Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

caseres
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la caseres » 31 jan 2014, 22:19

Da i ja napisem nesto nakon kratkog odlaska kod tetke u banovice.

Poraz u kupu - cista nezainteresovanost igraca.
Remi s Laziom - 10 za pozrtvovanost, 0 za odbranu. (Nije samo Bonucci los bio)

Vucko-Guarin...Ja ga i dalje cijenim i moze nam valjati jos, ako nista u EL (Guarina sam htio i prosle godine, ali eto ako mu nije sudjeno, nije)
PDC i Motta - super odradjeno Marotta!

Treba gledati da se na ljeto vrati Berardi, a po mogucnosti Gabbiadini ako se bude mijenjala formacija, jer u 3-5-2 nema puno mjesta za njega.

Pablo Osvaldo - provjeren napadac, moze itekako posluzit kao back-up, Conte ce izvuci najbolje iz njega!
Neka nam bude sretan kao Boriello u par navrata i ja zadovoljan.

Prelazni rok, ocjena za Marottu 3,8. (2 lopate rijesene, doveden dobar napadac.) Sigurno ce na ljeto biti dobar prelazni rok.

Protiv Intera od pocetka maksimalno koncentrisano, ma u kakvoj da su krizi i mi evo 2 zaredom nismo dobili, a mecevi s njima uvijek teski.

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 31 jan 2014, 22:31

E sad ne kontam. 6 napadaca, zasto nisu prodali Fabia ili/i Vucka ? Kako mi je to glupo, kao nisu oni prihvatili, Arsenal, Valencia itd. ne kontam.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 jan 2014, 22:53

Nedved11 je napisao/la:[youtube][/youtube] ;)
:D Pljunuti pisac romana ili neki slikar, tako mi izgleda.
Sam rece da je dosao u najveci ITA klub :geek:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 31 jan 2014, 23:34

Sissoko je napisao/la:
Na ovoj slici se vidi slicnost sa Johny Deppom odn. kao da su blizanici :mrgreen:

slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2014, 00:09

Prijelazni rok solidan (kako i ide u januaru), što se tiče Osvalda neka mu je sa srećom.

Nakon ovog se može zaključiti da Conte nema povjerenje u trio Vučinić-Quagliarella-Giovinco (naravno mislim na EL, jer u ligi se zna ko će igrati). Ima još šansa da ode neko od napadača, ali kako je opcija Turska, nema od toga ništa :D . U sredini smo ostali sa 4 vezna igrača, ali ako zatreba mogu uletiti Asamoah i Isla, naravno i Padoin, ali to je već patnja.

Pozitivna stvar jer su se počeli rješavati viška PDC i Motta samo da to bude dugoročno, a ne da se vrate nakon polusezone.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 feb 2014, 03:14

Nedved11 je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Na ovoj slici se vidi slicnost sa Johny Deppom odn. kao da su blizanici :mrgreen:

slika
slika

:lol: otisao je Kutcher, ali tu je Djoni :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 feb 2014, 03:20

Italia je napisao/la:
Nedved11 je napisao/la:
Sissoko je napisao/la: :D Pljunuti pisac romana ili neki slikar, tako mi izgleda.

slika
slika

:lol: otisao je Kutcher, ali tu je Djoni :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 feb 2014, 09:07

[youtube][/youtube]

Evo Luciana sa onim "sto ga je zakljucao u wc". :D
Treba ovo imat da neki ne bi opet bacali tabloidne gluposti.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 feb 2014, 09:17

Prevod?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 feb 2014, 09:18

Nema, na VS forumu mozes neke stvari procitat pa na translate pa se skonta.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 feb 2014, 09:43

To je klasiker :lol:

Hvala bogu pa proce i ovaj prelazni rok... zaboli glava citujaci sva imena sto se spominju s nama..
Nije los mercato s nase strane, al nadao sam se da cemo se rijesiti jednog napadaca kad smo vec doveli Osvalda. Sto se ovog zandjeg tice ja sam positivan, ima da nas iznenadi ;) jos s ovim veznim ima da se nadaje golove kad dobije priliku..
Sutra tekma napokon. Ocekujem pobjedu, i go od strane Teveza mislim da je vrijeme i za njega.

Forza Juve
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 01 feb 2014, 09:44, ukupno mijenjano 2 puta.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 09:44

slika
Inter's new signing Hernanes should start on the bench in the match against Juventus. [GDS]

Juventus & Inter have tried to the end for Vucinic-Guarin exchange but the agreement was never reached. [Il Messaggero]
Last attempt for the exchange was done in the morning by Beppe Marotta in "meeting in a hotel in Milan with Marco Branca. [Il Messaggero]
Summit was also chosen in the Quagliarella's name, but in the end if they have not done anything. [Il Messaggero]

The Negotiations between Juve & Inter for Vucinic-Guarin exchange remained alive until yesterday in the meeting btw Branca & Marotta. [GDS]
Inter have agreed to consider the exchange with Guarin only if Vucinic had been accompanied by an offer of €7M, but Juve had 3 stops. [GDS]
Juventus was willing to buy Guarin but Inter has requested €2M for loan, & an obligatory €13M in June. [GDS]

Osvaldo is the first alternative to Tevez & Llorente, then it is Giovinco, Vucinic & Quagliarella are fifth & sixth choice. [GDS]

In the coming weeks will begin the discussions between Marotta & Raiola (Pogba's agent) to discuss the extension of Pogba's contract. [TS]

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 feb 2014, 09:46

AvantiSignora je napisao/la:To je klasiker :lol:

Hvala bogu pa proce i ovaj prelazni rok... zaboli glava citujaci sva imena sto se spominju s nama..
Nije los mercato s nase strane, al nadao sam se da cemo se rijesiti jednog napadaca kad smo vec doveli Osvalda. Sto se ovog zandjeg tice ja sam positivan, ima da nas iznenadi ;) jos s ovim veznim ima da se nadaje golove kad dobije priliku..
Sutra tekma napokon. Ocekujem pobjedu, i go od strane Teveza mislim da je vrijeme i za njega.

