mislim da bi bilo pametno da mi svjesno prepustimo ulogu favorita konama,pile87 je napisao/la:Ma da se ne lazemo nisu neke pare nisti su se ispruzli s nekom lovom druga je stvars sto su ova djeca loziona onaj stavio sliku igraca za svedskim stolom i komentira milijarderiAlipasino je napisao/la:Uzet titulu ove godine ce biti tezak udarac Tanovim milijarderima.Nikad sladja nece bit a ima ih toliko.to je tako kad nisi naucio ni osnovno da imas.
Titula se treba uzeti kao i svake godine radi Zelje i radi benefita koje donosi.Mi smo Zeljo i mi smo broj jedan u drzavi.
mi imamo 4 odlucujuce tekme na samom pocetku, (ne racunajuci derbi)... mi cemo pricati tek nakon 4.kola.
ako su se vec nafurali, sto im ne bi i mi pustili da se furaju, neka ih,
i jesu im ogromne pare legle u klub. Nadaju se tituli evo 7-8 godina, moraju je osvojiti...pritisak im je maksimalan (mada nikad nisu osvojili ligu dva puta u razmaku od 7 godina"Divovi" ).
izjave tipa "prosetacemo se ligom" i sl. dovodjenjem "internacionalaca" i kupovanjem(pokusajima) svega sto valja u BiH...
jasno govori koliko su ocajni / ozbiljni u namjeri osvajanja te za njih neosvojive titule...
skontajte koliko bi njima ta titula znacila, a koliko nama ...ne moze se porediti.
isto ko sto se ne moze poediti situacija da mi izgubimo od Zrinjskog na Grbavici(nikakav problem),
sa tim da oni izgube od Olimpica na Kosevu(ocaj)... koliko god oni pokusavali pricati o tome kako je sve sada super...
mi imamo luksuz da idemo iz utakmice u utakmicu prvo Bijeljina,... pa Zrinje, ...preko brda,... pa onda Siroki...4 najvaznije utakmice...
oni imaju samo u glavi titulu, kup im nebi zadovoljio apetite to bi im bio kao utjesna nagrada...
...nego ja vama savjetujem da odigrate na kone u Zenici, bice fina kvota, uzmite pare...
ako padnete
pustite ih da se dizu u visine, kupice im Tan sve sto zazele...najbolje bi im bilo, da im kupi Zelju, jer to zele... hehe