belgije, Arslanagic se sigurno pita gdje je Susic, sto ga tamo nema, zbog patrijotizma silnog sigurno. Oplakah. :lol: :mrgreen:
Jesi ti popio nesto previse jako veceras? Lijepo sam napisao da se Gudelj i Salatic trebaju ugledati na Hadzica i Susica, jer njih dvojica su sami sebi zavrsili papire i stavili se na raspolaganje selektoru. VIdim da je i Arslanagic sam sebi izvadio drzavljanstvo, to mi je drago cuti. Tako se to radi, bravo Dino.

Da, igrali su zajedno Tino i Dino u U-19 Belgije cini mi se.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 02:02

Ova *ovna mu ni Papeljubci ne mogu progutati.
Jasno je svima da ovo vise nije samo amaterizam.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 feb 2014, 02:03

Tipicne balkanske predrasude. Sta cemo sa Zahirovicem kad ga izbaci?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 01 feb 2014, 02:04

Najjace kad mu Marjan umetnu mogao si izabrati Belgiju danas :lol: a on rece kao odlucio se za BIH a ne Belgiju jer ga srce vuce.. :lol: :lol: o kakvoj Belgiji ovi pricaju.. rep Belgije :?:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2014, 02:05

Kažu da ga je i Kovač želio u reprezentaciji Hrvatske, ali ih je odbio :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 02:06

@Calcio

Upitaj se radije dali je Susic nesto popio. ;)
Nazalost nije, on je takav kad je i trijezan.

Ja upravo pijem samo mlijeko, ovdje je jutro, pa dolazim pri sebi i imam sta za citati. No ja bar nisam iznenadjen, ustvari nekako jesam, nadao sam se da ove budalastine sto mozemo cuti u CD nemogu biti istina. Realnost. Ali jesu. To je ono, gledas i nemozes povjerovati svojim ocima, iako znas da nije nesto novo. Bar ne oni koji ne vole da im se serviraju ovako ocigledno *ovna. Ko voli, nek jede.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 feb 2014, 02:07

Ha ja ba... 'ta će Svenu Belgija :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 02:08

Mislim da nisu zajedno nikad igrali oni u Belgiji.

Arslanagic je prosao sve uzraste od U-15. I on je pravi produkt njihove repke. Sada su mu ove dvije godine kljucne za probijanje na vecu scenu, a oni sigurno na njega racunaju.

Dok Belgija sigurno ne racuna na Susica vec par godina i nije prosao uopste taj proces koji je Arslanagic. Prave repke su u-17 i u-19 uz ovu u-21, a Arslanagic je bio standardan clan njih dok je Susic igrao za neku hibridnu u-18 samo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 02:09

Ma Tinu su i Spanija i Elf htjeli. Otimali ga od Belgije, a Hrvati potajno se nadali kako ce Tino odabrati njih. Evo citam u Kicker-u, veliko razocarenje za Löw-a, Tino im trebao im biti zamjena za Khediru.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2014, 02:29

Zbog patriJotizma nema nikoga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 feb 2014, 02:31

Kada nestane argumenata, onda se počnu tražiti gramatičke greške :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 feb 2014, 02:35

Ne pisem naski perfekt, ali ovo nije greska. To J je namjerno postavljeno u rijeci patriotizam. Jedni shvacaju foru, drugi ne. :mrgreen:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 01 feb 2014, 02:37

emir79 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Sta se ti koprcas ba tu nesto? Dilaver je nama potrebniji od Hadzica sto puta, jer Hadzic nije razbijac koji nama treba nego kreativac, sada sto se vi pravite svi redom ludi i sto je DM pod znakom jednakosti uvijek DM za vas to je druga stvar. Ne moze ni vama ni Susicu niko ziv objasniti da je to kompletno pogresan profil zadnjeg veznog, elem EPIC FAIL! A Dilaver kao desni bek treba biti ispred Vrsajevica na spisku kao backup Mujdzi. Tini aka Mini ne da ne treba ici u Brazil nego nema sta traziti kao ofanzivan igrac u nasem kadru kada nama fali najvise klasicni razbijac. Dakle protiv Egipta su se trebala probati imena tipa Besic, Gudelj, Salatic a ne Hadzic i Susic.
Nisi ti odgledao niti jednom Hadzica,jer da jesi znao bi da je Hadzic cisti defanzivac. U Riedu je igrao cak i desnog beka, momak je polivalentan i moze gotovo sve u defanzivi. Prema tome, ako ne znas sta momak igra nemoj ni pisati,neko ce stvarno pomisliti da je to istina. Budi sretan sto ce ga pozvati, jer ce Medunjanin koji je profinjeni tehnicar u paru imati nekog ko ce ga defanzivno vaditi.
Salatic? Gudelj? Jedan prijetio Mihajlovicu da ce zaigrati za Holandiju, ako ne dobije poziv u A selekciju Srbije, a drugi za Svicarsku, pa skartirani obojica. Odjednom ponosni Bosanci kojima bi bila cast igrati za BIH, dok se jedan sa kujicom slikavao u orlicima, negirao BH reprezentaciju i govorio kako bi mu bila cast da igra za reprezentaciju genocidne tvorevine. Ti bi takve u BIH?
Besica iz Ferencyebarosa? Neka je to liga petice.
Nego zapitaj se gdje su bili Spahic i Mujdza u Tininim godinama, i da li su posjedovali kvalitet i za kako velite amaterski Hajduk ;)
Ali bice mi zanimljivo citati komentare nakon prvih nastupa Tine i Anela, i kako se lize ono, znas vec sta.
Onda nismo trebali ni Misimovica zvati, ranije igrao za U21 Srbije, odnosno Jugoslavije tad, pa **** od njih.
Begovic?
Hajrovic?

I pusti mi se te demagogije.
RS je sastavni dio ove zemlje i to je cinjenica.
Srbi su konstutivan narod.
Ako se neko izjasnjava tako i kaze da to voli, to je arguement da ne treba da igra reprezentaciju?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 02:40

Nakon sto su nam u reprezentaciji igrali Hrgovic, Miske i slicni nema potrebe za bilo kakvom pricom o patriotizmu. Hrgovic izjavi kako bi kad smo igrali protiv Hrvatske najradije stavio ruku na srce kad je bila hrvatska himna ali kako kaze "nije bio red". Nakon toga, covjek ode u Atinu i zabije jedan od najljepsih pogodaka u historiji reprezentacije i sta me ona boli neka stvar sta je izjavio, kad je napravio takav potez i barem na kratko poravnao rezultat?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.