Forza Juve
I ja mislim da je vrijeme da ih Tevez naguzi, jos ce veliki Luciano bit na stadionu.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 feb 2014, 09:54

Sissoko je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:To je klasiker :lol:

Forza Juve
I ja mislim da je vrijeme da ih Tevez naguzi, jos ce veliki Luciano bit na stadionu.
To treba biti joa veci motiv da ih naguzimo do kraja. Nema milosti protiv ove zmije..
Svi za Moggia 8-)

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 feb 2014, 09:58

Izuzetno dobrog napadača je doveo Juve, itekako tehnički potkovan, jedini problem je njegov mentalitet, ali vjerujem da će ga Conte smiriti

[youtube][/youtube]

A i njegov stajling pokazuje kakav je on umjetnik :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 10:45

Iaquintina rodica(Manuela) prognozirala je rezultat sutrasnje utakmice protiv manjeg milanskog kluba.

slika

Nadam se da ce biti ovaj rezultat i to golovima u 87. minuti iz ofsajda i to debelog ofsajda a drugi gol u 91. da Storari napravi nesto slicno sto je napravio Begovic. Sem toga da sudija cijelo vece vuce u nasu korist i da ih napuni kartonima do vrha plus da im da dva nepravedna crvena kartona.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 feb 2014, 11:22

Jos jedan u nizu neshvatljivih poteza. Boriello, Anelka, Bentner, Osvaldo... Ko je sljedeci?
A opet s druge strane Pirlo, Vidal, Pogba, Llorente...
Iz krajnosti u krajnost
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Pogba

Post Postao/la Pogba » 01 feb 2014, 11:31

szlaja je napisao/la:Jos jedan u nizu neshvatljivih poteza. Boriello, Anelka, Bentner, Osvaldo... Ko je sljedeci?
Pa ne bih rekao nelogičan, dapače.

Imaš Nanda i Carlosa koji od tamo šestog kola, kada je Conte shvatio koji tandem je najbolji, igraju svaki meč.

Imat ćemo probleme ako se jedan povrijedi jer na klupi nažalost nemamo igrača koji mogu napraviti nešto, Vučinić kao Brazilac, čim trideseta pokuca - gotovo je, Gio na moju žalost ne može, Quaglia je panj.

Ako želimo uzeti 2 trofeja, a želimo - potreban je bio jedan dobar napadač.

A potreban je bio i veznjak, šteta što to nismo riješili već sada jer na ljeto realno trebamo zamjenu za Pirla, a vrlo moguće i još jednog igrača ala Guarin ili Radja, tako neki profil stamenog i jakog igrača, bekovi, svi znamo.

Racionalan potez, otkup ne dolazi u obzir, a desio bi se samo ako ovaj zabije 10-15 golova u svim takmičenjima do kraja.

Šteta što se nismo riješili još nekih igrača, jer opet će nas zatrpati Motta, PDC i slični koji će se vratiti s posudbi, to treba sve otjerati bez naknade, također, sada imamo 6 napadača pa će se bar dvojica vrtiti po tribinama jer nisu željela da idu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 13:08

In the afternoon, Juventus will train for the match against Inter.It will be the first training for Pablo Osvaldo with Juve. [TJ]
zanima me koji ce broj uzeti. 11 je slobodan.
Conte has been following Osvaldo since the striker played for Zeman at Lecce when he was 20(GdS)
joj kada sada Osvaldo poludi i pocne zabijati svaku utakmicu :?
Zeman on Osvalso back in 2005 "Even he doesn't know how good he can become" via GdS
znaci u Osvaldu 'cuci' sakriven Ronaldo :o :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2014, 15:02

ok treci napadac..nije Osvaldo problem, neka ga...ovako bar imam neko uzbudjenje kad udje u igru i gledam da li ce se MOZDA pokazati, za ove vec znam da nema hljeba od njih i tesko ih gledati vise...ja bih ostavio i Vucinica kao 4.og spica ako mu vec ne smeta da sjedi na klupi..malo mi je nezahvalno stavljati ga u isti kos sa Kvaljarelom i Djovinkom nakon svega sto je uradio u dvije prosle sezone. Zaboravljaju svi da su on i Vidal sami izvukli proslu sezonu kad su svi ceskali mu.da po terenu...

minus je to sto se nismo uspjeli rijesiti Kvaljarele i Djovinka , ali sta ces- nece ljudi da idu.. bolje sjedit na klupi a uzimat milione nego negdje igrat pa da ljudi vise sto mi vec znamo da veze nemaju...to je mana dovodjenja otpada, kasnije ga se ne mozes rijesiti..

i naravno taj lijevi bocni nervira vec iz prelaznog roka u prelazni rok..misljenja sam da je trebalo u ovih 6 mjeseci probati nekog igraca tamo na posudbu tipa Armera ili Gabriela iz Udinezea.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []