Nista brate ja volim crveni PartizanGorki je napisao/la:fukara87 je napisao/la:
Ne znam sto grijesite oko klubova, nije Zvijezda nego Zvezda, pomislit ce neko da igramo prijateljsku sa Zvijezdom iz Gradacca.
Crvena Zvijezda![]()
![]()
pričaj brate BOSANSKI da te svi razumiju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Šta je ovo, imate svoj autobus, a opet na pripreme sa trans turistom 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima nas pa se ide sa 2 busa....ima se pa se k.u.r.c.i.m.osamozeljo1987 je napisao/la:Šta je ovo, imate svoj autobus, a opet na pripreme sa trans turistom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]
Imal kakve šanse da Omi nađemo glasnogovorika
tuzlanska Sloboda
STa je to gdje je bus, opet putuju sa trans turistomzlajci je napisao/la:[youtube][/youtube]
Otišla lamela i boš pumpa (vidjeli juče na ljekarskom)Tkanton je napisao/la: STa je to gdje je bus, opet putuju sa trans turistom
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima sigurno neki valjan razlog, mozda je Azmir fino tamo sve uplatio pa kad vec oni mogu voziti voze ili bus ne ispunjava sve uvjete za EU. Uglavnom bus ovaj nas je okej, nije krs samo da se zna 
Nije jos registrovan za EU.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Zaboravili smo autobus da ga postavimo ispred gola protiv Crvene Zvezde
, valja se sad nekako branit . Ma nije bitan toliko autobus bitno je da se otislo tamo i da je dobra atmosfera.
j*bo vas Crvena Zvijezda više,kao da igramo protiv Bayerna
ja očekujem dobru tekmu odn.dobre tekme na pripremama i da se uigramo a koliko i kako ćemo proći protiv beograđana za*it im.Bitnije mi je da se uigra ekipa da to bude to na pripremama i da spremni uđemo u nastavak takmičenja ove zanimljive lige
Da mi odigramo xtra pa neka nam ljudi uvale i petardu
Ma vala nek budu isti rezultat kao zadnje utakmice što smo igrali protiv njih, mjera bi biloGorki je napisao/la:j*bo vas Crvena Zvijezda više,kao da igramo protiv Bayernaja očekujem dobru tekmu odn.dobre tekme na pripremama i da se uigramo a koliko i kako ćemo proći protiv beograđana za*it im.Bitnije mi je da se uigra ekipa da to bude to na pripremama i da spremni uđemo u nastavak takmičenja ove zanimljive lige
![]()
Propao dolazak Anida Travančića

Iako je bilo izvjesnon da će mladi reprezentativac BiH i igrač Sarajeva Anid Travančić svoju nogometnu karijeru nastaviti u redovima tuzlanske Slobode, transfer prema saznanjima do kojih je došao Vidiportal.ba neće biti ostvaren.
Naime, klub sa Koševa bio je voljan pustiti Travančića na Tušanj uz određeno obeštećenje, ali pod uslovom da ekipu trenera Roberta Jarnija pojača igrač Borca Srđan Grahovac, koji je odlučio ostati stanovnika Banja Luke.
vidiportal .ba

Iako je bilo izvjesnon da će mladi reprezentativac BiH i igrač Sarajeva Anid Travančić svoju nogometnu karijeru nastaviti u redovima tuzlanske Slobode, transfer prema saznanjima do kojih je došao Vidiportal.ba neće biti ostvaren.
Naime, klub sa Koševa bio je voljan pustiti Travančića na Tušanj uz određeno obeštećenje, ali pod uslovom da ekipu trenera Roberta Jarnija pojača igrač Borca Srđan Grahovac, koji je odlučio ostati stanovnika Banja Luke.
vidiportal .ba
I bolje sto nije doso vidi mu frizure, ne treba nam takav sminker u ekipi.
Sutra (nedelja ) 18.00- Hayat tv- emisija Glam Blam- gost Ciro Blazevic sa priprema u Tuzli ...
- moustapha
- Kontakt:
Kako mozete padati na medijske naslove kojima je glavni izvor forum. Travancic nije bio ni u kakvim varijantama za prelazak na Tusanj.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/travan ... ajevo/1413
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/travan ... ajevo/1413
#divovi
a debila pisu Ciro docekuje 30 igraca a ako se fino procitaju imena vidi se da je 25
i otkud ova nesreca Ferizovic da ide na pripreme 
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
"Put Slovenije je otputovalo 30 igrača i članova stručnog štaba"fukaratz je napisao/la:a debila pisu Ciro docekuje 30 igraca a ako se fino procitaju imena vidi se da je 25i otkud ova nesreca Ferizovic da ide na pripreme
Ukupno sa strucnim stabom i osobljem. Znaci treneri i fizioterapeut...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
moja greskaProbisvjet je napisao/la:"Put Slovenije je otputovalo 30 igrača i članova stručnog štaba"fukaratz je napisao/la:a debila pisu Ciro docekuje 30 igraca a ako se fino procitaju imena vidi se da je 25i otkud ova nesreca Ferizovic da ide na pripreme
Ukupno sa strucnim stabom i osobljem. Znaci treneri i fizioterapeut...
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.