AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: AS Roma
iturbe je odlican, dobro ce nam doci. a sto se napadaca tice tu su berisha i sanabria koji ce 'nadoc' taman kad se capitano oprosti 

firenca kiksala i ako dobijemo odošmo im na -12, milanski klubovi su u exstremnim minusima i sasim time liga prvaka je fakticki osigurana, al eto utakmicu po utakmicu
od sutra krecu moje specijalne metode pomoci romi do titule, ide masan ulog na juventusa sutra i tako citav dan (ako padnem ranije). obicno ti parovi koje tako forsiram ne prolaze na kraju
od sutra krecu moje specijalne metode pomoci romi do titule, ide masan ulog na juventusa sutra i tako citav dan (ako padnem ranije). obicno ti parovi koje tako forsiram ne prolaze na kraju

nema potpisa
Valjda ce juve da kiksa, pa cak i da izgubi sto da ne, mroaju i oni nekad, pa da im pridjemo na 3 boda, sto bi im sigurno unijelo nemir, a nama motiv, tako da do kraja bi bilo sve moguce
... sto se tice prelaznog roka, solidno odradjen, doveli stopera koji je igrao sa castanom ako se ne varam tako da nece biti problem sa uigravanjem, a benatia moze i sam igrat
... bastos je tu da malo pogura lijevu stranu po potrebi sa novom dimnezijom u ofanzivi
... od tottija ocekujem da bljesne kako samo on to zna 

Neka sutra roma dobije parmu,to je najbitnije...ostalo je sve manje bitno.!
Ove sezone uzeti KUP i obezbijediti LP i ja prezadovoljan...!!!
Ove sezone uzeti KUP i obezbijediti LP i ja prezadovoljan...!!!
@macahz nije druze igrao s Castanom nego je takav tip stopera.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za današnju tekmu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
e onda me je nesto prenijelo :/... mislio sam da su iz istog kluba dovedeni XDSPQR je napisao/la:@macahz nije druze igrao s Castanom nego je takav tip stopera.
Dobra ova Parma, sastavljena od istrosenih igrača, ali kvalitet je još tu, valjalo bi rano napraviti razliku, mogao bi opet Gervinho praviti nered medju ovim tromim stoperima
Uslovi katastrofalni, ovo ce ise odgovarati Parmi, koja ima dobru seriju pobjeda...
Jel prekinuto ovo? Imam 3+ na tiketu 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Ponos Torina
- Kontakt:
prekinuto,vjerovatno ce sutra igrat ako bude vrijeme ok
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ne moze se sutra igrati jer se u srijedu igra sa Napolijem u kupu. termin ce biti naknadno odredjen.Ponos Torina je napisao/la:prekinuto,vjerovatno ce sutra igrat ako bude vrijeme ok
-
dobra stvar je sto cemo odmorniji docekati napoli. losa stvar je sto ce se ova utakmica ubaciti vjerovatno negdje u sred sedmice sto ce nam onako 'zakuhati' raspored. i naravno najgora stvar je sto necu primiti sedmicnu dozu rome i sad kriziram.
Vjerovatno tek 19.2. (srijeda)...zapravo nije tek, to je najprije moguce, po meni...jer 5.2. i 12.2. igraju polufinale s Napolijem...SPQR je napisao/la:ne moze se sutra igrati jer se u srijedu igra sa Napolijem u kupu. termin ce biti naknadno odredjen.Ponos Torina je napisao/la:prekinuto,vjerovatno ce sutra igrat ako bude vrijeme ok
Tek sad vidjeh da Roma u prvenstvu igra 3 tekme zaredom na domacem terenu...(parma,lazio,sampdoria)...prilika da se priblizi juventusu, koji ce nadam se veceras kiksati protiv intera...i to iz razloga sto su ovi trenutno katastrofa, a ovakve utakmice su dobra prilika da se vratis na pravi kolosijek

i šta sada to znaci da protiv lazia nece moci igrati radja ili se njemu pika suspenzija samo za ovu tekmu, pa kada god se odigrala? 

nema potpisa
naravno da ce moci, nece igrati ovu za koju je i suspendovan.
aha, znaci nema problema sa suspenzijama. evo kod njih nekakav biglia dobio žuti i nece moci igrati, šta igra taj i jel im bitan
joj kad se za 7 dana zabunkerišu i samo nabijaj gore. ne do im bog da ga prime rano

joj kad se za 7 dana zabunkerišu i samo nabijaj gore. ne do im bog da ga prime rano

nema potpisa
veznjak, a naravno da se treba ocekivat bunker, Rejina specijalnost.