FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 01 feb 2014, 14:29

ima nade za nas 8-)

U drugom dijelu redovne 14. sjednice Općinskog vijeća Tuzla, koja je održana protekle sedmice, razmatrane su i usvojene incijative za:

-osnivanje Turističkog biroa u Tuzli
-obilježavanje horizontalne signalizacije pješačkog prijelaza i postavljanje vertikalne signalizacije pred zgradom Općine Tuzla i svim javnim ustanovama, vjerskim objektima, te svim drugim mjestima u svim MZ, gdje je zbog frekventnosti saobraćaja neophodno obezbijediti sigurnost pješacim
- izmjeni reda vožnje u naselju Moluhe
- hitnu rekonstrukciju nadstrešnice na izvorišti mineralne vode u MZ Kiseljak
-postavlajnje stubića na trotoaru u Rudarskoj ulici ispred bivšeg Auto centra MZ Batva pa sve do ulaza ka naselju Paša Bunar
-regulisanje saobraćaja u MZ Ši Selo na potezu od semafora kod Elektro distribucije Tuzla, kao i ulice Đure Đakovića
- iznalaženje mogućnosti za postavljanje stolica na sjevernoj tribini na stadionu „Tušanj“
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2014, 14:48

hahah kako Omi zasjase oci na pomen Zvezde, ko dijete malo... kosti ce im polomit hahaha ...ako Oma , Husic , Kuduz, Krpic, Cejvan ovako usijaju ocima , a Zvezdi je to tekma ko i svaka druga, bice "je.o pobjedu cuvaj noge" :mrgreen:

edit: a i sa transturistom se rade neke stvari na osnovu otpisa starih dugova..i oni su dobar dio otpisali i logicno da im se malo mora izaci u susret.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2014, 15:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:hahah kako Omi zasjase oci na pomen Zvezde, ko dijete malo... kosti ce im polomit hahaha ...ako Oma , Husic , Kuduz, Krpic, Cejvan ovako usijaju ocima , a Zvezdi je to tekma ko i svaka druga, bice "je.o pobjedu cuvaj noge" :mrgreen:

edit: a i sa transturistom se rade neke stvari na osnovu otpisa starih dugova..i oni su dobar dio otpisali i logicno da im se malo mora izaci u susret.

Tako je.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2014, 15:27

Azmir na vrijeme rjesava dugovanja da bi do godine Sloboda ispunjavala sve uslove za Evropska takmicenja, covjek je stvarno dosta uradio u ovih godinu dana, eto to i sa Transturistom se rijesilo sto je dobro, bice nam i oni sponzor.

Brzonogi veznjak Enes Brčkalić (24) nije sa ostatkom tima otputovao u Kopar, te će najvjerovatnije proljetnu polusezonu provesti kao posuđen igrač u redovima srebreničke Gradine.

Podsjetimo, Brčkalić je bio standardni fudbaler u ekipi Smajila Karića, a u protekloj polusezone jednom se upisao u listu strijelaca i to u prvom kolu kada smo sa 6:0 na Tušnju deklasirali Troglava.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 feb 2014, 16:01

Sa Transturistom je ugovor potpisan poodavno, kada je Husić kupio i klupski autobus. Riješen je dio dugova da ubuduće koristimo njihove usluge, jer neće naš autobus uvijek biti dostupan a tu su naše mlađe selekcije.
Nego ko je ovaj Dino Ferizović ? nisam upratio kad je došao, nit je poznat meni a ni Googlu :D slabo podataka o njemu, po ovih nekoliko slika je iz Amerike ?

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 01 feb 2014, 18:08

za korisnike googl chrom'a

http://www.themebeta.com/node/74399

slika
Zadnja izmjena: FA7, dana/u 01 feb 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2014, 18:09

Coraco je napisao/la:Sa Transturistom je ugovor potpisan poodavno, kada je Husić kupio i klupski autobus. Riješen je dio dugova da ubuduće koristimo njihove usluge, jer neće naš autobus uvijek biti dostupan a tu su naše mlađe selekcije.
Nego ko je ovaj Dino Ferizović ? nisam upratio kad je došao, nit je poznat meni a ni Googlu :D slabo podataka o njemu, po ovih nekoliko slika je iz Amerike ?
Evo Dine gledaj i uzivaj. Iz mladjih dana. Ko Maradona. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 01 feb 2014, 18:40

zanima me gdje je onaj cupo sto je bio na probi prije pocetka prosle sezone,ode u Olimpic i izgubi se negdje :roll: mozda bi nam on dobro dosao,sta vi mislite?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 feb 2014, 18:45

ferizovic igrom podjsjeca na okanovica , iako na treninzima bar mene nije odusevio , al nikako , cini se kao nespreman dovoljno i kao da ima viska kg malo .... al opet , nisam ja neki strucnjak ....

p.s. Ako mislis na cupu sto ga je sadikovic ukrao od nas kad smo bili u krizi .... ma nebi ga ja vala vratio , da je dobar igro bi za olimpik

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 18:54

Vjerovatno mislite na Jusufovica (Manchester City :lol: ). Kako sam vidio bio je na prijateljskoj protiv Buducnosti na tribinama...

Bezveze igrac, jedan od gorih onda kada smo ispali u drugu pa igrao prvu polusezonu sa onim drugim Musicem iz Manchester Cityja isto :lol: Neka im je daleko kuca..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 feb 2014, 18:56

Probisvjet je napisao/la:Evo Dine gledaj i uzivaj. Iz mladjih dana. Ko Maradona. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Ima igru vidi se, samo na kojem nivou su ovi protivnici ? obzirom da ovo na videu izgleda kao s onih americkih
koledza :) meni je on totalna nepoznanica, je li igrao prije kod nas ? i otkud njega sad :D

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 01 feb 2014, 18:56

tuzlak1987 je napisao/la:Vjerovatno mislite na Jusufovica (Manchester City :lol: ). Kako sam vidio bio je na prijateljskoj protiv Buducnosti na tribinama...

Bezveze igrac, jedan od gorih onda kada smo ispali u drugu pa igrao prvu polusezonu sa onim drugim Musicem iz Manchester Cityja isto :lol: Neka im je daleko kuca..
Nisam mislio na Jusufovica, @rudarska2 zna na koga mislim,dobro je odigrao onu pripremnu,odma ga uze Sadikovic,i sad pojma nemam gdje je :roll:
@rudarska 2 pa dobro i Kapic nije bio standardan u Olimpicu pa je opet dobro pojacanje,Olimpic ima po IMENIMA najjaci tim u miki maus ligi ;) dobro bi nam dosao svaki njihov igrac.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2014, 18:58

Dejan Limic, nije se naigrao u Olimpicu - otisao negdje, mislim u Modricu...njeg je Denis momacki zajebo hehee umjesto da kod nas bude glavni prosle sezone, otisao u Olimpic nakon jedne tekme i tamo mislim da ni jednu nije odigrao

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2014, 18:58

http://fksloboda.ba/vijesti/727-samid-s ... rveno-crne" onclick="window.open(this.href);return false;

Je li ovo onaj lik što je zvao u emisiji na TK čini mi se ,što mu nije uplaćen staž il nešto tako :? .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2014, 19:03

ovo je Sabitovic stari fiziotarapeut, sto mu je sin u koreji ili nedje tamo igrao...a u emisiju je zvao Prljo sto odrzava teren, crta linije i to :D

jbg vjerujem da mu je Sloboda duzna kamaru, ali i on je davno pobjegao u JU Stadion Tusanj, jos kad su i Sabovici bili pa htjeli stadion i kad je opstina napravila JU Stadion Tusnja..tad je bas pricao kako mu je super, redovna plata itd itd, da od Slobode nije imao nista..al eto sad haman treba u penziju pa fale te godine staza dok je Sloboda drzala stadion..za to ne moze teretit Azmira, cak ni Sabovice(maksimum njih za godinu dana) jer je to iz perioda i prije njih...jedino ako mu i Secer nije uplacivao hehe

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 feb 2014, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:Vjerovatno mislite na Jusufovica (Manchester City :lol: ). Kako sam vidio bio je na prijateljskoj protiv Buducnosti na tribinama...

