Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
ragazzidelsud1987
-
Kontakt:
Postao/la ragazzidelsud1987 » 01 feb 2014, 18:11
Gusar1995 je napisao/la:Nismo tako strašno igrali kako govorite, odmah Moyes out...ništa to
i svi neki eksperti prozivaju Carricka i Clevza, a danas su baš ok odigrali, uz to Carrick veći dio tekme van svoje pozicije...niko ne proziva y.eb.e.nog Welbecka i njegovu komičnu tehniku
šta ćeš ti igrat s njima, drvosjeće i imaš priliku onaj nesposobni je ne iskoristi...
IMALI SMO JOŠ DVIJE POVREDE, OBA ŠTOPERA, ALOOO EEEEEEE
A šta je Cleverly fulio nakon odbrane Begovića Rooneyu iz slobodnog odbila se lopta do njega Edin Varupa bi ono dao

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
moj uzor-S.G
-
Kontakt:
Postao/la moj uzor-S.G » 01 feb 2014, 18:11
Sta je ovo ljudi dragi ? Iskreno, nisam ocekivao ovakve reakcije navijaca Uniteda. Psovanje majki i jos neke psovke na racun igraca su blago receno smijesne. Pa ja kao simpatizer Liverpoola evo nekoliko godina nisam toliko psovao igracima majke i slicno a svasta je bilo pa i gorih situacija nego sto je ova kod vas..
Treba biti navijac i podrzavat klub i kada mu ne ide bas sve po planu

Zadnja izmjena:
moj uzor-S.G, dana/u 01 feb 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
-
MUFC_#1
-
Kontakt:
a ja igraca i mezarja, onaj nigga u napadu isto bejbleyd se okrece,a o evri da ne pricam vrti se bolje neg kakva fuxa u diskoteci, yebem vam vene (onom zuci ybem onu plavusu u slijepo crijevo )

-
red devil88
-
Kontakt:
Postao/la red devil88 » 01 feb 2014, 18:12
Aj vidi sta mali Zaha radi 2 asistencije a usao u 40 minuti

a ja gledam younga citavu **** sezonu ne znam imali 2 asistencije
Glory Glory Man United !!!

-
eric_cantona
-
Kontakt:
Postao/la eric_cantona » 01 feb 2014, 18:12
smalling jedini prolazna ocjena .. šteta zbog Jonesa, s njim bi to izgledalo bolje
Unitedu treba Varane. ODMAH
-
ragazzidelsud1987
-
Kontakt:
Postao/la ragazzidelsud1987 » 01 feb 2014, 18:13
moj uzor-S.G je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi ? Iskreno, nisam ocekivao ovakve reakcije navijaca Uniteda. Psovanje majki i jos neke psovke na racun igraca su blago receno smijesne. Pa ja kao simpatizer Liverpoola evo nekoliko godina nisam toliko psovao igracima majke i slicno a svasta je bilo pa i gorih situacija nego sto je ova kod vas..

Pa šta vi imate psovati kada niste titule vidjeli od rođenja Mojsija, mi smo navikli na titule takav nam je mentalitet

-
neo
-
Kontakt:
Nema ovde diskusije sa ovakvim osobama koji su blago rečeno glory hunteri. Ma nisu oni nikakvi huntei, ni su **** koje ne mogu podnijeti ni jedan pad.
S toga, ovo je moj zadnji post na temu vezanu za MANCHESTER UNITED sve dok dotične osobe ili ne dođu pameti ili prestanu pisati bljuvotine na ovoj temi.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
gio10
-
Kontakt:
Adam ratatatatatatatatataaaaaaaaaam
Kakvi glory hunteri
Gluho i daleko bilo
Ja te volim, volim Željo..
-
Gusar1995
-
Kontakt:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:
A šta je Cleverly fulio nakon odbrane Begovića Rooneyu iz slobodnog odbila se lopta do njega Edin Varupa bi ono dao

Ma ja kažem da je ok odigrao danas, to što je fulo je smiješno i ja sam bijesan zbog toga, ali ne možeš zbog toga reć da je loše odigrao... više sam ja pokazao od onog Welbecka sjedeći u kući to ti govorim...ništa, apsolutno ništa nije uradio
-
Otelo
-
Kontakt:
Kape opet na glavu ?
Imamo mi i dosta konoplje ako treba za smirenje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
fukara87
-
Kontakt:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi ? Iskreno, nisam ocekivao ovakve reakcije navijaca Uniteda. Psovanje majki i jos neke psovke na racun igraca su blago receno smijesne. Pa ja kao simpatizer Liverpoola evo nekoliko godina nisam toliko psovao igracima majke i slicno a svasta je bilo pa i gorih situacija nego sto je ova kod vas..