Jusufovic kad je spreman igra od prve minute za olimpik , prosle sezone se povriedio protiv zelje , tek se oporavio sada , ODLICAN igrac i u sezoni kad smo ispali pokazao je da sa svojih 17 godina moze igrati na visokom nivou , ZATO JE I OTISAO U NAJJACI BH KLUB .... ne poredi ga sa musicem majke ti !!!

a DA , bio je na tribinama protiv Banovica , inace VELIKI navijac slobode i koristi svaku priliku da bodri klub , akd god je u tz ne propusta utakmice , voli slobodu bas kao i vecina nas na ovom forumu , AKO BOG DA , da nam se vrati jendog dana , mada mislim da ce taj daleko dogurati , sumnjam da ce se vratiti kod nas ako ga zdravlje posluzi . zato nemoj da pljujes po momku " napamet " ....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 19:12

Kako je bio dobar bgt ja od njih 2 gorih fudbalera nisam sreo da su igrali ovdje godinama :mrgreen:

Bukvalno tada smo svi na tribinama izgubili par godina zivota..U Olimpik je jasno sto je otisao, jer ima dobre veze na sve strane..

Sta je on uradio u Slobodi, odigrao 10ak utakmica u PL kada smo ispali i nije zabio niti jednog gola niti imao asistencije, igrao onda polusezonu u prvoj i nije zabio niti jednog gola niti asistirao. I to je igrao zbog vezica...
Kasnije ode u Olimpik i jos nije dao niti jednog gola niti asistirao..Vjerovatno ga znas pa tako pricas

Dobro je pa je to crno doba Jusufovica i Musica iza Slobode..

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 feb 2014, 19:19

RUDARSKA2 je napisao/la:

Jusufovic kad je spreman igra od prve minute za olimpik , prosle sezone se povriedio protiv zelje , tek se oporavio sada , ODLICAN igrac i u sezoni kad smo ispali pokazao je da sa svojih 17 godina moze igrati na visokom nivou , ZATO JE I OTISAO U NAJJACI BH KLUB .... ne poredi ga sa musicem majke ti !!!

a DA , bio je na tribinama protiv Banovica , inace VELIKI navijac slobode i koristi svaku priliku da bodri klub , akd god je u tz ne propusta utakmice , voli slobodu bas kao i vecina nas na ovom forumu , AKO BOG DA , da nam se vrati jendog dana , mada mislim da ce taj daleko dogurati , sumnjam da ce se vratiti kod nas ako ga zdravlje posluzi . zato nemoj da pljujes po momku " napamet " ....
Jusufović kad je spreman igra od prve u Olimpicu? De mi nadji ove i prošle sezone dvije da je starte bio ja te častim čim hoćeš :)

Jedini naš koji je koliko-toliko standardan u Olimpicu (ove sezone u 4-5 utakmica bio starter) je Rahmanović, a svi dobro znamo da je Rahmanović daaaleeeeko ispred Jusufovića što se tiče igračkih kvaliteta ;)
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 19:23

Rahmanovic i Ribic su svakako svoje bolje odradili u Slobodi. Dok je Mesanovic svoje odradio vrhunski...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2014, 19:23

Kad ste vec poceli spominjat Musica i Jusufovica, sjetim se one scene kad je otac od Musica gore iz loze poceo da psuje i da proziva sve 1 na 1 :lol: ja cirkusa tad majko mila, ne ponovilo se vise bgm.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.