Pa šta vi imate psovati kada niste titule vidjeli od rođenja Mojsija, mi smo navikli na titule takav nam je mentalitet

Cuj ovog

idi bolan lijeci se i sta odmah provociras, ja sam navijac Liverpool i vjeruj da mi je drago sto ste u ovoj situaciji jer cete bit u goroj sledece sezone kad vas niko ne bude htio jer ne igrate LP haj zdravo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 01 feb 2014, 18:16
gio10 je napisao/la:Adam ratatatatatatatatataaaaaaaaaam
Kakvi glory hunteri
Gluho i daleko bilo
Ko je gloryhunter, navedi poimenice, a ne ulijetati tako i bespotrebno provocirati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
R.J.W.G.
-
Kontakt:
Sačekat tri-četri stranice, dok se ispišu i ispsuju ovi što su pali na kladionici i glory hunteri i onda očekivati normalan post. Izgleda ne može drugačije.
PS: Svaka čast Begoviću, bio je fantastičan danas. Nažalost.
Zadnja izmjena:
R.J.W.G., dana/u 01 feb 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
-
ragazzidelsud1987
-
Kontakt:
Postao/la ragazzidelsud1987 » 01 feb 2014, 18:16
VJEROVANJE U MOYESA, VJERUJEM I U IGRAČE, polako naslađujte se hejteri još..
-
moj uzor-S.G
-
Kontakt:
Postao/la moj uzor-S.G » 01 feb 2014, 18:16
ragazzidelsud1987 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi ? Iskreno, nisam ocekivao ovakve reakcije navijaca Uniteda. Psovanje majki i jos neke psovke na racun igraca su blago receno smijesne. Pa ja kao simpatizer Liverpoola evo nekoliko godina nisam toliko psovao igracima majke i slicno a svasta je bilo pa i gorih situacija nego sto je ova kod vas..

Kad skontas sta sam pokusavao reci, javi se opet

ZZ
-
Rooney88
-
Kontakt:

Ne moras svoju nervozu brate istresati na njemu. Momak ima pravo, neki fkt pretjeruju u psovanju cega sve ne pojedinim igracima, ruzno je procitati. Evra je puno dao klubu i zadnje sto zasluzuje je bilo kakva uvreda, covjek vise nije za Uniteda i to je svima jasna cinjenica, i njemu i upravi dok se trazi Shaw, ali to je najdalje dokle mozemo ici, nikako ovo sto se ovdje cita.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
BoBo89
-
Kontakt:
Moyes je veceras pogrijesio kadje uveo Welbecka, te ga postavio na najvaznije mjesto u ekipi, a ovaj naravno pokazao o kakvom se mamlazu radi. Na taj nacin smo prakticno izgubili Rooneya. Izgubili smo koheziju, a Stoka se najbolje snalazi kad je kaos na terenu.
Dany boy dobija priliku od 2008, bar toliko se ja sjecam i neshvatljivo je da je jos uvijek ovakav mamlaz. Kako neko sebe moze smatrat centarforom, a da bude onoliko nesnalazljiv u kljucnim momentima. Ubjedljivo najruzniji dio Fergijeve ostavstine. Ubjedljivo!
Pretpostavio sam da ce nas Youngov eurogol kostat puno, on ako odigra dva dobra poteza, treci mu mora bit amaterski i onda sve iz pocetka.
Evru ne treba vise nikako komentarisat. On je nuzno zlo u ovom momentu.
-
Kaunas
-
Kontakt:
Gusar1995 je napisao/la:Nismo tako strašno igrali kako govorite, odmah Moyes out...ništa to
i svi neki eksperti prozivaju Carricka i Clevza, a danas su baš ok odigrali, uz to Carrick veći dio tekme van svoje pozicije...niko ne proziva y.eb.e.nog Welbecka i njegovu komičnu tehniku
šta ćeš ti igrat s njima, drvosjeće i imaš priliku onaj nesposobni je ne iskoristi...
IMALI SMO JOŠ DVIJE POVREDE, OBA ŠTOPERA, ALOOO EEEEEEE
objašnjeno!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
PhoenixFire
-
Kontakt:
Postao/la PhoenixFire » 01 feb 2014, 18:22
i ovi isto što se pravi moralno pripravnima i sere o "glory hunterima" da vas vidim kako bi reagirali da united sljedećih 20-god ne osvoji ni jedan trofej i ne igra u lp. tko bi onda ostao. ako glory hunter znači ne željeti da se taj scenarij dogodi nužno se neke stvari sjeku u korijenu.
a činjenica je da niti jedan ali ama baš ni jedan vrhunski klub ne smije trpiti vječne talente dok mu oni istinski odlaze na posudbe, kupuju ih drugi klubovi i sl.
Zadnja izmjena:
PhoenixFire, dana/u 01 feb 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
Saurman
-
Kontakt:
Na ljeto napraviti čistku Smalling,Evra,Rafel,Vidić,Ferdinand,Carrick,Cleverley,Nani,Valencia,Welbeck.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.